Prijedor Gradacac 25 23 , vjerovatno ste opet izgubili zbog Damiraelf1 je napisao/la:znal se rezultat

Prijedor Gradacac 25 23 , vjerovatno ste opet izgubili zbog Damiraelf1 je napisao/la:znal se rezultat
Svi ste pametni kad pobjedimo,a kad izgubimo javljaju se treneri,stručnjaci itd,itd...Eh sad elf1 kad bi se tebe šta pitalo...i brate dosadni ste sa tim Doborcem u pm...šta nema čovjeka i idemo dalje,da nije bio on dovelo bi se neko drugo pojačanje,pa nije bio ni prošle godine ba smo bili u vrhu,čak je igrala ista ekipa...elf1 je napisao/la:realno da nema doborca mi bi se borili za opstanak jesu me iznervirali u p.m
Vodio Prijedor od prvog minuta, mislim da ni jednom nije bio ni egal.herczmaj je napisao/la:zna li se kako se kretao rezultat...
Nemoj ti o realnosti ziv bio..elf1 je napisao/la:realno da nema doborca mi bi se borili za opstanak jesu me iznervirali u p.m
pa naravno da je to razlog oslonili smo se na njega i posto se povrijedio gubimo dosta bodova.da se na pocetku sezone povrijedio doveli bi za njegova primanja dva prosjecna igraca da imamo rotaciju i to je toeeMa17 je napisao/la:Razlog je sto ste se ovu godinu oslonuli na Doborca i sad kad ga nema neide, jer se niste uigrali, mozda grijesim uigrali ste se vi al sa doborcem, sad kad ga nema neide jbgal Bicete medju prva tri sto posto to vam predvidjam
U Visokom protiv Bosne, koja se cupa, al ce se tesko iscupat... Trebali bi ih pobijedit, onda dolazi Zrinjski, pa idemo Kaknju, trebali bi ic u ligu 6.astra1922 je napisao/la:gdje igramo sledecu kakve su nam sanse hocel nas omasit play off
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.