Nestalo para a posudjujemo drugim ekipama i dajemo vasim protivnicima premije sto vas pobjedjuju nemas ti pojma.Sarajlijc@ je napisao/la:Sad kad je nestalo para nema trofejaI kad je otisao tata Osim.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je l' to zajebancija ili fakat nam sudi Vukasovic u Srebreniku????
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Tako pise http://fksinfo.com/novosti/po-pobjedu-u-srebrenik/2171Vamos je napisao/la:Je l' to zajebancija ili fakat nam sudi Vukasovic u Srebreniku????
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
- Moderator
- Kontakt:
Jeste sudi on, mada sam to već znao sedam dana ranije i ja sam se začudio.. po meni jedan od lošijih sudijaVamos je napisao/la:Je l' to zajebancija ili fakat nam sudi Vukasovic u Srebreniku????

A u Srebreniku snijeg pada i pada

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9266" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni bi bilo najpametnije odgodili ovo kolo, mislim da ce i biti tako, nema sanse nakon ovakvog snijega da se sutra tekme igraju...
Po meni bi bilo najpametnije odgodili ovo kolo, mislim da ce i biti tako, nema sanse nakon ovakvog snijega da se sutra tekme igraju...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
nema odgodeeeBaja_Zvjerka je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/nsbih/vijest.php?id=9266
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Po meni mora biti, inace sutra katastrofa nad katastrofama na svim utakmicama... Jel' ne vidis da pada snijeg ?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kod nas se topi lagano, mozda se i odigra sutra
Steta sto Dzakmic nece igrati. Al et', taman idealna prilika da Osmanagic zaigra...

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Amer jos nije spreman da bi poceo utakmicu tako da ce vjerovatno Todorovic u sredinu( nije mu strano) a Suljic na krilo 
Znaci li ako aktiviras ovu mojutv na netu, da cu sutra direktno moci gledati prenos iz Srebrenika ?

Znaci li ako aktiviras ovu mojutv na netu, da cu sutra direktno moci gledati prenos iz Srebrenika ?
Zadnja izmjena: LFC1892, dana/u 15 mar 2013, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
LFC1892 je napisao/la:Amer jos nije spreman da bi poceo utakmicu tako da ce vjerovatno Todorovic u sredinu( nije mu strano) a Suljic na krilo
Jovic
Jedina dilema je ko će zamijeniti Džakmića u veznom redu - da li Osmanagić ili Suljić, ali ostali dio tima se neće mijenjti".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako bolan nije spreman? Sta je radio na pripremama?LFC1892 je napisao/la:Amer jos nije spreman da bi poceo utakmicu tako da ce vjerovatno Todorovic u sredinu( nije mu strano) a Suljic na krilo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Lijepo nije spreman jer je prije priprema pauzirao duzi vremenski preriod i imao je neku povredu na pripremama tako da ce on tek od 5 ili 6 kola biti standardni provotimac... a da ne citiram dalje ovaj iznad nek procita izmedju redova jer Suljic ili Osmanagic ne znaci da ce na mjesto Dzakmica vec da ce upasti u tim s tim da ce Ognjen vjerovatno u vezni red iako bi ja volio Amera al daleko je on od prvog timaSarajlijc@ je napisao/la:Kako bolan nije spreman? Sta je radio na pripremama?LFC1892 je napisao/la:Amer jos nije spreman da bi poceo utakmicu tako da ce vjerovatno Todorovic u sredinu( nije mu strano) a Suljic na krilo

Sta ima ljudi sutra idemo na pobjedu aBd sve ostalo bi bilo ravno nuli.!!!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
- Kontakt:
Evo bezveze, kod mene pita za ručak, malo radim na pripremi za vikend, kod tebe? kakav si ti?DevilS je napisao/la:Sta ima ljudi sutra idemo na pobjedu aBd sve ostalo bi bilo ravno nuli.!!!
-
- Kontakt:
Evo bezveze, kod mene pita za ručak, malo radim na pripremi za vikend, kod tebe? kakav si ti?DevilS je napisao/la:Dobar ti?
Aha ne moras me levatiti care ne zasluzujem ja to... 

-
- Kontakt:
DevilS jarane izbacuje mi neki virus, kad god uđem na ovu temu, vjerovatno je to do tebe nešto, probaj otići log out, pa da vidimo, hoće li opet izbacivati, valja?DevilS je napisao/la:Aha ne moras me levatiti care ne zasluzujem ja to...

Izaso sam nebi trebalo ako je do toga... 

Devils brate ignore aaaaaaaaaDevilS je napisao/la:Izaso sam nebi trebalo ako je do toga...

Sarajevo ljubavi moja!