Još jedan od stručnjakaHzBvB je napisao/la:Ovo ako ne prodjete...znaci pada te mi u ocima skroz....
Od Juventusa je ostalo samo ime....

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Još jedan od stručnjakaHzBvB je napisao/la:Ovo ako ne prodjete...znaci pada te mi u ocima skroz....
Od Juventusa je ostalo samo ime....
Bayern@heart je napisao/la:Još jedan od stručnjakaHzBvB je napisao/la:Ovo ako ne prodjete...znaci pada te mi u ocima skroz....
Od Juventusa je ostalo samo ime....![]()
![]()
Od ove godine je uvedeno novo pravilo da se izvlace i parovi polufinalaamel10071988 je napisao/la:Nek me neko ispravi ako griješima ali mislim da nema više izvlačenja, sjećate se da smo prosle godine znali protivnika u polufinalu kada smo igrali sa Olimpiq Marsejom, naravno protivnik je bio Real M
Saurman je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:Još jedan od stručnjakaHzBvB je napisao/la:Ovo ako ne prodjete...znaci pada te mi u ocima skroz....
Od Juventusa je ostalo samo ime....![]()
![]()
Čuj od Juventusa ostalo samo ime.Šta li je onda tek ostalo od tvoje pameti.
anelbavarac je napisao/la:Od ove godine je uvedeno novo pravilo da se izvlace i parovi polufinalaamel10071988 je napisao/la:Nek me neko ispravi ako griješima ali mislim da nema više izvlačenja, sjećate se da smo prosle godine znali protivnika u polufinalu kada smo igrali sa Olimpiq Marsejom, naravno protivnik je bio Real M
Javi MartinezYucca je napisao/la:Sretno druze effe_sa@ neka bolji prode![]()
![]()
Edit: koji igraci Bayerna nece igrati prvu tekmu zbog kartona
anelbavarac je napisao/la:Javi MartinezYucca je napisao/la:Sretno druze effe_sa@ neka bolji prode![]()
![]()
Edit: koji igraci Bayerna nece igrati prvu tekmu zbog kartona
Neće biti Martineza u prvoj utakmici.MajklRounder je napisao/la:Ma ovo treba samo rutinski odraditi bez sranja kao protiv Arsenala , prolaz 100 % ovo ce nas vezni red pojesti samo ako budu igrali u standardnoj formaciji sa Kroosom , Bastijem , Martinezom, Bilalom , nema Juventus jos slifa za 1/2 finale
amerosm je napisao/la:Ovdje sve zavisi od Bayern-a i nadam se da ce nakon bukvice UH-a i KHR-a podoci formu do ovog susreta. Jedini nedostatak je taj sto prvu utakmicu igraju na domacem terenu i to sto nece biti Martineza zbog kartona, ali ocekujem da ga Gustavo na kvalitetan nacin zamjeni.
druze, nece da moze tako.geronimo je napisao/la:Do te utakmice forma će se ponovo podići
on je u najgoroj formi. sve cekam da ga jup posalje na klupu, i nikad docekat.geronimo je napisao/la:mada je i Alaba zreo za jednu pauzicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.