Majstor10 je napisao/la:ma nemogu to bada mislio bi covjek da sam lud a nebi ja volio da vidi vase komentare o njemu mislio bi da mozda nije dobro dosao u nasu repku
evo slucaj kad sam prvi put pricao sa njim o igranje za bosnu rekao sam mu prije nego da ista odluci za kog ce igrati da samo dodje u bosnu da gleda jednu od nase utakmice da ukusi taj osjecaj da vidi o cemu se radi ma njegovo sandzacko-bosansko srce (primjer emir spahic) ima da pukne od ponosa i ljubav drzave kad vidi kako su divni nasi ljudi kako navijaju kakva je to atmosfera jedva bi on cekao da bude dio te price i da ljudi skandiraju njegovo ime momak mi tada rekao da je odavno odlucio da igra za bosnu a sad ako se nesto promijenilo nakon poziva u21 njemacke neznam ali ne vjerujem da bi nas ovako varao dobar je to momak veoma miran ne ide po diskotekima strasno je fin malo je pacifista mozda zato ne smije da naljuti njemce ali ipak cu popricat sa njim opet reci te mi sta da mu kazem moze vas majstor predstavljat
Reci ti njemu da igrača njegovog profila tražimo ima i 10 godina, on je ono što nam fali da idemo stepenicu više, da zaprijetimo svakoj ozbiljnijoj ekipi. Očito i sam znaš kako bi ga raja dočekala, bio bi nacionalni heroj ko što su Pjanke, Spaha, Džeko.
Sa njim vjerovatno ni baraž ne bi bio problem tako da se ne boji hoće li igrati u Brazilu.
U Njemačkoj bi bio jedan od 22 igrača, za mnoge trn u oku jer je stranac a u Bosni idol među svojima!