FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 15 mar 2013, 00:12

Neutral je napisao/la:

Nećeš vjerovati da sam maloprije gledao na transfermarktu kada se vraća Holger. Piše anfang Juni :(
Trebao prije, ali javile se komplikacije, pa morali još jedan zahvat mu napravit. To sam neki dan negdje čitao, čuo...

A sinoć je trebalo ubacit Šaćira, a ne onako rano Tymo-a....Ovaj prvi bi donijeo svježine , izvršio još pritisak. I na kraju onda taktička izmjena: TYMO.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2013, 00:16

A i Javi je dobio bez veze žuti karton. Nije mu onaj start nikako bi potreban. Dobro, ipak im je srce kucalo ubrzano nakon 0:2. Sjetim se Intera i prvog poluvremena gdje je Gomez show počela sa promašajima a kasnija ga zabiberi balkanski Pandev.

Volio bi da malo više prilika dobije Gomez. Mandžo je igrač koji konstantno vrši pritisak na odbranu protivnika, no 22 igraju protiv Srbije tako da očekujem Gomeza u početnih 11 u sljedećoj utakmici.
Luist Gustavo mora igrati, fali mu utakmica u nogama.

Kakva je ovo simpatična anketa na ovoj temi. Mogu oba igrati, Tonija na klupu :mrgreen:

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 15 mar 2013, 00:32

Ovo je slika današnjeg probnog izvlačenja kuglica.
slika
A u izvlačenju za 1/8 u zvaničnom žrijebu su izvučene identični paraovi kao i na testnom izvlačenju. :)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 mar 2013, 00:43

Neutral je napisao/la:
Volio bi da malo više prilika dobije Gomez. Mandžo je igrač koji konstantno vrši pritisak na odbranu protivnika, no 22 igraju protiv Srbije tako da očekujem Gomeza u početnih 11 u sljedećoj utakmici.
Zar nisi bio prije protiv Gomeza? :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2013, 00:46

Naravno da jesam, zato je i na klupi čim je došao drugi napadač (Mandžo). Ovdje mislim na ne daj Bože povredu, jer ipak Mandžo igra protiv "dragih" susjeda gdje će biti svakakvih startova. Neka se Mario malo uigra a ne samo da prima veliku platu i stavlja gela prije bank :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 mar 2013, 00:58

ako guardiola dovede nekog novog mocnog napadaca, tek tad cete skontati da su i mandzo i gomez najslabije karike bayerna, a kad se mora birati izmedju njih dvojicce, ja bi izabrao uvijk mandzu jer je puno srcaniji i veliki je borac i tako vrijedi vise od feminiziranog gomeza, to je uostalom skontao i jupp

mandzo je meni drag, al nije klasa ipak da bude prvi napadac u ekipi kakva je bayern,gomez opet nije klasa ni da mandzu ostavi na klupi, mandza ce sjajan onako kao druga opcija jer kad udje moze napraviti dosta, al brat bratu, kako je bayern dobro popunjen na svim ostalim pozicijama, steta je da nemate na spicu jos boljeg od mandzuke
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2013, 01:04

Ma prgavi Suarez bi nam legao žestoko. Trpao bi nemilice protivnike kao igrač Bayerna. Sada je pitanje da li će Bayern izdvojiti 40-tak miliona za njega. Uvijek u ekipi trebaš imati nekog temperamentnog igrača, to je za sada Mandžo.

Bože zdravlja, pa ćemo vidjeti aBd kako je Pep sve to zamislio.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 mar 2013, 01:14

Neutral je napisao/la:Ma prgavi Suarez bi nam legao žestoko. Trpao bi nemilice protivnike kao igrač Bayerna. Sada je pitanje da li će Bayern izdvojiti 40-tak miliona za njega. Uvijek u ekipi trebaš imati nekog temperamentnog igrača, to je za sada Mandžo.

Bože zdravlja, pa ćemo vidjeti aBd kako je Pep sve to zamislio.
jest, suarez bi vam bas lego, bayern bi ga doveo u red i sa karakterom, a vidjeli biste tek tad koja je to razlika u odnosu na ovu dvojicu sto imate sad
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 mar 2013, 01:18

A ja sve vise vjerujem kako ce Guardiola dovesti malog Isca u Bayern.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2013, 01:20

Ja sam davno govorio da je Gomez bezze, ali eto lijeno mi listati 600 stranica unazad. Gomez kada zabije, onda baš postigne 2-3 gola, ali onda pauza 2 kola pa opet tako. To mi je najviše išlo na živce kod njega.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 mar 2013, 01:23

Neutral je napisao/la:Ja sam davno govorio da je Gomez bezze, ali eto lijeno mi listati 600 stranica unazad. Gomez kada zabije, onda baš postigne 2-3 gola, ali onda pauza 2 kola pa opet tako. To mi je najviše išlo na živce kod njega.
Ma da ga i u finalu zabije, ne bi ga ti zavolio. :D Priznaj to jednostavno..... :)
Ma Gomez je mašina, vidjet ćeš kad ga zvekne u bitnoj utakmici nekom, isto ko onda Realu.... :)
A Mandžo je mašina druge vrste, dosta se ovde o tome pisalo i ja sam pisao i o jednom i o drugom, pa ne mogu sad ponavljat. Prelistaj ako imaš vremena..... :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2013, 01:28

Listao sam ja drug :D

Ja bih tu dodao još malo Španske arome u vidu Isca što se toliko spominje iili temperamenta Južnoamerikanaca u obliku Suareza :lol:

Miješavina najboljih fudbalskih nacija Njemačke i Španije = uspijeh. Doveli Javija ne znamo za poraz, zamisli još jednog Španca.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 mar 2013, 01:38

Neutral je napisao/la:
Ja bih tu dodao još malo Španske arome u vidu Isca što se toliko spominje iili temperamenta Južnoamerikanaca u obliku Suareza :lol:
Isco može, za Suareza nešto ne znam. Dobar fudbaler, ali na njega dal nešto bacat ogromnu lovu.....A ne treba nam previše tih južnjaka. Ono spielerisch kod nas štima, nama treba opet više ono kaempfarisch... Ima i toga opet, nije toga kod Bayerna nestajalo, ali opet malo više te borbe, poganluka, prgavosti.....Treba nam Dusel, vjeruj mi samo opet više Dusela i klempo fali.
Još su dvije stvari bitne: bolja realizacija šansi, u pojedinim utakmicama nam treba previše šansi, kornere i prekide pojačat, krenulo nabolje opet štopa, sa ovakvim snagatorima u ekipi mi bi jednu Barcu izranjavali prekidima. Ali ono ako ide dobro. Prekidi jesu bolji sa Javijem i Danteom u ekipi, ali nije to još ni upola, kako može biti. To je ključ, mi tu kad se još dignemo za nivo, onda nas je još teže savladat.....
Neutral je napisao/la: Miješavina najboljih fudbalskih nacija Njemačke i Španije = uspijeh. Doveli Javija ne znamo za poraz, zamisli još jednog Španca.
To stoji, ali Javi kad krene klepat, onda je klasični Švabo, iz nekih još onih ranijih vremena.... :) E on je odličan, jer je prznica, sa sjajnim igračkim elementima i tehničkim potencijalom. Ali sinoć je imao crno veče.....Dešava se....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2013, 01:40

Mislim da je vrijeme da se odspava malo sada, valja raniti :mrgreen:

Nastavljamo aBd ovu raspravu.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 15 mar 2013, 01:57

edo07 je napisao/la:hajd objasni po cemu to?? obrazlozi svoje misljenje pa cu ti ja objasniti koliko si smijesan
Ja smijesan, a ti govoris da je Muller prosjecan fudbaler? :?

Muller ove sezone u BL ima 12 golova i 11 asistencija, sto ga cini najucinkovitijim igracem lige. Pa majku mu, kakvi su ostali, ako je on prosjecan? :geek:
U LP takodje dosta dobar: 4 gola i jedna asistencija. I tu je, naravno, najucinkovitiji u ekipi.

Na svjetskom prvenstvu je bio prvi strijelac, najbolji asistent i proglasen je za najboljeg mladog igraca prvenstva.
Sa 23 godine je vec igrao i dva finala LP i vec sad je iskusan igrac.
U svakoj utakmici uzore teren, da sve od sebe i maksimalno voli svoj klub. Mislim da zasluzuje puno vise postovanja, pogotovo od nekog ko se izjasnjava kao simpatizer/navijac Bayerna.

Dobro, od njega vjerovatno necemo vidjeti da uradi biciklo , ali je li to bit fudbala?
Siguran sam da ga ti upravo zbog toga ne volis i da ti je recimo jedan Robinho bolji fudbaler od njega. Kaj ne? :mrgreen:

Hajd' sad ti meni objasni koliko sam smijesan. :)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 15 mar 2013, 08:38

JetSet_Hantraga je napisao/la:Ja smijesan, a ti govoris da je Muller prosjecan fudbaler? :?
Pa on i je prosječan fudbaler, ako se samo gleda drkanje s loptom ;) Tu niko nemre tvrdit drugačije. Njegova najveća moć je STATISTIKA, stvar koja se kod bayernovih igrača ne smije uzeti kao argumenat da valjaš, jer kad god imaš dobru statistiku onda ti je to zato kaj momčad igra dobro, a ne zato kaj je taj igrač dobar. ;)

Takve glasine kruže...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 15 mar 2013, 08:43

kakva su ovo pisanja oko Ibrahimovića ovo ne može biti istina jer šta će nam igrači preko 30 godina i onda odjednom saradnja Pep-Ibra po meni čista glupost novinara..

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 15 mar 2013, 08:46

u vezi prethodnog posta od kolege Miler ima statistiku dobru ali nije to kalibar velikog igrača budite ubijeđeni nadam se da će to Pep znati prepoznati.znači po meni Miler i Roben u paketu prodaja dovest dva mlada kreativca...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 15 mar 2013, 08:49

bajern100 je napisao/la:u vezi prethodnog posta od kolege Miler ima statistiku dobru ali nije to kalibar velikog igrača budite ubijeđeni nadam se da će to Pep znati prepoznati.znači po meni Miler i Roben u paketu prodaja dovest dva mlada kreativca...
Milera se ne prodaje ;) kakš to prodat kad je on ALLES MULLER oder was! isco da i oće nemre dobiti **** nick! :D Neći igrača u prvoj postavi s čijim se imenom nemrem zajebavati! :D Ja osobno Mullera nedam, ali na kraju sezone neću biti protiv prodaje Robbena i dovođenja novog igrača. Samo da se zna SAD ROBBENA dok traje sezona nedam, jer kolko god on može zasrat tako i može pobjediti BvB ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 15 mar 2013, 09:11

ma znam Miler je Bajernovo dijete ali onda treba već jednom da postane veliki igrač ili će ostati samo talenat vječiti,što se tiče Robena on bi meni do kraja sezone igrao svaku utakmicu Bundeslige umjesto Bilala i polufinale kupa a utakmice LP će igrati naravno Bilal a eventualno alternativa mu je Roben oko 70 minute..... što se tiče današnjeg izvlačenja jednostavno ne želim Barsu i Real svi ostali mogu au polufinalu nije bitno ko je to je već sami kraj,pa u tri sezone igramo u 2 finala dokazali smo da smo u samom vrhu...il ispao u 1/2 finala ili finalu isto je barem meni ako već nemožemo uzet LP

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.