FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anton 1983
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anton 1983 » 15 mar 2013, 09:17

bajern100 je napisao/la:ma znam Miler je Bajernovo dijete ali onda treba već jednom da postane veliki igrač ili će ostati samo talenat vječiti,što se tiče Robena on bi meni do kraja sezone igrao svaku utakmicu Bundeslige umjesto Bilala i polufinale kupa a utakmice LP će igrati naravno Bilal a eventualno alternativa mu je Roben oko 70 minute..... što se tiče današnjeg izvlačenja jednostavno ne želim Barsu i Real svi ostali mogu au polufinalu nije bitno ko je to je već sami kraj,pa u tri sezone igramo u 2 finala dokazali smo da smo u samom vrhu...il ispao u 1/2 finala ili finalu isto je barem meni ako već nemožemo uzet LP
Nope on nije talent. Muller je čudo! Najšeprtljaviji i najkorisniji igrač na svijetu kada igra za Bayern. Nogometno se on ne može poboljšati.

Što se tiće Robbena sa tobom se ne slažem. Već sam to objasnio, pa pročitaj zašto ako hoćeš. Robben i Gomez sada moraju NON STOP imati prednost nad Mullerom i Manđom.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 15 mar 2013, 09:29

Boateng je bolji od Buytonje po meni za klasu, ali cesto dobija neopravdane kartone covjek. Pa mali miion puta pokupi cito loptu i onda dobija zuti a ponekad i crveni. Boatenga smo malo zaboravili jer vec duzi period ne igra, ali on je za Buytonju klasa, mada je Buytonja bio dobar u zadnjih par utakmica. Protiv Arsenala nista specijalno od njega, i manite price da je Buyto bio bolji od Dantea :roll: . Jes da mu je lopta prosla kroz noge nakog greske Alabe, i ako ce se iko kriviti za taj gol onda ce to biti Alaba a ne Dante. Naravno da ce rasiriti noge da pokrije veci prostor, a onaj opuca loptu gdje se nije nadao i jng onda. Nezz koju su utakmicu pojedini gledali, ali Dante kriviti za onaj gol se ne moze, niti se moze reci da je Buytonja bio bolji(okrenu ga gervinjo u kaznenom kao da ga i nema)od Dantea kojeg nije niko presao u 90 min a imao je mnogo duela 8-)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 15 mar 2013, 10:27

Za nekih sat i po ćemo saznati ime protivnika u četvrtfinalu, što se mene tiče, svejedno mi je koga ćemo dobiti, samo bih volio da prvu utakmicu igramo u gostima :)
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 15 mar 2013, 10:35

amel10071988 je napisao/la: samo bih volio da prvu utakmicu igramo u gostima :)
ja bih volio da igramo prvu na AA. Sjeti sa Manče i Reala............a sjeti se Intera..
Nekako imamovise uspjeha kad se prva utakmice igra kuci :)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 15 mar 2013, 10:37

Ibra u Bayernu :lol: pa on i Guardiola se nisu slagali dok su zajedno bili i Barci a sad će od ljeta surađivati u Bayernu :lol: moš mislit. Ma nema šanse da Ibra igra u Bayernu dok je Pep trener Bayerna. To su opet novinarska sr*anja. Od ljeta Guardiola trener pa se svi igrači iz cijele Evrope vezuju za Bayern(Rooney, Bale, Neyimar, Suarez) još samo nije bilo da Messi i Ronaldo prelaze u Bayern. ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 mar 2013, 10:40

Šta sve čovjek neće ovdje pročitati.Čuj prodati Mullera. :?

slika

Najbolji bek na svijetu.

slika

8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 mar 2013, 10:42

Pojedinci očito ne vide kakav je Muller. Čovječe, riječ je o najzahvalnijem igraču ove Bayernove generacije. Možeš ga 10 puta ostaviti na klupi, on će opet šutiti i prihvatiti to kao normalan insan. Jednostavno, on je taj koji stavlja tim ispred sebe i kao takav se mora poštovati. Što se tiče njegovih igračkih kvaliteta, nije riječ o nekom maheru s loptom. Doduše, to smo znali kad smo ga prvi put ugledali. :mrgreen: Smotan, šeprtljav, krakat, ali opet zabija, asistira i prolazi. Nijemac pa haj'. :mrgreen: Kada bih birao između njega i Robbena, svaki put bih se odlučio za Nijemca.

Robben zna biti kontraproduktivan za svoju ekipu, često iznosi u javnost prljavi veš, negoduje za svaku sitnicu, a uvijek će staviti sebe ispred tima. Nešto što nikako ne prolazi u kolektivnim sportovima. Da ne govorim o tome kako je ovaj Arjen dobrano slabiji od onog koji je tek došao u Bayern. Godine, povrede i činjenica da se ne može pomiriti s tim da je dio tima su učinili svoje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 mar 2013, 10:43

brzitesanj je napisao/la:Ibra u Bayernu :lol: pa on i Guardiola se nisu slagali dok su zajedno bili i Barci a sad će od ljeta surađivati u Bayernu :lol: moš mislit. Ma nema šanse da Ibra igra u Bayernu dok je Pep trener Bayerna. To su opet novinarska sr*anja. Od ljeta Guardiola trener pa se svi igrači iz cijele Evrope vezuju za Bayern(Rooney, Bale, Neyimar, Suarez) još samo nije bilo da Messi i Ronaldo prelaze u Bayern. ;)
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... essi_34125" onclick="window.open(this.href);return false; :o :lol:

Evo bilo je i te priče oko Messija hehehe neke sportske novinare treba izmisliti

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 mar 2013, 10:49

Monolog je napisao/la:Što se tiče njegovih igračkih kvaliteta, nije riječ o nekom maheru s loptom. Doduše, to smo znali kad smo ga prvi put ugledali. :mrgreen: Smotan, šeprtljav, krakat, ali opet zabija, asistira i prolazi.
Ma dobro, sad ne znam taj mr. green bi mogao znaciti da se zezas, ali opet cu ti odgovoriti. :mrgreen:
Nekada mozda izgleda smotan, ali itekako zna sa loptom i nerijetko zna napraviti lijep potez u igri.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 mar 2013, 10:50

Ma ne zezam se, ozbiljan sam. Vidio sam ja te njegove štikle, tunele i slične stvari, al' to smo mogli vidjeti i od Rahimića pa opet ne znači da je riječ o nekom hvale vrijednom tehničaru. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 mar 2013, 10:51

bajern100 je napisao/la:ma znam Miler je Bajernovo dijete ali onda treba već jednom da postane veliki igrač ili će ostati samo talenat vječiti
Postao odavno, samo ti to ne vidiš.....Najjači Bayernov igrač ove sezone uz Riberyja i Dantea.
Sad ako to ne vidi, to je druga stvar......Igrači poput Mullera su najzahvalniji igrači, šteta je što nema više Mullera u ekipi.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 mar 2013, 10:55

Monolog je napisao/la:Ma ne zezam se, ozbiljan sam. Vidio sam ja te njegove štikle, tunele i slične stvari, al' to smo mogli vidjeti i od Rahimića pa opet ne znači da je riječ o nekom hvale vrijednom tehničaru. :mrgreen:
Hajd prije bi mogli reći da nije neki dribler, jer tehničkog potencijala ima (u smislu prijem lopte, tehnički zahtjevni šutevi, proigravanje...). Napravio je bio i protiv Arsenala jedno dobro miješanje u njihovom šesnaestercu. Nakon toga je jednom posrnuo na zemlju, jer je bio prebrz u mislima (situacija nakon ove gore opisane....) :lol:
Al to je Muller, najnepredvidljiviji igrač, to svi stručnjaci za njega u Njemačkoj govore, jer čovjek zna tako fantastično proći, napravit sjajan potez (pa i ono proigravanje petom protiv Arsenala), a zna onda ispast šeprtljav.

Međutim, on je uvijek koristan za ekipu, jer kad razvaljuje, baš razvaljuje, rastura protivničke odbrane, a kad igra lošije onda trči ko lud, izbori lopte, prekida akcije i slične. Zato je jako zahvalan igrač i apsolutna klasa. A ono što je najbitnije pravi igrač za njemačkog fudbala, njemačke ekipe... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 mar 2013, 10:58

Monolog je napisao/la:Ma ne zezam se, ozbiljan sam. Vidio sam ja te njegove štikle, tunele i slične stvari, al' to smo mogli vidjeti i od Rahimića pa opet ne znači da je riječ o nekom hvale vrijednom tehničaru. :mrgreen:
Dobro, evo primjer, protiv Schalkea u gostima je on svojim potezima, usudit cu se reci rijesio pobjednika.
a ima dosta primjera gdje momak briljira samo nebih da trazim. Jako koristan igrac u svakom pogledu.

[youtube][/youtube]

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 mar 2013, 10:59

effe_sa je napisao/la:Međutim, on je uvijek koristan za ekipu, jer kad razvaljuje, baš razvaljuje, rastura protivničke odbrane, a kad igra lošije onda trči ko lud, izbori lopte, prekida akcije i slične
Apsolutno. 8-)
Tu ti ne mogu niti hoću proturječiti. Muller je odličan igrač i to stoji. Ja sam samo izdvojio njegove nedostatke i to je to. Uostalom, ti sam znaš šta sam pisao o Mulleru u ove 2 i po godine, tako da ti moji postovi dovoljno govore kakvo ja mišljenje imam o njemu. 8-)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 15 mar 2013, 10:59

Bayern@heart je napisao/la:http://www.fussballtransfers.com/bundes ... essi_34125
Ma neka ovakvih sportskih novinara barem nas malo uspiu nasmiju :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 mar 2013, 11:01

Muller je već odavno potvrdio svoju klasu i to ko nije vidio očito je hiberniro u nekom brlogu.Thomas sa 23 godine jedan od najkorisnijih igrača kluba uz Riberya.Ne bi dao Mullera za 10 Robbena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 15 mar 2013, 11:05

Dzaba se raspravljete oko Mullera, njegovo mjesto u ekipi je neupitno, statistika govori sve, ali ako je i stavimo na stranu (golove, asistencije) ljudi moji vidite li vi koliko taj čovjek "radi" za ekipu, on ne staje kao Volkswagen :) tačno je da kad ga vidite ne terenu čojk bi mu dao sadake, ali po meni je taj igrač MVP što bi rekli u košarci :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 mar 2013, 11:49

slika

Ma jasno je sve, ali eto pojave se neki likovi koji bi njega osporavali. I zato će ova anketa biti kratkog daha. :mrgreen:

Effe je sve fino nabrojao, s tim da je propustio još jednu sitnicu. Tomica zna izboriti penal ko niko u Bayernu i plus što je rijetko povrijeđen (hvala Bogu).

Možda bi mogao nabaciti koji kilogram i barem raditi malo više u teretani (noge). Ali ko zna, možda je genetika takva i teško je tu bilo šta promjeniti.

Osim toga, mislim da je Hantro već spomenuo, Muller voli klub i bit će vjerovatno nekad i kapiten. Uopšte nije uobražen, čvrsto stoji na zemlji, rano se oženio, nema afera. U čitavaj ekipi je omiljen (možda malo manje AR :lol: ) i itekako je zadužen za štimung. On zaista ima 'grosse klappe'. I kad slavi gol i kad treba prozboriti koju. :D
Vom Jäger zum Gejagten

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 15 mar 2013, 11:54

Tehnicko pitanje:

Izvlacenje parova u vrijeme dzume.
Moze prijedlog neke adrese na kojoj ce se parovi vidjeti online cim se izvuku?

Dosad sam pratio na ss.ba, ali ima li sta bolje/brze?

Hvala, i auf geht's ihr rotten!
24.04.1991.
Stern des südens

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 15 mar 2013, 12:01

gorstak je napisao/la:Tehnicko pitanje:

Izvlacenje parova u vrijeme dzume.
Moze prijedlog neke adrese na kojoj ce se parovi vidjeti online cim se izvuku?

Dosad sam pratio na ss.ba, ali ima li sta bolje/brze?

Hvala, i auf geht's ihr rotten!
Ah druze pa imaces ih ovdje prije nego na zvanicnoj stranici Uefe :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.