Po 12 minuta svaku utakmicu..Gledam SmooveaAjsKjub je napisao/la:Pogledaj kako to rade Smoove i QJB i sve ce ti bit jasno.
Ja cu svaku ali po 7

Oni na xboxu krenuli sa 90 overall a ja sa 65

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Po 12 minuta svaku utakmicu..Gledam SmooveaAjsKjub je napisao/la:Pogledaj kako to rade Smoove i QJB i sve ce ti bit jasno.
neZeka je napisao/la:Moze li se 13-ka igrat online bez orginala ?
aj da i to cujemAA23 je napisao/la:Može, ja igram online a nisam kupio original.
Mozes nam dati taj link za skidanje online cracka ?AA23 je napisao/la:Nevjerujes?
Na mobu sam trenutno al cu ukratko..
Treba ti daemon tools i online crack NE reloaded.. Kad skines ovako je nešto file naziv :
3dnbaonline.mdf
I isti naziv sa mds..
Skini to i mount image preko daemona pokrenes oba preko gadgeta na w7 na desktopu i udjes i eto ga on-line..
Samo nemos full screen a da nije Fps 30.. Mora bit 60 da. Bi normalno radio.. Ako nije onda sporo ide, ne stopa ali igraci su slow motion eto buraz sutra saljem screenshot da vidis da ne lažem..
RealnoAjsKjub je napisao/la:Sredi nam to. Sevap ces napravit.
BIHfan je napisao/la:Ja sam na 2k12 igrao online, prestao sam igrati preko neta jer sam po-pizdio sto svi igraju sa Heatom.
Please insert the original disc instead of a backup (1000)AA23 je napisao/la:Nevjerujes?
Na mobu sam trenutno al cu ukratko..
Treba ti daemon tools i online crack NE reloaded.. Kad skines ovako je nešto file naziv :
3dnbaonline.mdf
I isti naziv sa mds..
Skini to i mount image preko daemona pokrenes oba preko gadgeta na w7 na desktopu i udjes i eto ga on-line..
Samo nemos full screen a da nije Fps 30.. Mora bit 60 da. Bi normalno radio.. Ako nije onda sporo ide, ne stopa ali igraci su slow motion eto buraz sutra saljem screenshot da vidis da ne lažem..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.