najvise para na ovom turniru je dobio hari da bude povrijedjenmandraX je napisao/la:NiĐe veze majke mi, balkanska posla.LenBias je napisao/la:cuj hari se povrijedio

Moderator/ica: rio_Ferdy88
najvise para na ovom turniru je dobio hari da bude povrijedjenmandraX je napisao/la:NiĐe veze majke mi, balkanska posla.LenBias je napisao/la:cuj hari se povrijedio
Šuplja a lafo se i Samedov povrijedio.LenBias je napisao/la:cuj hari se povrijedio
Nizak je, mislim 174.lumani je napisao/la:storm_raider je napisao/la:"Ovaj na OBN-u" je Haris Cutuk. Prvak Europe u svojoj kategoriji, borac ORKAN F ciji je trener Safet Kapo. Jedan od najboljih boraca na balkanu i europi. Prijatelj, bivsi kolega u ringu i ljudina. Stalno mu je nevjerovatno.
storm ,koje je visine haris
Stojnić ima samo dug jezik i pivski stomak.ciza je napisao/la:steta da ovaj stojinic nas nije mogao ucestvovat da ga mirko malo ispljuska ,koliko ga je napdao po novinama
s 38 godina je odlican ,vejrovatno ove god i zavrsava karjjeru koja je malo je rec odlicna, a stojinic nije al laprda ko da jestLenBias je napisao/la:ne moze mirko ispljuskat vise nikog ako ne nasteli mec, propo u svakom smislu, ne znam sta radi u ovom sportu zadnjih godina, dzaba narusio svoj ugled koji je imao
to sam i napisao samo sto mislim da se trebao prije povuci i postediti svoje ime koje je stvorio u ovom sportu nekih nepotrebnih blamaza i porazaciza je napisao/la:s 38 godina je odlican ,vejrovatno ove god i zavrsava karjjeru koja je malo jer odlicnaLenBias je napisao/la:ne moze mirko ispljuskat vise nikog ako ne nasteli mec, propo u svakom smislu, ne znam sta radi u ovom sportu zadnjih godina, dzaba narusio svoj ugled koji je imao
True story.BigBigBang je napisao/la:Dzevan je odlicno amortizovao i blokirao udarce glavom, da je bilo srece da su svi odustali Dzevad bi bio najbolji na svijetu.
tipicni primjer bosanskog dorata koji sa sprdnjom gleda na svaki sportski rezutlat, da je bio prvi sliku bi mu na proflnoj drzaoBigBigBang je napisao/la:Dzevan je odlicno amortizovao i blokirao udarce glavom, da je bilo srece da su svi odustali Dzevad bi bio najbolji na svijetu.
A vi bas kao da fudbal gledate. Pa jbte covjek hajd` sto je imao povredu nego sto je totalno neplanirano uletio u mec. On je fakticki bio i nepsreman za polufinalni test. Zamjenski borac, takve na turnirima ovog tipa protivnik gleda brzo da nokautira i sto svjeziji ode u borbu dalje. A Dzevad je bio bgmi i konkurentan. Evo poruke, drzite se decki fudbala, kosarke i ovih "jasnih sportova" gdje je gol - gol a kos - kos. K-1 vam ocigledno nije jaca strana, i slicni naravno, bez uvrede.Saurman je napisao/la:True story.BigBigBang je napisao/la:Dzevan je odlicno amortizovao i blokirao udarce glavom, da je bilo srece da su svi odustali Dzevad bi bio najbolji na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.