Neutral je napisao/la:
Ja bih tu dodao još malo Španske arome u vidu Isca što se toliko spominje iili temperamenta Južnoamerikanaca u obliku Suareza
Isco može, za Suareza nešto ne znam. Dobar fudbaler, ali na njega dal nešto bacat ogromnu lovu.....A ne treba nam previše tih južnjaka. Ono
spielerisch kod nas štima, nama treba opet više ono
kaempfarisch... Ima i toga opet, nije toga kod Bayerna nestajalo, ali opet malo više te borbe, poganluka, prgavosti.....Treba nam Dusel, vjeruj mi samo opet više Dusela i klempo fali.
Još su dvije stvari bitne: bolja realizacija šansi, u pojedinim utakmicama nam treba previše šansi, kornere i prekide pojačat, krenulo nabolje opet štopa, sa ovakvim snagatorima u ekipi mi bi jednu Barcu izranjavali prekidima. Ali ono ako ide dobro. Prekidi jesu bolji sa Javijem i Danteom u ekipi, ali nije to još ni upola, kako može biti. To je ključ, mi tu kad se još dignemo za nivo, onda nas je još teže savladat.....
Neutral je napisao/la:
Miješavina najboljih fudbalskih nacija Njemačke i Španije = uspijeh. Doveli Javija ne znamo za poraz, zamisli još jednog Španca.
To stoji, ali Javi kad krene klepat, onda je klasični Švabo, iz nekih još onih ranijih vremena....

E on je odličan, jer je prznica, sa sjajnim igračkim elementima i tehničkim potencijalom. Ali sinoć je imao crno veče.....Dešava se....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland