emir79 je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Jos ce nas ovdje neki ubjedit' da imamo tesku grupu, i da je plasman na SP pored Grcke i Slovacke ravan osvajanju istog...svasta!
Pa pitaj Hrvatsku kako su oni prosli u proslim kvalifikacijama , sa Grcima. Cim imas bivseg prvaka Evrope u grupi, normalno je da je teska grupa. 3 ekipe iz nase grupe su bili na prvenstvima, a mi?
Nema se tu sta ubjedjivati. Grcka PRVI SESIR, Slovacka drugi sesir, a mi TRECI SESIR. Ja ovo je slucajnost. Nisu oni bili na prvenstvima , mi smo.
Do juce se mucili sa Luksemburgom, halo ba.
Dobro, ako tako postavljamo stvari, onda zasto se dizemo u nebesa sto smo na prvom mjestu u grupi, kad nismo odradili dvomec sa strasnom Slovackom...
Hocemo li se odlucit', ili nam je grupa jaka, ili smo samo prividno na prvom mjestu jer smo imali lagan raspored..jer konstantno mozemo procitati kako smo prvi, dobro nam ide, Susic radi odlican posao, i td...
Ovo o sesirima nije neko mjerilo, vec smo negdje na jednoj temi o tome pisali.
Vezano za Kolasinca, nije ni njemu lako, moramo to priznat', zove ga u mladu repku jedna od najjacih repki svijeta, tu zivi, igra u njemackom klubu, mislim da bi vecina prihvatila to..pitanje je samo da li je svjestan da ce tesko zaigrati za njihovu A repku, i da kod nas moze biti cijenjen vise nego sto ce kod njih ikada.