FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 15 mar 2013, 13:04

HzBvB je napisao/la:Ovo ako ne prodjete...znaci pada te mi u ocima skroz....
Od Juventusa je ostalo samo ime....
Još jedan od stručnjaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 15 mar 2013, 13:06

Sretno, bolji (Juve) neka prođe. 8-) :)

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 15 mar 2013, 13:08

Nek me neko ispravi ako griješima ali mislim da nema više izvlačenja, sjećate se da smo prosle godine znali protivnika u polufinalu kada smo igrali sa Olimpiq Marsejom, naravno protivnik je bio Real M :)
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 mar 2013, 13:08

desilo se ono cega sam se pribojavao juventus nisu iskusna momcad kao mi ali zabari su ,ako nam metnu gol na areni mogu reci da smo ga popusili u torinu ,njegdje procitah neko je napisao da ce juventusova sredina pojesti bayern hahahahahaha :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 mar 2013, 13:08

Bayern@heart je napisao/la:

Čuj od Juventusa ostalo samo ime. :roll: Šta li je onda tek ostalo od tvoje pameti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 mar 2013, 13:09

amel10071988 je napisao/la:Nek me neko ispravi ako griješima ali mislim da nema više izvlačenja, sjećate se da smo prosle godine znali protivnika u polufinalu kada smo igrali sa Olimpiq Marsejom, naravno protivnik je bio Real M :)
Od ove godine je uvedeno novo pravilo da se izvlace i parovi polufinala :)

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 15 mar 2013, 13:09

Ma ovo treba samo rutinski odraditi bez sranja kao protiv Arsenala , prolaz 100 % ovo ce nas vezni red pojesti samo ako budu igrali u standardnoj formaciji sa Kroosom , Bastijem , Martinezom, Bilalom , nema Juventus jos slifa za 1/2 finale ;)
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 mar 2013, 13:13

Saurman je napisao/la:
Bayern@heart je napisao/la:

Čuj od Juventusa ostalo samo ime. :roll: Šta li je onda tek ostalo od tvoje pameti.
slika

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 15 mar 2013, 13:13

anelbavarac je napisao/la:
amel10071988 je napisao/la:Nek me neko ispravi ako griješima ali mislim da nema više izvlačenja, sjećate se da smo prosle godine znali protivnika u polufinalu kada smo igrali sa Olimpiq Marsejom, naravno protivnik je bio Real M :)
Od ove godine je uvedeno novo pravilo da se izvlace i parovi polufinala :)

Hvala anele, drago mi je zbog novog pravila :lol:
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 mar 2013, 13:13

Sretno druze effe_sa@ neka bolji prode :D :D

Edit: koji igraci Bayerna nece igrati prvu tekmu zbog kartona :?:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 mar 2013, 13:14

Yucca je napisao/la:Sretno druze effe_sa@ neka bolji prode :D :D

Javi Martinez

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2013, 13:16

2.4.2013 in sha Allah :D

Šta reći o Juventusu a da nije rečeno. Ekipa sa glavom i repom. Imaju vizionara, mazioničara u obliku Andrea Pirla. Svaka ekipa koja ima jednog igrača kao što je Pirlo mora biti shvaćena krajnje ozbiljno. Igraju tipično talijanski, jaka odbrana i vezni red te veoma jaki u prekidima. Andrea Barzagli bivši igrač Wolfsburga je ove sezone prejak u Juventusu. Tu je neprelani zid u obliku Chiellinija. Desno Lichsteiner, a lijevo bi nam mogla biti prilika osim ako tu ne stavi upravo Chiellinija. Ipak je onaj Peluso tanak, neiskusan za Evrope još. Marchisio je ubitačan, a tu je i veoma dobri stari poznanik i Bundeslige Artuto Vidal. Za čovjeka ne postoji izgubljena lopta, te je još uz to ubitačan prema naprijed. Uspoređujući sve Juve je ipak nekako najtanji u napadu. Mirko Vučinić, Giovinco, Matri, Quagliarella nisu svjetska klasa. Neće se valjda Anelka probuditi protiv nas :)

Možda je i bolje što igramo prvu utakmicu doma. Nema Martineza a njegovu poziciju bi trebao zauzeti Luis Gustavo. U ovu utakmicu bi zbog prekida opet Van Buytena preferirao u odnosu na Boatenga. Alaba i Lahm. Ne daj Bože da se neko povrijedi jer Ribery je taj igrač koji može stvoriti nevolje bilo kojem timu na svijetu. Baš me zanima da li će igrati Muller ili Robben jer se ipak fura Kroos uveliko. Mandžo bi svakako trebao početi da stvara taj pritisak prema odbrani Stare dame. Zanimljivo je i među stativama. Jedan od najboljih golmana u historiji Fudbala protiv potencijalno najboljeg golmana na svijetu Neuera.

Okršaj starog lisca Yuppa i karizmatičnog Conte-a.

Talijani nam nisu nikada ležali, posebno Milan, pa sjetite se Intera. Patili smo se sa Fiorentinom a jedino smo pokazali pravu snagu protiv Napolija. Juventus je spoj svih ovih ekipa i dosta kvalitetniji od tih istina. Ako Bayern ne da svoj maksimum u obe utakmice onda neće proći, no sa pravim pristupom sigurno može dalje.

Kako god, najbolja utakmica od svih parova, prava poslastica Lige prvaka. Neka bolja momčad pobijedi.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 mar 2013, 13:17

anelbavarac je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Sretno druze effe_sa@ neka bolji prode :D :D

Javi Martinez

Hvala druze kod nas su u opasnosti da ne igraju uzvratnu tekmu Vidal i Marchisio

SRETNO BAYERNOVCI NEKA BUDU DOBRE UTAKMICE :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 mar 2013, 13:20

MajklRounder je napisao/la:Ma ovo treba samo rutinski odraditi bez sranja kao protiv Arsenala , prolaz 100 % ovo ce nas vezni red pojesti samo ako budu igrali u standardnoj formaciji sa Kroosom , Bastijem , Martinezom, Bilalom , nema Juventus jos slifa za 1/2 finale ;)
Neće biti Martineza u prvoj utakmici.
Do te utakmice forma će se ponovo podići i sami angažman, protiv takve ekipe kao što je Juventus, će biti na nivou.
Samo da ključni igrači ostanu zdravi i nema potrebe za nekim strahom. Bit će to velike utakmice, gdje će presuditi ipak malo jači individualni kvalitet na strani Bayerna.

Protiv Leverkuzena neće biti Riberyja, Lahma, Mullera i Mandžukića.
Vjerovatno planira Gomeza (radi repke) mada bih ja dao priliku Pizarru. Mora i Shaqiri dobiti svoju minutažu. Eto i Rafinhi prilike, mada je i Alaba zreo za jednu pauzicu.
Vom Jäger zum Gejagten

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 15 mar 2013, 13:21

Sve u svemu dobro je...ako se uzme u obzir da se izbjegla Barca, Real pa bgm i Dortmund ( po mom misljenju puno jaci od Juventusa ) onda je ovo dobar zdrijeb...neko napisa ako zabiju gol na areni da je onda kao navodno u Torinu gotovo..ne bih se slozio s tim...misljenja sam da je Bayern ove sezone bolji u gostima nego kod kuce...i da Bayern bez poteskoca moze zabiti u Torinu..treba samo maksimalno ozbiljno pristupiti u obje tekme i prolaz ne bi trebao da dodje u pitanje...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 mar 2013, 13:34

Kljuc prolaza protiv Juvea je NE primiti gol na Allianz Areni.
I minimalna pobjeda bez primljenog gola mogla bi biti dobar kapital pred revans :)

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 mar 2013, 13:36

Zelio sam jakog protivnika i dobili smo ga.
Bayern pruza maximum u takvim utakmicama i nesmije i nece se ponoviti nosalantnost kao protiv Batea ili Arsenala.
Priznajem da su me zelje vukle vise na Njemacko-Spanski derbi ali eto i Juve je protivnik po mjeri.

Ekipu sada treba vratiti na pravi kolosijek kao sa pocetka sezone, i motivisati je (kao sto rece Jupp) za svaku narednu utakmicu.
MIA SAN MIA!

[youtube][/youtube]

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 mar 2013, 14:25

Ovdje sve zavisi od Bayern-a i nadam se da ce nakon bukvice UH-a i KHR-a podoci formu do ovog susreta. Jedini nedostatak je taj sto prvu utakmicu igraju na domacem terenu i to sto nece biti Martineza zbog kartona, ali ocekujem da ga Gustavo na kvalitetan nacin zamjeni.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 mar 2013, 14:40

amerosm je napisao/la:Ovdje sve zavisi od Bayern-a i nadam se da ce nakon bukvice UH-a i KHR-a podoci formu do ovog susreta. Jedini nedostatak je taj sto prvu utakmicu igraju na domacem terenu i to sto nece biti Martineza zbog kartona, ali ocekujem da ga Gustavo na kvalitetan nacin zamjeni.

sutra ce biti prvi ispit i pokayati jesu li ulijeve i K.R kritike imale fajde ocekujem iskupljenje protiv apotekara ,od sutra pa do kraja seyone nemama popustanja forma se mora max.tempirati i cuvati ,najvazniji igraci uigravati u koji biva ukljucen roben miler malo klupa evidentan je blayi pad milera neka malo osjeti klupe ha ja 8-)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 15 mar 2013, 14:58

geronimo je napisao/la:Do te utakmice forma će se ponovo podići
druze, nece da moze tako.
majku mu, ne igraju za 3 mjeseca, neg za 2 hevte.
imam osjecaj da bayern tek sad ulazi u krizu.
sad, ako se desi sreca i ti budes u pravu pa bayern vrne formu u kakvoj je bio doskora, onda ce juve biti demoliran.
licno ne vjerujem da ce bayo vrnuti formu tj. vjerujem da necemo preskocit ovu stepenicu.
istina je da bayo dominira ligom, al je takodje istina da u najelitnijem takmicenju imaju previse oscilacija.
nema tu onog ofanzivnog uragana kakav smo gledali dok ih je vodio gal, niti ima sigurnosti u igri (prejadan posjed lopte). njaka izbijanja, njaka poklanjanja lopti... ma krkanluk zivi. gledam ih protiv arsenala a pred ocima slike pejakovicevog monologa ´oro ja njivu´. et, tako mi djeluje bayern.
+ sto igraju protiv ljigavog defanzivnog fudbala koji bayi nikada nije godio.
kao sto sam onomad bio siguran da cemo izbaciti mancu i reala i tu sigurnost potvrdjivao nudeci sve vrste opklada (da, bio sam spreman uloziti bubreg), tako sam danas ubijedjen da cemo ispast. :cry:
daj Boze da grijesim.
geronimo je napisao/la:mada je i Alaba zreo za jednu pauzicu.
on je u najgoroj formi. sve cekam da ga jup posalje na klupu, i nikad docekat.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.