Mada je meni sumnjivo to oko Badr Harija da je slomio stopalo.
Sad ce Mirko po miliona njemu sto je reko da je slomio stopalo i svi sretni

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Pa kad kazem ufc mislim na MMA jer je ipak ufc broj 1 organizacija. Ovo je meni sve smijesno i da nije bilo komentatora i Poturka da se malo smijem nije bilo vrijedno paznje, dosadne borbe, pravila glupa...Rooney88 je napisao/la:Pa kada si se vec Pajo prijatelju potrudio da izvuces taj mec Poturka iz naftalina onda zasto ne ispricas pricu do kraja? Rijec je o covjeku protiv kojeg Dzevad nije imao skoro nikakve sanse. Nizozemac je bio visok 2 metra skoro, ako se dobro sjecam, i samo je iskoristio tu prednost u visni. A UFC Pajo nije sport, to je organizacija kao Strikeforce recimo ili Pride svojevremeno, MMA je sport. To si htio da kazes vjerovatno sto opet dokazuje druze da se svi nebi trebali petljati u sve. K-1 je itekako jak sport, ne zaostaje mnogo za MMA gdje se okusao i Mirko svojevremeno. Necemo ih porediti jer MMA dozivljava ogromnu ekspanziju i mete konkurenciju zahvaljujuci Americkom trzistu prvenstveno, K-1 je tu ipak "iz temelja".BigBigBang je napisao/la: Samo da kazem da je ovaj K-1 presmijesan pored ufca a poturak antitalenat obicni, gledao sam jednom neki njegov mecs sa nekakvim holandjaninom lik ga je prepolovio tako da je poturak od nemoci poceo nesto da izvodi ko Ali fol da plese ono ko nista mi ne mozes i tako je to izvodio par sekundi dok ga holandez nije nokautirao
Balkanski ciganluk je upravo to što kad netko s ovih prostoru uradi nešto, osvoji nešto, odmah se sere po tome, traži se izlika zašto je to uradio i kako je to uradio...*p!p!t@* je napisao/la:Realno, niđe veze, volio bih da ovaj cirkus nisam gledao. Balkanski ciganluk, samo još fali šator, pjevačica na stolu i rakija...
Ti borci ne spadaju pod K1, vec Showtime.trxel je napisao/la:Svaka cast Cro Copu, ali gdje su bili sljedeci borci:
-Semmy Shilt
-Alistair Overeem
-Gokhan Saki
-Slowanski
-Ghita
-Spong
![]()
Mislim uzeo pare na kulturan nacin, za nesvakidasnji spektakl, uz par provjerenih boraca. Poturka cjenim kao fightera.
Ili recemo jedan Aerts, Bonjanski, Feitosa, koji bi, iako su se povukli, uzeli titulu veceras.
Lik je proveo par mjeseci u cuzi. Nit fizicki, a nit psihicki spreman za ovo danas ...emir79 je napisao/la:Finale kupljeno OCIGLEDNO!
Badr Hari zajedno i Filipovica i Ismaela za dorucak. Cuj BAS on povrijedjen,koje li slucajnosti.
A sto se Poturka tice, pa prve dvije runde je bolje stajo protiv Ismaela nego Filipovic.
Bore se po slicnim pravilima, ali to su dvije razlicite organizacije. Borci su vezani ugovorima, ne mogu prelaziti tek tako, osim na svoju stetu. Sto se tice udaraca, zavisi ako je klinc sa dvije ili jednom rukom. Dozvoljeni su.trxel je napisao/la:Da, ali se bore po istim/ identicnim pravilima, samo mislim da u k1 nisu dozvoljeni udarci u zagrljaju, koliko bar pratim sve ovo.
DŽEVAD POTURAK slavio je u rezervnoj borbi, a zatim zbog ozljeda Harija i Samedova upao u polufinale. Tamo je dominirao rundu i pol protiv Londta, ali finale nije uspio izboriti. Izborio se, pak, za veliku podršku publike.
"Bio sam u restoranu u Areni na gornjem katu kad su me zvali, nisam se nadao da će obojica odustati, ali ponosan sam što sam među četiri najbolja na svijetu", govorio je u jednom dahu Poturak nakon polufinala i nastavio:
"Hvala svima organizatoru, mom timu, hvala vam Hrvati. Ne mogu opisati kako se osjećam. Ma suza bi kanula, ali borac sam pa bolje ne. Dao sam sve od sebe, ali stopalo sam ozlijedio u prvoj borbi nisam znao da će me toliko boljeti, kada sam išao nazad dva koraka sam morao raditi i on je to koristio."
U svakom slucaju, gore navedeni borci prave nevjerovatan spektakl, mada sam zadivljen i ovim veceras, prije svega nastupom bad boya, koji je vjerovatno imao neku povredu, mozda ne i napuknuce, ali desava se. Neznam sto, ali nevjerovatno sam cjenio i cjenim Feitosu i njegovu noznu tehniku, neka vrsta aero kick boksa sa full kontaktom naravno..storm_raider je napisao/la:Bore se po slicnim pravilima, ali to su dvije razlicite organizacije. Borci su vezani ugovorima, ne mogu prelaziti tek tako, osim na svoju stetu. Sto se tice udaraca, zavisi ako je klinc sa dvije ili jednom rukom. Dozvoljeni su.trxel je napisao/la:Da, ali se bore po istim/ identicnim pravilima, samo mislim da u k1 nisu dozvoljeni udarci u zagrljaju, koliko bar pratim sve ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.