Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adisice
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la adisice » 15 mar 2013, 00:21

Majstor10 je napisao/la:vi glavonju odma odbacujete ima tu mnogo stvari i dimenzije smisla sto covjek mora staviti u obzir rusilac je tek postao starter schalkea kako bi to izgledalo da ne prihvati poziv u21 njemacke nema on jos status u schalkeu da moze da radi sta hoce a da ga treneri ne jebu samo polako ljudi u21 nije nista
A što bi igrao za njemačku U21 kad može za A rep. BiH...znači kad bi prihvatio naš poziv Schalke bi ga izbacio iz prve postave :shock: :shock: :shock: jbg sad nije to neki izgovor
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 15 mar 2013, 00:24

Majstor10 je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:majstor 10 jeli ti zivis u karlsruhe
stuttgart
ja imam daidzu i rodjaka u stuttgartu :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 15 mar 2013, 00:26

Majstor10 je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:majstor 10 jeli ti zivis u karlsruhe
stuttgart
reci jeli njemu mozda familija rasim kolosinac iz karlsruha samo toliko izvini sto te na ovaj nacin pitam

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 mar 2013, 00:29

Ako odbije Svabe ima da postane heroj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2013, 01:19

Nema heroja u 21. vijeku :-P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 mar 2013, 01:29

Virtu4l je napisao/la:Nema heroja u 21. vijeku :-P
Kako nema, pa kad Vrsajevic zabije protiv Grcke ima da sutra u porodilistu sve muske bebe dobiju ime Avdija. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

emir_

Post Postao/la emir_ » 15 mar 2013, 01:49

nek igra momak za mladu, dok ne dobije pasoš
4-IN-A-ROW

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 15 mar 2013, 02:19

Najiskrenije bi volio da ovaj momak zaigra za nasu repku al bojim se da su nam sanse poslije ovog poziva samo 10%... On ako svim srcem zeli igrati za nas nebi trebao prihvatiti njihov poziv a njegov igracki potencijal je toliki da moze bilo gdje igrati, kao da mora u Schalkeu... Bojim se da su nasi novinari pretjerali s pisanjem o novom zmaju a svabe nisu glupe... Mada ja cu mu nabrojati tri nasa momka koji su igrali za druge zemlje samo jednu ili eventualno dvije utakmice.... Jakupovic golman iz Svicarske, Izet to isto dozivljava i najbolji primjer je Marko Marin koji je takodje odigrao jednu ili maksimum 5 utakmica za Njemacku a gdje je sad u repki i ako igra u Premijer ligi cak i jedno vrijeme u Chelsiju... Zato Sejo pamet u glavu i biraj srcem al racunaj i na to gdje ces igrati a gdje ces samo biti kaparisan i izbrisan sa reprenzetativne lupe... Pozdrav za nase Zmajeve i zelim im srecu u svim sferama zivota jer svakim danom pokazuju koliko su to veliki ljudi... Upravo zbog tog podrzimo ih i kada gube jer su nam samo oni preostali da sire pricu o najljepsoj zemlji na svijetu, nasoj jednoj i jedinoj BiH.... Zivjeli.... A Grcka u Petak pada...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 mar 2013, 00:33

@Majstore,

ajd dokaži svoju povezanost sa Seom, reci mu da obuče ispod dresa majicu sa natpisom "Za moje forumaše ss.ba" , i da mi to vidimo, naravno. :mrgreen:
Ako ne to, onda bar neka se fotografiše sa papirićem na kojem isto piše.

E, ako to uradiš, decembar je tvoj mjesec, svi će glasati za tebe na Donnijevom takmičenju za najboljeg forumaša. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 mar 2013, 00:44

adisice je napisao/la:A što bi igrao za njemačku U21 kad može za A rep. BiH...znači kad bi prihvatio naš poziv Schalke bi ga izbacio iz prve postave :shock: :shock: :shock: jbg sad nije to neki izgovor

Kako moze? Ili si ti iz zimskog upravo? Odazivom na poziv se nista ne mijenja kada je nastup za nas u pitanju. Neka igra, samo mu od pomoci moze biti ..

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 16 mar 2013, 00:47

ma nemogu to bada mislio bi covjek da sam lud a nebi ja volio da vidi vase komentare o njemu mislio bi da mozda nije dobro dosao u nasu repku

evo slucaj kad sam prvi put pricao sa njim o igranje za bosnu rekao sam mu prije nego da ista odluci za kog ce igrati da samo dodje u bosnu da gleda jednu od nase utakmice da ukusi taj osjecaj da vidi o cemu se radi ma njegovo sandzacko-bosansko srce (primjer emir spahic) ima da pukne od ponosa i ljubav drzave kad vidi kako su divni nasi ljudi kako navijaju kakva je to atmosfera jedva bi on cekao da bude dio te price i da ljudi skandiraju njegovo ime momak mi tada rekao da je odavno odlucio da igra za bosnu a sad ako se nesto promijenilo nakon poziva u21 njemacke neznam ali ne vjerujem da bi nas ovako varao dobar je to momak veoma miran ne ide po diskotekima strasno je fin malo je pacifista mozda zato ne smije da naljuti njemce ali ipak cu popricat sa njim opet reci te mi sta da mu kazem moze vas majstor predstavljat

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 16 mar 2013, 01:28

Majstor10 je napisao/la:ma nemogu to bada mislio bi covjek da sam lud a nebi ja volio da vidi vase komentare o njemu mislio bi da mozda nije dobro dosao u nasu repku

evo slucaj kad sam prvi put pricao sa njim o igranje za bosnu rekao sam mu prije nego da ista odluci za kog ce igrati da samo dodje u bosnu da gleda jednu od nase utakmice da ukusi taj osjecaj da vidi o cemu se radi ma njegovo sandzacko-bosansko srce (primjer emir spahic) ima da pukne od ponosa i ljubav drzave kad vidi kako su divni nasi ljudi kako navijaju kakva je to atmosfera jedva bi on cekao da bude dio te price i da ljudi skandiraju njegovo ime momak mi tada rekao da je odavno odlucio da igra za bosnu a sad ako se nesto promijenilo nakon poziva u21 njemacke neznam ali ne vjerujem da bi nas ovako varao dobar je to momak veoma miran ne ide po diskotekima strasno je fin malo je pacifista mozda zato ne smije da naljuti njemce ali ipak cu popricat sa njim opet reci te mi sta da mu kazem moze vas majstor predstavljat
Uslikaj se sa njim i samo mu reci da kaže iskreno šta hoće da se ne nadamo džabe.

ili
BaDa12 je napisao/la:@Majstore,

ajd dokaži svoju povezanost sa Seom, reci mu da obuče ispod dresa majicu sa natpisom "Za moje forumaše ss.ba" , i da mi to vidimo, naravno. :mrgreen:
Ako ne to, onda bar neka se fotografiše sa papirićem na kojem isto piše.

E, ako to uradiš, decembar je tvoj mjesec, svi će glasati za tebe na Donnijevom takmičenju za najboljeg forumaša. :)
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 16 mar 2013, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 16 mar 2013, 01:48

samson je napisao/la:
adisice je napisao/la:A što bi igrao za njemačku U21 kad može za A rep. BiH...znači kad bi prihvatio naš poziv Schalke bi ga izbacio iz prve postave :shock: :shock: :shock: jbg sad nije to neki izgovor

Kako moze? Ili si ti iz zimskog upravo? Odazivom na poziv se nista ne mijenja kada je nastup za nas u pitanju. Neka igra, samo mu od pomoci moze biti ..
nek prvo sredi papire naravno al dabogda piši propalo :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 16 mar 2013, 04:23

samson je napisao/la:

Itekako se moze promjeniti, cak bi mogao zakomplicirati kao Bicakcic. Zato, ako je predao za BiH drzavljanstvo neka se vise ne odaziva na pozive za bilo koju selekciju Njemacke...ako jos nije odlucio onda neka se odazove na taj poziv, a ako je odlucio za Njemacku onda neka p k. Majsora licno zaduzujem da mu ovo prenese!!!!

Žvaka
Kontakt:

Post Postao/la Žvaka » 16 mar 2013, 08:22

Majstor10 je napisao/la:ma nemogu to bada mislio bi covjek da sam lud a nebi ja volio da vidi vase komentare o njemu mislio bi da mozda nije dobro dosao u nasu repku

Reci ti njemu da igrača njegovog profila tražimo ima i 10 godina, on je ono što nam fali da idemo stepenicu više, da zaprijetimo svakoj ozbiljnijoj ekipi. Očito i sam znaš kako bi ga raja dočekala, bio bi nacionalni heroj ko što su Pjanke, Spaha, Džeko.
Sa njim vjerovatno ni baraž ne bi bio problem tako da se ne boji hoće li igrati u Brazilu.
U Njemačkoj bi bio jedan od 22 igrača, za mnoge trn u oku jer je stranac a u Bosni idol među svojima!

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 16 mar 2013, 08:42

Prosto jednostavno on sa 19 god ima pravo na dvojno drzavljanstvo jos uvjek ako zeli za bosnu igrati treba odma promjeniti sportsko i da se uigrava ako ne od juna onda u avgustu i sep a ne igrati sad za svabe a sa nama u brazilu da se uigrava

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 16 mar 2013, 09:45

Neka zna da igranjem za njemacku mu se ne garantuje mjesto jer ipak je njemcka sila, i vrlo lahko je da bude ili na klupi ili nebude pozivan, dok za repku ce imati zabetonirano mjesto sigurno pa cak i kad nebude igrao dobro jer nemamo alternativu za njega na toj poziciji, a vala i mi smo sila cak sta vise ljepse igramo nego njemacka, jedina smo repka koja igra stari tehnicki Jugoslovenski fudbal.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 16 mar 2013, 10:55

Ako stvarno mozes pricati sa njim majstore, samo mu reci da ce kod nas uvijek biti starter za razliku od njemacke i dadnes mu primjer marka marina, da ce biti nas najveci heroj do sad ako odbije svabe i da ce nasljedit spahicevu kapitensku traku! (iako mislim da je realnije da to bude pjanic, ali dobro)
Samo nek sredi papire i zna i sam da ce sa papirima prvu sljedecu utakmicu igrati kao starter, a sto se tice salkea, to nije nikakav klub u odnosu na ono gdje ce on igrati u buducnosti, siguran sam da ce moc birat izmedju manchestera,reala,barcelone,bayerna,sarajevo...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 mar 2013, 12:03

U redu, druže. Malo sam se ja šalila, i aludirala na Džekin gest "Za mahalce" :)

Najvažnije je da ti njemu preneseš da su ovdje ruke ražirene i samo na njega čekamo. Što veli Oli: "Kad god došao, dobro došao nam..." ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 16 mar 2013, 14:31

Zvaka, tulln, bada, i konzerva, reci cu mu sve to.

ovakva ogromna glava samo se moze uklopiti medju bosanca nema sanse da bi on odabrao njemacku u to sam 100% siguran

slika

seo je rusilac

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Scholl i 40 gostiju.