Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
Ja pijem od partije do partije, i to pijem uz Tomu(Danka, Tužno leto, da ne nabrajam, otvorit ću nešto), Šabana(A ja sam počeo da lutam), Tozovca(Ovamo Cigani, Jesen u mome sokaku), Novicu(Volela je votku i kafanu), Sašu i Gileta 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ma nek se samo pije nebito uz staDex je napisao/la:Ja pijem od partije do partije, i to pijem uz Tomu(Danka, Tužno leto, da ne nabrajam, otvorit ću nešto), Šabana(A ja sam počeo da lutam), Tozovca(Ovamo Cigani, Jesen u mome sokaku), Novicu(Volela je votku i kafanu), Sašu i Gileta

Ma slušam ja i rok, nema mi većeg meraka kad pustim sebi Zabranjeno Pušenje, EKV i Hladno Pivo, al uz to mogu samo vodu pit
Al kad se olešim ne znam ni šta slušam 

Tako mlada pijes,ne privlaci mene nesto taj alkohol.
Ovaj ex-yu rock je fakat dominantan od EKV preko Pusenja do Jabuke.Tu se moze nabrojati jos 10-15 odlicnih bendova,a i stranci su dobri.
Pogotovo Floyd,Maiden,Metallica,AC DC,Stonesi,Gunsi itd.
Stvarno izbor je ogroman pa ne vidim razloga zasto bi neko slusao Jane,Cece i druge ublehe.
Ev nesto fenomenalno za napit se:
[youtube][/youtube]
Ovaj ex-yu rock je fakat dominantan od EKV preko Pusenja do Jabuke.Tu se moze nabrojati jos 10-15 odlicnih bendova,a i stranci su dobri.
Pogotovo Floyd,Maiden,Metallica,AC DC,Stonesi,Gunsi itd.
Stvarno izbor je ogroman pa ne vidim razloga zasto bi neko slusao Jane,Cece i druge ublehe.
Ev nesto fenomenalno za napit se:
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije sve bajno sto je strano.... imali smo mi i imamo puno bolje umjetnike. Na zapadu je sve komercijala pa tako i muzikaDex je napisao/la:Jeste napredni, ja sve slušam, skoro sve, ne slušam onaj tamo turbo folk(čitaj JK, Sandra Afrika i ostala sr.anja), ko vi možete pit uz Metallicu, Iron Maiden, Pink Floyd i ostale ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ako vec pijete, pijte uz ovo

Ah, meraka još s večeri rane,
sastala se družba akšamlija,
u šljiviku, pod beharli granom,
aj, rahatluku niđe kraja nema,
đe Fazila, mezetluke sprema.
Đul miriše i behar se kruni,
u čašice pune šljivovice,
oj, Fazila, mladosti ti tvoje,
natoči nam biser suze svoje,
aj, bez sevdaha nema živovanja,
bez Fazile nema milovanja.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
meni je ekv vrh i nema dalje svi ostali su mi ispod
...ma ima dobrih grupa kod nas ovo zabranjeno pusenje sam ko mladji bas furao danas nije mi to to
al evo jedna koju vrtim posljednjih dana
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ma kontam prestat kad vozački položim, a hbga, zahvatilo me, tetak me naučio
Da ne idemo off topic
[youtube][/youtube] Ova mi dušu uzme svaki put, plače mi se kad je čujem

Da ne idemo off topic

[youtube][/youtube] Ova mi dušu uzme svaki put, plače mi se kad je čujem
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
look how they shine for you...
look how they shine for you...

Da li ima ovdje neki fan Divljih jagoda da ga pitam u vezi turneje Jedina moja promocija ploce Motori imam kartu sa tog koncerta pa sada ne znam tacno koja je godina 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Beat je zarazan
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.