Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir79
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la emir79 » 15 mar 2013, 00:04

AeGon099 je napisao/la:https://www.facebook.com/sead.kolasiinac evo, ako je ovo njegova prava stranica, objavljen naš pasoš uz komentar: još malo... :)
Nije to njegova stranica, laznjak, kao i onih 10-tak od malog Alena.

Ovo je njegova stranica, http://www.facebook.com/sead.kolasinac.9?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 mar 2013, 00:06

Evo prilike da se vidi na čemu smo,dali je odlučio igrati za BiH ili će odigrati nekoliko nevažnih utakmica za Njemačku i onda zbogom.Jer čim se pojavi iole blizu njega neki talenat a buda "švabo" on će otpasti.Valjda je nešto naučio iz grešaka ostalih "stranaca" u svojoj zemlji bi bio heroj,a u švaba će uvijek biti auslender.Ma nek mu je sretno za koga god igrao,nek je živ i zdrav bit će bosne i sa njim i bez njega.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 15 mar 2013, 00:12

ima tu mnogo stvari i dimenzije smisla sto covjek mora staviti u obzir rusilac je tek postao starter schalkea kako bi to izgledalo da ne prihvati poziv u21 njemacke nema on jos status u schalkeu da moze da radi sta hoce a da ga treneri ne jebu samo polako ljudi u21 nije nista

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2013, 00:29

Adi_Zepce je napisao/la:Koliko je ovo istinito,da li zna tko?? :mrgreen:
Izet Hajrović EKSKLUZIVNO: "Tačno je da nisam dobio poziv Hitzfelda za kvalifikacioni susret protiv selekcije Kipra. Uopšte ne znam jel još uvijek mogu mijenjati reprezentaciju. Ukoliko bi mogao, odmah bi uzeo Bosnu i Hercegovinu
Ovo sam nasao na nekakvoj fb stranici "Potencijalni reprezentativci BiH" i uopce ne vjerujem da je ovo istina,no rekoh da upitam mozda tko zaista i zna da je ovo "nezadvoljni Svicarac" izjavio :lol:

Prvo javno izvinjenje Dzeki i reprezentaciji BiH, pa mozemo pricat. Ako odemo na SP, sigurno ga ne treba pozvat. Ne treba mu dopustit da dodje na "gotovo". Izmet je nikakav covjek, ali eto mozda bi mogao bit koristan u buducnosti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 mar 2013, 00:31

Ma ne treba ga nikako zvati pa nije reprezentacija marketing sluzba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 mar 2013, 00:35

Ako izgubimo Kolašinca to će biti veliki šamar NS BiH.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 15 mar 2013, 00:38

Ma da je mesi,ne treba ga zvati.Sada bi samo pokvario atmosveru u reprezentaciji,neka njega u Švici bolje je da igra neko i manje kvalitetan,al da igra srcem.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2013, 00:43

Saurman je napisao/la:Ako izgubimo Kolašinca to će biti veliki šamar NS BiH.
To si ga k'o fol prije imao,pa ti ispao iz padjeta i izgubio ga.Bosanac kao sto je i taj tvoj Drago na avataru Rus :mrgreen: .Znaci samo glumi.
Jedino ako ga Low ne bude duze vremena zvao u A selekciju ili jednostavno bude smatrao da nije za konkurenciju Svaba,moze se k'o fol sjetiti da glava u objektiv za pasos i papire mozda mu mogu i stati.
A onda bi sam sebi mogao odvaliti samarcinu a ne samar.
Kao i ovaj Lesi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 mar 2013, 01:20

emir79 je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Jos ce nas ovdje neki ubjedit' da imamo tesku grupu, i da je plasman na SP pored Grcke i Slovacke ravan osvajanju istog...svasta!
Pa pitaj Hrvatsku kako su oni prosli u proslim kvalifikacijama , sa Grcima. Cim imas bivseg prvaka Evrope u grupi, normalno je da je teska grupa. 3 ekipe iz nase grupe su bili na prvenstvima, a mi?
Nema se tu sta ubjedjivati. Grcka PRVI SESIR, Slovacka drugi sesir, a mi TRECI SESIR. Ja ovo je slucajnost. Nisu oni bili na prvenstvima , mi smo.
Do juce se mucili sa Luksemburgom, halo ba.
Dobro, ako tako postavljamo stvari, onda zasto se dizemo u nebesa sto smo na prvom mjestu u grupi, kad nismo odradili dvomec sa strasnom Slovackom...

Hocemo li se odlucit', ili nam je grupa jaka, ili smo samo prividno na prvom mjestu jer smo imali lagan raspored..jer konstantno mozemo procitati kako smo prvi, dobro nam ide, Susic radi odlican posao, i td...

Ovo o sesirima nije neko mjerilo, vec smo negdje na jednoj temi o tome pisali.

Vezano za Kolasinca, nije ni njemu lako, moramo to priznat', zove ga u mladu repku jedna od najjacih repki svijeta, tu zivi, igra u njemackom klubu, mislim da bi vecina prihvatila to..pitanje je samo da li je svjestan da ce tesko zaigrati za njihovu A repku, i da kod nas moze biti cijenjen vise nego sto ce kod njih ikada.

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 15 mar 2013, 01:27

velez_mostar je napisao/la:
Vezano za Kolasinca, nije ni njemu lako, moramo to priznat', zove ga u mladu repku jedna od najjacih repki svijeta, tu zivi, igra u njemackom klubu, mislim da bi vecina prihvatila to..pitanje je samo da li je svjestan da ce tesko zaigrati za njihovu A repku, i da kod nas moze biti cijenjen vise nego sto ce kod njih ikada.
ovaj je svjestan situacije slusajte njega

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 15 mar 2013, 01:41

@Majstor10

budes li nas zajebo, tj ne budes li igrao za nas, treba te odmah banovat s foruma

Majstor10
Kontakt:

Post Postao/la Majstor10 » 15 mar 2013, 01:47

ja cu pokusavat na svaki moguci nacin da priblizim momka kraj nase repke samo ako me banujete prije nego da odradim moj posao ja cu suprotno uradit da bi momak igrao za njemacku bolje vam da me tretirate dobro

sala na stranu dajte malo momku prostor i vremena niko ne voli nestrpljive ljudi djevojka me ostavila zbog toga

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 mar 2013, 02:10

Kad se citaju pojedini komentari ovdje brzo dobijes neki uvid u mentalni sklop i godiste korisnika.
  • Problem sto je pozvan u U21 Elfa.
    Aha jeste posto je do sada igrao za Tunguziju ovo je nesto izuzetno novo. Ili da citiram onima koji jedino razumiju Susica: "Prirodan je redoslijed, da taj igrac zaigra za reprezentaciju ********." Za zvjezdice mozete postaviti reprezentaciju vaseg izbora u kojoj igra potencijalni reprezentativac BiH.
  • Nikoga nebih molio da igra za nas.
    Haha. Jeste zato sto mi vec (po Susicu) pripadamo svjetskoj eliti fudbala, mi nemoramo da komuniciramo sa igracima, ili kako neki kazu "da ga zamolimo". Dakle komunikacija i scouting je moljenje. Isto tako svima se tresu gace kada cuju nase ime, posebno Portugalu. Mi da molimo nekoga? Ne. Nema veze "zamolice" ga Svabe, kao sto su Özila zamolili, mnogo ih je to kostalo.
  • I kao trece...ma sta uopste pisati, boli me...igrali Barcelona veceras? :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 mar 2013, 02:53

Majstor10 je napisao/la:dosadili ste kolu
slika
Sead Kolašinac :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 15 mar 2013, 06:10

Ko hoce igrace i cekace a ko nece uvjek je selektor i savez kriv neka svako srcem bira sretno svima

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 15 mar 2013, 08:13

Principatus je napisao/la:Kad se citaju pojedini komentari ovdje brzo dobijes neki uvid u mentalni sklop i godiste korisnika.
    Aha jeste posto je do sada igrao za Tunguziju ovo je nesto izuzetno novo. Ili da citiram onima koji jedino razumiju Susica: "Prirodan je redoslijed, da taj igrac zaigra za reprezentaciju ********." Za zvjezdice mozete postaviti reprezentaciju vaseg izbora u kojoj igra potencijalni reprezentativac BiH.
    Haha. Jeste zato sto mi vec (po Susicu) pripadamo svjetskoj eliti fudbala, mi nemoramo da komuniciramo sa igracima, ili kako neki kazu "da ga zamolimo". Dakle komunikacija i scouting je moljenje. Isto tako svima se tresu gace kada cuju nase ime, posebno Portugalu. Mi da molimo nekoga? Ne. Nema veze "zamolice" ga Svabe, kao sto su Özila zamolili, mnogo ih je to kostalo.
  • I kao trece...ma sta uopste pisati, boli me...igrali Barcelona veceras? :mrgreen:
:D
Pravda za Papeta!

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 15 mar 2013, 08:21

Da se kojim slucajem Hajrovic vrati pod nasu zastavu, ja mislim bi se Dzekson oprostio od nacionalnog dresa :P

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 mar 2013, 08:36

Izet je interesdzija iz kataloga, sve je moguce... :lol:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 mar 2013, 08:46

Principatus je napisao/la:Kad se citaju pojedini komentari ovdje brzo dobijes neki uvid u mentalni sklop i godiste korisnika.

Pogodjeno u centar, ali to sto ce igrati za U21 Njemacke nista ne znaci, ukoliko mi reagiramo i zovnemo ga u A repku BiH, pa nek Seo izvaga gdje mu je bolje i draze.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem i 34 gosta.