Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

PJCARLESIMO
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la PJCARLESIMO » 15 mar 2013, 22:18

cuj vedo nije u formi..hahaha..nek je dzekson u formi,bolje sa 2 napadaca nego gurat igrace koji nisu ni medju 18 u svom klubu ili igrace nekih klubova sa dna turske lige..bolan pape zovi muslimovica i kolasinca nemoj da ga njemci uzmu nema veze sto mu nije tvoj buraz menadjer zovi ga slobodno ,ako mozes zvat zahirovica i vranjesa iz krasnodara i dinamo minska zovi i covjeka koji je igrao osminu finala lp a ne samo kome je tvoj buraz menadjer..providan si jarane..dali je sead.s menadjer kolasincu bio bi on davno u ekipi kao sto je besic..

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 15 mar 2013, 22:22

Jest to, al ako krenemo bez Misimovica to znaci da realno nema ko dodat napadacima, pa makar da imas Messija u napadu. Nece se sansa sama kreirat. A opet ako krenes s dva napadaca i Misimovicem to znaci da imas 3 igraca bez ikakvih defanzivnih zadataka. Ni u tom slucaju nam niko ne garantuje da cemo dat go sto je jos gore, Grci ako budu imali svoj dan nece bit lako sve da imamo ubojita krila, strasnog kreativca i golgetere. Neko solomonsko rjesenje je igra s Misketom i jednim napadacem gdje bi Miske bio poluspic.

A kad govorimo o odnosu snaga Vede i Dzeke tu se nekako slazem s tobom. Al mislim da je u formaciji s jednim napadacem Dzeko daleko opasniji. Ne znam, volio bih kad bi Pape napravio neku formaciju koja bi bila dovoljno opasna u napadu, a dovoljno pouzadana u odbrani ako je to ikako moguce.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2013, 22:26

zgembo89 je napisao/la:Na spisku koji je Santos danas objavio nalaze se 23 igrača. To su Karnezis, Sifakis, Lontigkin, Torosidis, Vyntra, Papastathopoulos, Papadopoulos ?, Manolas, Malezas, Tzavellas Tziolis, Maniatis, Cholempas, Katsouranis, Karagounis, Kone, Tachtsidis, Fortuna, Christodoulopoulos, Salpingidis, Samaras, Mitroglou i Gekas.
Sta im je sa Ninisem pa on im je najzayebaniji.
Sto se tice naseg sastava,djabe slazete,kad se ni jedan od nas ne pita. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 mar 2013, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 15 mar 2013, 22:27

Joj selektora,sta vas je....Jos neko gore rece trebalo je predvidjeti probleme pa osigurati Kolasinca,ja smislova majko draga.
I? Sta ste odlucili? Sa 1 ili 2 spica? :lol: :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 mar 2013, 22:30

Znaci ima ljudi koji misle da je formacija sa dva napadaca ofanzivna a sa jednim defanzivna. Kakva li je onda ona cuvena spanska formacija sa 0 napadaca sa kojom osvojise euro?
Na sredini se obicno dobijaju utakmice a ne u 16-tercu.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 mar 2013, 22:39

9 od 11 pozicija u timu su vec 100 % sigurne (Begovic, Spahic, Mujdza, Vranjes, Lulic, Zahirovic, Misimovic, Dzeko, Ibisevic) a i ovdje se dalje prave nekakve lijeve formacije za Grcku.

Sve ovisi o Seji i Pjanicu kakva ce formacija izgledati, za sastav jos konkurisu Medunjanin i Stevanovic, i to bi bilo to.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 15 mar 2013, 22:43

Ne vrijedi ovdje ni pisat. Ljudi imaju prejaku potrebu da svoje misljenje namecu drugima, da se prave strucnjaci, isfuravaju... Forum je, ako neko od nas nesto napise i iznese misljenje to ne znaci da ce Susic izac s tom formacijom. RELAX!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 15 mar 2013, 22:51

exbabilon je napisao/la:Ne vrijedi ovdje ni pisat. Ljudi imaju prejaku potrebu da svoje misljenje namecu drugima, da se prave strucnjaci, isfuravaju... Forum je, ako neko od nas nesto napise i iznese misljenje to ne znaci da ce Susic izac s tom formacijom. RELAX!
Ma ne nameće drug niko svoje mišljenje,nego ljudi jednostavno imaju potrbu da nešto kažu.Svemu ovome je kriva današnja tehnologija,jer umjesto da se ljudi druže i razgovaraju ,vise po par sati na netu.A sve ovo što mi pišemo je "trla baba lan" kao da će neko ovo čitati.Zato kao što si i sam rekao RELAX,sve je ovo zeza.Ja bih igrao sa tri špica ,jednim golmanom dva stopera i sve veznjaci...

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 15 mar 2013, 22:55

samson je napisao/la:Sa takvom formacijom cak bih ti i na FIFA-i zabio petardu. Pa ne treba da je Grcka, moze Kirgizija .. Susic kenja, krenuce samo sa Dzekom. Zbog Pjanica ..
Jaraniko moja ,ja se smijem stobom kladit u 100 KM da če se igrat sa ovom 4-4-2 dijamant formacijom veznog reda!
Ako si za za,javi mi se u PP da se vidimo ja sam iz Tuzle!Ili neko drugi ,eto!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 mar 2013, 22:55

exbabilon je napisao/la:Jest to, al ako krenemo bez Misimovica to znaci da realno nema ko dodat napadacima, pa makar da imas Messija u napadu. Nece se sansa sama kreirat. A opet ako krenes s dva napadaca i Misimovicem to znaci da imas 3 igraca bez ikakvih defanzivnih zadataka. Ni u tom slucaju nam niko ne garantuje da cemo dat go sto je jos gore, Grci ako budu imali svoj dan nece bit lako sve da imamo ubojita krila, strasnog kreativca i golgetere. Neko solomonsko rjesenje je igra s Misketom i jednim napadacem gdje bi Miske bio poluspic.

A kad govorimo o odnosu snaga Vede i Dzeke tu se nekako slazem s tobom. Al mislim da je u formaciji s jednim napadacem Dzeko daleko opasniji. Ne znam, volio bih kad bi Pape napravio neku formaciju koja bi bila dovoljno opasna u napadu, a dovoljno pouzadana u odbrani ako je to ikako moguce.
Messi zna zabit i zna prediblat 2-3 u 16-rcu,ali generalno on nije to sto jeste bez Xavi-ja i Inieste.Zbog toga i jeste slabiji kada igra za Gauchose.Ja se nadam da ce Pjana moci barem 1 poluvrijeme odigrati.Sa njim bi bas demolirali grke,a ovako nadam se da bilo kakvoj pobjedi.Mada da mi neko ponudi i da se ja pitam automatski bi potpisao X.Slovaci su u krizi u zadnje vrijeme,odigrali su 1 dobru tekmu u zadnje vrijeme i nju su izgubili.Nece nam biti lako ali ocekujem tu 6 bodova.takodjer tu očekujem 2 tekme sa puno golova,gdje se nadam da cemo mi utrpati 1 vise.Sto se Rusa tice njih ako ne mognemo dobit i nismo zaslužili ići na SP
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 mar 2013, 22:57

Mene cudi da nema onih sto bi sad pisali o Cocalicu, Ljevakovicu, petom-desetom, skroz ljevi igraci od prisutnih, ono klasicno pametovanje "sto igra ovaj kad je drugi bolji".

Nema se sta puno pricati kad svi znam da 100% nastupaju: Begovic, Mujdza, Vranjes, Spahic, Zukanovic, Zahirovic, Stevanovic, Misimovic, Lulic, Dzeko, Ibisevic. Nema Salihovica i Pjanica koji ce nam jako falit.

Eventualno Medunjanin, Ibricic, Vrsajevic, tesko da ce Rahimic.

Svraka, Sear, Besic, Fejzic neki drugi put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 15 mar 2013, 23:02

Elegant je napisao/la:Mene cudi da nema onih sto bi sad pisali o Cocalicu, Ljevakovicu, petom-desetom, skroz ljevi igraci od prisutnih, ono klasicno pametovanje "sto igra ovaj kad je drugi bolji".

Nema se sta puno pricati kad svi znam da 100% nastupaju: Begovic, Mujdza, Vranjes, Spahic, Zukanovic, Zahirovic, Stevanovic, Misimovic, Lulic, Dzeko, Ibisevic. Nema Salihovica i Pjanica koji ce nam jako falit.

Sve u redu,samo Medunjanin umjesto Stevanovića,iz jednog razloga što prvi konstantno igra a drugi već dva mjeseca ne igra!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 mar 2013, 23:05

Elegant je napisao/la:Mene cudi da nema onih sto bi sad pisali o Cocalicu, Ljevakovicu, petom-desetom, skroz ljevi igraci od prisutnih, ono klasicno pametovanje "sto igra ovaj kad je drugi bolji".

Cocalic kao i neki drugi zasluzuju da dobiju sansu da pokažu sta znaju,ali ne u ovako važnoj tekmi.ali recimo u tekmi protiv Omana sto da ne.ali opet da to budu max 3 igrača ne vise
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2013, 23:58

Nikome vise ne treba mudrovanje. Sve je vec napisano, mozds su jedna ili dvije pozicije upitne, ali u sustini sve se zna.

Samo da ovaj vikend prodje kako treba i cekamo utakmicu...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 mar 2013, 00:18

barsa77 je napisao/la:Evo dajrektli from Pape što bi rekli:

-------------------------------------------------------Begovic----------------------------------------------------

---------------------------Vranješ--------------------Spahić----------------------Zukanović-------------------

Mujdža----------------------------------------------Zahirović---------------------------------------------------

--------------------------Medunjanin--------------------------------------------------------------Lulić---------

----------------------------------------------------------------Misimović----------------------------------------

---------------------------Ibišević-------------------Džeko------------------------------------------------------
Da sam ja selektor, ja bih ovo i poslao na teren.

Vidjećemo šta će Pape poslat, šta god da stavi, ja se samo nadam da će se pokazat dobrim. 8-)

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 16 mar 2013, 04:12

Rockefeller je napisao/la:
barsa77 je napisao/la:Evo dajrektli from Pape što bi rekli:

-------------------------------------------------------Begovic----------------------------------------------------

---------------------------Vranješ--------------------Spahić----------------------Zukanović-------------------

Mujdža----------------------------------------------Zahirović---------------------------------------------------

--------------------------Medunjanin--------------------------------------------------------------Lulić---------

----------------------------------------------------------------Misimović----------------------------------------

---------------------------Ibišević-------------------Džeko------------------------------------------------------
Da sam ja selektor, ja bih ovo i poslao na teren.

Vidjećemo šta će Pape poslat, šta god da stavi, ja se samo nadam da će se pokazat dobrim. 8-)
Mislim da 10 imas tacnih, nece igrati Zukanovic a ako Salihovic ne bude spreman onda ce lijevi bek biti Lulic a unutra upada Stevanovic ili cak Ibricic. Da li ja mislim da je ovako najbolje? Ne, napravio bi najmanje dvije rokade, ali Pape je bos.

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 16 mar 2013, 04:20

http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FIFA_ ... FA_Group_G" onclick="window.open(this.href);return false;

Kao sto se da vidjeti na tabeli.Grcki raspored je strasno lagan, mnogo laksi od naprimjer Slovackog, ili eto naseg
Grci s sigurnoscu mogu reci da su u Brazilu, ako nas uzmu.Nije to nista novo, ali ako se vidi ko im je prijetnja u nastavku.Tesko da ce tu neke bodove prosuti

Prosli put nas je Francuska 2"0 uzela kod kuce.Uvijek prospemo jednu ili vise utakmica na domacem terenu.Nikad se nije desilo da smo prosli kroz sve domace utakmice bez poraza.To je i glavni razlog, zasto nismo vidjeli neko vece prvenstvo.Cudi me sto Ninis nije pozvan protiv nas?.Gekas je davno otisao iz forme, ali brzi Saplingidis, mislim da ce on krenuti s utakmicom.Njihov izbornik Santos, jasno nam kaze, ko uzme ovu utakmicu, vec ima velike sanse za Brazil.Ako se ozbiljno pristupi, a Grci uvijek to ozbiljno uradi.Njihov dolazak u Brazil je skoro pa siguran, preko nasih ledja

Utakmica ce se odluciti na sredini terena.Zahirovic nije za te pozicije, to je svakom jasno.Rahimic je tu da odigra poluvrijeme.U to nema sanse da on nece odigrati makar 1 ili 2 poluvrijeme.Sad, ostaje pitanje.Koga ce Susic u igru?Stevanovica koji nije igrao 2 mjeseca?Hoce li rizikovati s Viscom?Da li ce Salihovic moci da odigra?Da li ce se ponoviti situacija nakon 1 utakmice s Portugalom?Kada je Pjanic usao, i za 20 tak minuta vec neku prevagu dao na terenu.Ako zagusti, opcija ubacivanja Pjanica treba da se razmotri

Grcka ce igrati pametno, u to nema dileme.Inace, pogledajte malo ovu utakmicu.Radi se o Grckom gostovanju protiv Slovaka.Sastavili 2 sanse, i zabili gola, a Slovaci dominirali cijelo vrijeme

" onclick="window.open(this.href);return false;

Grcka ce pametno odigrati.Nece se izlagati opasnostima, ali ako se gleda ucinak nase repke dosad.Mi smo dominirali, ali ne protiv nekih jacih ekipa.Slovaci su sad bijesni, i najvjerovatnije ce iduca kolateralna zrtva biti Litvanija za par dana kod njih.I kad pogledam ponovo sta su sve Slovaci promasili, nemam rijeci, i jos vise brige imamo za tamo

Istina, mi smo odigrali protiv Grka, znaci jednu tezu utakmicu.Ok, mora se priznati da i onakav rezultat nama vise odgovara, ali ipak, to je samo zbog naseg boljeg golmana.Primjetio sam da je Grcki golman, veoma veoma, nesiguran i pravi greske.Tako, treba sutati iz daljine sto vise, jer ne vjerujem da im je golman neka kvaliteta

Grci koji su odigirali teze utakmice dosad.Oni ce krenuti znaci oprezno, ali posebno ovo sto je Santos cak 5 navijaca pozvao, ali i neugodnog ''omanjeg'' Salpingidisa 172 cm.Moze da nam znaci problem, jer ako je Dzeko 192 cm i Ibisevic 188 cm.Ko ce gledati u manje Grcke napadace, koje moras gledati pazljivo.Slovaci su napravili takvu gresku, a mi ne bi trebali.Prije sam se stalno znojio, kad sam gledao Hasagica na golu.Sad se stalno znojim kad vidim Vranjesa.Uvijek problema

Jedno je jasno.Poraz, borba za baraz, a tamo sanse su opet velike da ce nas Portugal zadesiti.Pobjeda i velike sanse za Brazil.Nikad dosad nismo uzeli sve utakmice na domacem terenu, i to je bio i glavni razlog nasem neodlasku negdje na veca prvenstva.

U ovo vrijeme.Vec ce se za nekih heftu, sedmicu za one koji ne znaju.Znati kakve su nam sanse.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 16 mar 2013, 09:58

Jesi ti onaj Jack sa bosanskehistorije. com?

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 mar 2013, 12:19

umjesto Medunjanina,Salihovic pocinje utakmicu protiv grcke
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 mar 2013, 12:41

bhfanatic14 je napisao/la:umjesto Medunjanina,Salihovic pocinje utakmicu protiv grcke
+

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.