K1=kickbox,muay thai international

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

EmirSioux89
Kontakt:

Re: K1=kickbox,muay thai international

Post Postao/la EmirSioux89 » 16 mar 2013, 01:06

Bravo Cro Cap!
Mada je meni sumnjivo to oko Badr Harija da je slomio stopalo.
Sad ce Mirko po miliona njemu sto je reko da je slomio stopalo i svi sretni :lol:
Manchester United!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 mar 2013, 01:08

Realno, niđe veze, volio bih da ovaj cirkus nisam gledao. Balkanski ciganluk, samo još fali šator, pjevačica na stolu i rakija...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 mar 2013, 01:08

Nadam se da ga vise necu morati gledati ...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 mar 2013, 01:09

Cestitke Mirku. Ovo je sjajna kruna karijere. Nije normalan fkt ako se u ovom trenutku ne povuce. Finansijski je, takodjer, fenomenalno prosao.

Bravo @Stefko, Verhoeven je bio. Tada je jos i mladji Nizozemac bio, oko 20 mu tada bilo ako se dobro sjecam. Majstorski odradio mec, iskoristio prednost u visini i to je bilo to.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 mar 2013, 01:11

Rooney88 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la: Samo da kazem da je ovaj K-1 presmijesan pored ufca a poturak antitalenat obicni, gledao sam jednom neki njegov mecs sa nekakvim holandjaninom lik ga je prepolovio tako da je poturak od nemoci poceo nesto da izvodi ko Ali fol da plese ono ko nista mi ne mozes i tako je to izvodio par sekundi dok ga holandez nije nokautirao :lol:
Pa kada si se vec Pajo prijatelju potrudio da izvuces taj mec Poturka iz naftalina onda zasto ne ispricas pricu do kraja? Rijec je o covjeku protiv kojeg Dzevad nije imao skoro nikakve sanse. Nizozemac je bio visok 2 metra skoro, ako se dobro sjecam, i samo je iskoristio tu prednost u visni. A UFC Pajo nije sport, to je organizacija kao Strikeforce recimo ili Pride svojevremeno, MMA je sport. To si htio da kazes vjerovatno sto opet dokazuje druze da se svi nebi trebali petljati u sve. K-1 je itekako jak sport, ne zaostaje mnogo za MMA gdje se okusao i Mirko svojevremeno. Necemo ih porediti jer MMA dozivljava ogromnu ekspanziju i mete konkurenciju zahvaljujuci Americkom trzistu prvenstveno, K-1 je tu ipak "iz temelja". ;)
Pa kad kazem ufc mislim na MMA jer je ipak ufc broj 1 organizacija. Ovo je meni sve smijesno i da nije bilo komentatora i Poturka da se malo smijem nije bilo vrijedno paznje, dosadne borbe, pravila glupa...

Kakav ba Overeem bio je neki lik dobro se suta Poturak ko amater pored njega..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 16 mar 2013, 01:13

*p!p!t@* je napisao/la:Realno, niđe veze, volio bih da ovaj cirkus nisam gledao. Balkanski ciganluk, samo još fali šator, pjevačica na stolu i rakija...
Balkanski ciganluk je upravo to što kad netko s ovih prostoru uradi nešto, osvoji nešto, odmah se sere po tome, traži se izlika zašto je to uradio i kako je to uradio...

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 16 mar 2013, 01:13

pravi Filipović bi silovao čamugu,ovo je lagano uzeo bez konkurencije,čovjek je uzeo milion bez da se oznoji. Poturak smješan,ovo mu nije prva borba da odustane nakon bezazlenih udaraca

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 mar 2013, 01:14

@Paja

Sta je bilo dosadno u onom sudaru Harija i Samedova recimo? Spektakl iz kojeg su eto, navodno, oboica izasli povrijedjeni. Pa onda KO Ismael na Gergesu, ni finale nije bilo lose. Bgmi, nije los turnir. Mada svi znamo koje se finale ocekivalo, to je malo "ubilo" kraj. No, Mirku ide kruna, zasluzeno, ako nista, za veliku karijeru. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 mar 2013, 01:23

Onaj osjecaj kad bosanski forumas pocne pricati o K1, Dzevadu, Mirku, i ostalima, a pobio se dva puta u zivotu sa mackom i oba puta dobio batine. Ali eto, on opet zna bolje, teske su te batine bile. :mrgreen:

Cestitam Mirko, zasluzeno!
Sport je lijek za tijelo i duh.

oblacno
Kontakt:

Post Postao/la oblacno » 16 mar 2013, 01:24

[youtube][/youtube]

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 mar 2013, 01:24

Finale kupljeno OCIGLEDNO!

Badr Hari zajedno i Filipovica i Ismaela za dorucak. Cuj BAS on povrijedjen,koje li slucajnosti.

A sto se Poturka tice, pa prve dvije runde je bolje stajo protiv Ismaela nego Filipovic.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 16 mar 2013, 01:27

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 mar 2013, 01:27

Svaka cast Cro Copu, ali gdje su bili sljedeci borci:
-Semmy Shilt
-Alistair Overeem
-Gokhan Saki
-Slowanski
-Ghita
-Spong
:?
Mislim uzeo pare na kulturan nacin, za nesvakidasnji spektakl, uz par provjerenih boraca. Poturka cjenim kao fightera.
Ili recemo jedan Aerts, Bonjanski, Feitosa, koji bi, iako su se povukli, uzeli titulu veceras.
Ipak, Mirko je za svoje karijere koja traje vise od 15 god. puno toga napravio, i krunisao to jednim milioncicem. 8-)
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 16 mar 2013, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 mar 2013, 01:28

trxel je napisao/la:Svaka cast Cro Copu, ali gdje su bili sljedeci borci:
-Semmy Shilt
-Alistair Overeem
-Gokhan Saki
-Slowanski
-Ghita
-Spong
:?
Mislim uzeo pare na kulturan nacin, za nesvakidasnji spektakl, uz par provjerenih boraca. Poturka cjenim kao fightera.
Ili recemo jedan Aerts, Bonjanski, Feitosa, koji bi, iako su se povukli, uzeli titulu veceras.
Ti borci ne spadaju pod K1, vec Showtime.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 mar 2013, 01:33

Da, ali se bore po istim/ identicnim pravilima, samo mislim da u k1 nisu dozvoljeni udarci u zagrljaju, koliko bar pratim sve ovo.

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 mar 2013, 01:35

emir79 je napisao/la:Finale kupljeno OCIGLEDNO!

Badr Hari zajedno i Filipovica i Ismaela za dorucak. Cuj BAS on povrijedjen,koje li slucajnosti.

A sto se Poturka tice, pa prve dvije runde je bolje stajo protiv Ismaela nego Filipovic.
Lik je proveo par mjeseci u cuzi. Nit fizicki, a nit psihicki spreman za ovo danas ...

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 16 mar 2013, 01:36

Ovo večers je klasična namjestaljka ofirna namještaljka. Čuj i Hari i Samedov poveđeni pa Hari je koliko sam ja primjetijo potuno zdrav bez ikakvih problema napustijo ring, a poslije 20 minuta dolazi obavjest da je Hariju puklo stopalo, u krajnju ruku smješno. :lol: A onda na scenu stupa naš Potrurak koji je negdje u poblici gledao ovo a onda su ga pozvali da se on bori zbog navodne povrede i Samedova i Harija. A onda se od Dževad moglo jedino očekivati ovo što je i bilo onako ne spreman za meč i ne zagrijan morao je predat. Večeras se je u Zagrebu okrenula velika lova zbig ovih odustajanja i ovog svog cirkusa oko odustajanja. ;)
Cro Cap je zaslužio ovu titulu ako ne zbog ovog večeas, onda je titulu zaslužio na račun stare slave.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 mar 2013, 01:36

trxel je napisao/la:Da, ali se bore po istim/ identicnim pravilima, samo mislim da u k1 nisu dozvoljeni udarci u zagrljaju, koliko bar pratim sve ovo.
Bore se po slicnim pravilima, ali to su dvije razlicite organizacije. Borci su vezani ugovorima, ne mogu prelaziti tek tako, osim na svoju stetu. Sto se tice udaraca, zavisi ako je klinc sa dvije ili jednom rukom. Dozvoljeni su.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 16 mar 2013, 01:45

DŽEVAD POTURAK slavio je u rezervnoj borbi, a zatim zbog ozljeda Harija i Samedova upao u polufinale. Tamo je dominirao rundu i pol protiv Londta, ali finale nije uspio izboriti. Izborio se, pak, za veliku podršku publike.

"Bio sam u restoranu u Areni na gornjem katu kad su me zvali, nisam se nadao da će obojica odustati, ali ponosan sam što sam među četiri najbolja na svijetu", govorio je u jednom dahu Poturak nakon polufinala i nastavio:

"Hvala svima organizatoru, mom timu, hvala vam Hrvati. Ne mogu opisati kako se osjećam. Ma suza bi kanula, ali borac sam pa bolje ne. Dao sam sve od sebe, ali stopalo sam ozlijedio u prvoj borbi nisam znao da će me toliko boljeti, kada sam išao nazad dva koraka sam morao raditi i on je to koristio."
:D

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 mar 2013, 01:47

storm_raider je napisao/la:
trxel je napisao/la:Da, ali se bore po istim/ identicnim pravilima, samo mislim da u k1 nisu dozvoljeni udarci u zagrljaju, koliko bar pratim sve ovo.
Bore se po slicnim pravilima, ali to su dvije razlicite organizacije. Borci su vezani ugovorima, ne mogu prelaziti tek tako, osim na svoju stetu. Sto se tice udaraca, zavisi ako je klinc sa dvije ili jednom rukom. Dozvoljeni su.
U svakom slucaju, gore navedeni borci prave nevjerovatan spektakl, mada sam zadivljen i ovim veceras, prije svega nastupom bad boya, koji je vjerovatno imao neku povredu, mozda ne i napuknuce, ali desava se. Neznam sto, ali nevjerovatno sam cjenio i cjenim Feitosu i njegovu noznu tehniku, neka vrsta aero kick boksa sa full kontaktom naravno..

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.