Ima li tuca tamo ili ste tetkice ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
No sikiriki pajdo moj, ide odma jedna fina od tvojih ECSJoeCelt je napisao/la:Pajdo stvarno sam ljut na tebe! Ja tvoje svugdje hvalim a ti stipsa neznas nijednom moje pomenuti a kamoli reklamirati!![]()
IMHO Ultras ekipe u MLS su:Sarajlijc@ je napisao/la:Dajte malo podataka o ultra sceni koje su najstarije ekipe, kad je sve to pocelo...
Zadnji val je skorasnji, od osnivanja MLS lige 1996 godine dok Seattle vs Portland imaju fudbalski rivalitet zadnjih 40 godina kroz razna ligaska takmicenja!Sarajlijc@ je napisao/la:Dajte malo podataka o ultra sceni koje su najstarije ekipe, kad je sve to pocelo...
Izgleda da zivis u "informatickom srednjem vijeku" cim neznas za PNW derbije! Tovbe tovbe!themaniaks je napisao/la:A dajte ljudi nemojte zajebavati,cuj americki derbi u fudbaluma daaaaaaaaaaaaaj
Nas dvojia JoeCelt i moja malenkost smo proveli rane devedesete u Bosni i Hercegovini, mi smo stara garda, izbeharali smoMrWhite je napisao/la:Lijepo ovo izgleda, pretpostavljam da si za vrijeme rata otisao u USA, dok si zivio ovdje jesi bio clan bilo koje navijacke grupe, pratite li samo fudbal ili jos neki sport?
Klubovi postoje odranije samo su se prikljucili MLS ligi u skorije vrijeme! Koristi google prije nego kliknes "posalji"!Sarajlijc@ je napisao/la:Sta nam vi imate pricati klubovi osnovani 2007 i 2009, vi neka rivalstva imate nesto![]()
![]()
Sarajlijc@ je napisao/la:Kakva je veza tih klubova sa ovim sad osim imena? Jesu novim Timbersima pripisani trofeji?
Nego ko vas finansira?
SSFC je od skora sa novim vlasnicima a klub postoji odranije a sport se igra u Seattle-u od 1900'Sarajlijc@ je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Seattle_Sounders_FC kako kad ovdje pise 2007 osnovani ?
ECS(Sounders navijaci) imaju pivo dzaba, bure po autobusu kada putuju jer su napravili posao sa lokalnom pivarom koja koristi njihov amblem i ime za specijalno pivo. Isto tako clanovi ECS imaju veliki popust na to pivo na svom stadionu! Korisno i pametno!Sarajlijc@ je napisao/la:Ok ako je istina da sami placate koreografije,gostovanja... svaka cast!
Devil je napisao/la:Nikola Vasilic zvanicno otputovao u San Antonio Scorpionse.Oni su sada prava mala kolonija bivsih sunarodnjaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.