Zar postoji sistem u ekipi gdje bukvalno 2 igraca,ako se izuzme Mirza, mogu dodati loptu??Neutral je napisao/la:Da, nije iskoristio svoje minute u sistemu u kojem bi i Jordan imao prosjek od 10 poena.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Zar postoji sistem u ekipi gdje bukvalno 2 igraca,ako se izuzme Mirza, mogu dodati loptu??Neutral je napisao/la:Da, nije iskoristio svoje minute u sistemu u kojem bi i Jordan imao prosjek od 10 poena.
Ja samo molim Boga da mi dobijemo ove Netse u PO, jedino njih sa sigurnoscu mozemo proci u prvom krugu i onda ispadamo.NEZALAGANJE je napisao/la:Zar postoji sistem u ekipi gdje bukvalno 2 igraca,ako se izuzme Mirza, mogu dodati loptu??Neutral je napisao/la:Da, nije iskoristio svoje minute u sistemu u kojem bi i Jordan imao prosjek od 10 poena.![]()
Nema ondje ni sistema ni trenera ni ozbiljne ekipe.Pobjedjuju na individualni kvalitet i to ce u PO da se raspadne kao kula od karata.
ne pretjeruj molim teNeutral je napisao/la:Da, nije iskoristio svoje minute u sistemu u kojem bi i Jordan imao prosjek od 10 poena.
Ne da ih mozete proci,nego bi ih secirali!BIHfan je napisao/la:Ja samo molim Boga da mi dobijemo ove Netse u PO, jedino njih sa sigurnoscu mozemo proci u prvom krugu i onda ispadamo.NEZALAGANJE je napisao/la:Zar postoji sistem u ekipi gdje bukvalno 2 igraca,ako se izuzme Mirza, mogu dodati loptu??Neutral je napisao/la:Da, nije iskoristio svoje minute u sistemu u kojem bi i Jordan imao prosjek od 10 poena.![]()
Nema ondje ni sistema ni trenera ni ozbiljne ekipe.Pobjedjuju na individualni kvalitet i to ce u PO da se raspadne kao kula od karata.
BIHfan je napisao/la:Ja samo molim Boga da mi dobijemo ove Netse u PO, jedino njih sa sigurnoscu mozemo proci u prvom krugu i onda ispadamo.NEZALAGANJE je napisao/la:Zar postoji sistem u ekipi gdje bukvalno 2 igraca,ako se izuzme Mirza, mogu dodati loptu??Neutral je napisao/la:Da, nije iskoristio svoje minute u sistemu u kojem bi i Jordan imao prosjek od 10 poena.![]()
BIHfan je napisao/la:Ja samo molim Boga da mi dobijemo ove Netse u PO, jedino njih sa sigurnoscu mozemo proci u prvom krugu i onda ispadamo.NEZALAGANJE je napisao/la:Zar postoji sistem u ekipi gdje bukvalno 2 igraca,ako se izuzme Mirza, mogu dodati loptu??Neutral je napisao/la:Da, nije iskoristio svoje minute u sistemu u kojem bi i Jordan imao prosjek od 10 poena.![]()
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 11 gostiju.