Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne utiče, nego mislim prvenstveno na razmišljanja u klubu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
kakva ba opreznost? pa real će ih razmonirat' na proste faktore. Danas pričam s jaranom koji govori kao, može tu galata dosta toga da učini ipak imaju drogbu i snajdera. Bi učinila kada bi ronaldo, ezil, ćabi, kedira, varane, marcelo itd polomili noge. a inače je navijač barcelone, toliko o njegovoj objektivnosti.
naprijed rejal
Harrison je napisao/la:Mislim da smo zasluzili da dobijemo nesto lakseg protivnika. Ne bih imao nista protiv Galate ni Malage, da komotno odemo u 1/2 finale, a tamo sta nam Bog da...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Hajd ionako vi imate dobre Turske odnose
Galata nekako najlakši protivnik koji se mogao dobit. Normalno je da ćete ih proći, ali ako ih neko podcjeni i ne ostvarite dobar rezultat kući, znate da je tamo pakao. I da pitam, kad vam se Iker vrača ?

- Nail for Real
- Kontakt:
Ej, znas li ti za onaj nas niz u Ligi SampionaDonnie Darko je napisao/la:Kako tačno podcjenjivanje protivnika na forumu utiče na rezultat utakmice?zizu1991 je napisao/la:Nije to skromnost, nego opreznost prije svega. Znaš za onu nikad ne podcijeni protivnika , pokušaj da je sprovedeš u praksi.![]()

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
trebao bi biti spreman za GalataBelmin6 je napisao/la:Hajd ionako vi imate dobre Turske odnose![]()
Galata nekako najlakši protivnik koji se mogao dobit. Normalno je da ćete ih proći, ali ako ih neko podcjeni i ne ostvarite dobar rezultat kući, znate da je tamo pakao. I da pitam, kad vam se Iker vrača ?
sad dal ce branit on ili Lopet to je druga prica

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
+1Sveti je napisao/la:kakva ba opreznost? pa real će ih razmonirat' na proste faktore. Danas pričam s jaranom koji govori kao, može tu galata dosta toga da učini ipak imaju drogbu i snajdera. Bi učinila kada bi ronaldo, ezil, ćabi, kedira, varane, marcelo itd polomili noge. a inače je navijač barcelone, toliko o njegovoj objektivnosti.
razbucat trebamo galatu i hocemo

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ima li kakvih nagovještaja da bi Xabi mogao produžiti ugovor sa vama? Koliko sam razumio on je ugovorom vezan do juna ove godine sa Realom?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Nail for Real
- Kontakt:
Nece ga produziti, rece da hoce u Liverpool.Henderson je napisao/la:Ima li kakvih nagovještaja da bi Xabi mogao produžiti ugovor sa vama? Koliko sam razumio on je ugovorom vezan do juna ove godine sa Realom?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Xabi ima ugovor do 2014..
Velika greška Reala ako sa Alonsom ne produži ugovor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Galata će da fasuje i to dobro, jedino u čemu će Real izdominirati je navijanje.
Imat ce 33 godineSaurman je napisao/la:Velika greška Reala ako sa Alonsom ne produži ugovor.
ako bude novi ugovor
bit ce 1+1 vjerujem
Može on još 2-3 sezone mnogo pružiti.Raul_64 je napisao/la:Imat ce 33 godineSaurman je napisao/la:Velika greška Reala ako sa Alonsom ne produži ugovor.
ako bude novi ugovor
bit ce 1+1 vjerujem
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gledao sam ih protiv Schalkea i bgmi nisu oni ni za bacit.
Yilmaz, Drogba, Sneider, Hamit, Melo, Eboue, Riera, stoperi su sasvim solidni, Muslera i na kraju najjaci adut - Fatih Terim, jos uzvrat sa najboljim navijacima na svijetu.
Yilmaz, Drogba, Sneider, Hamit, Melo, Eboue, Riera, stoperi su sasvim solidni, Muslera i na kraju najjaci adut - Fatih Terim, jos uzvrat sa najboljim navijacima na svijetu.
Ni u ludilu.L_blancos je napisao/la:Gledao sam ih protiv Schalkea i bgmi nisu oni ni za bacit.
Sasvim solidna ekipa predvodjena ludjakom koji je u stanju da napali igrace i time im nabaci jos barem 20 % na mogucnosti koje zapravo imaju.
Naravno da je Real apsolutni favorit,ali nece biti lako.
Kljucna utakmica je ona na Bernabeu i ukoliko tu Real dobije bez primljenog gola mislim da ce prolaz biti obezbjedjen uprkos tome sto se druga utakmica igra pred,kao sto si i sam rekao,najboljim/najvatrenijim navijacima svijeta.
Podcijenimo li ih donji smo, kao što si rek'o imaju odlične individualce koji mogu u svakom trenutku riješiti utakmicu, odličnog trenera i fanatične navijače. Valja napraviti dobar rezultat u prvoj utakmici.L_blancos je napisao/la:Gledao sam ih protiv Schalkea i bgmi nisu oni ni za bacit.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Nail for Real
- Kontakt:

Nail for Real je napisao/la:

Inače sutra sa Mallorcom je Madridova 2600-ta tekma u primeri.Evo pozvanih:
REAL MADRID SQUAD
Goalkeepers: Diego López, Adán y Jesús Fernández.
Defenders: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Carvalho, Marcelo y Arbeloa.
Midfielders: Khedira, Kaká, Özil, Xabi Alonso y Modric.
Forwards: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín y Morata.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.