harry_90 je napisao/la: Jos da skinem gace i da me naguze i njima super

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
harry_90 je napisao/la: Jos da skinem gace i da me naguze i njima super
Ako je dotle doslo **** moju ideju bolje cuvaj guzicuGorki je napisao/la:harry_90 je napisao/la: Jos da skinem gace i da me naguze i njima super
Heller je napisao/la:http://www.****/vijesti/teme/za-prel ... li-3000-km
Kol´ko ono Radnički za Čejvanovića traži![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Heller je napisao/la:http://www.****/vijesti/teme/za-prel ... li-3000-km
Kol´ko ono Radnički za Čejvanovića traži![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trebalo bi da ne placaju. Nikada zene nisu placale kartu na Tusnju. (gledaj sad kada Gracanlije posalju 2000 navijacicaultrasstyle_tz je napisao/la:kakva je situacija za djevojke, da li ostaje stari rezim slobodnog ulaza ili ( da znam koliko karti imam haha)
Mislim da sad ne bi trebalo biti razlike, bitno je samo da se kupi to parce papiraultrasstyle_tz je napisao/la:kakva je situacija za djevojke, da li ostaje stari rezim slobodnog ulaza ili ( da znam koliko karti imam haha)
A sta znaci ja i ti furamo ovaj kravata styleProbisvjet je napisao/la:Informacija.
Za 5-6 sati prodato preko 1600 karata. Kupuju karte i oni koji nece moci zbog obaveza na utakmicu.
Nema Gračanica toliko stanovnikaProbisvjet je napisao/la:Trebalo bi da ne placaju. Nikada zene nisu placale kartu na Tusnju. (gledaj sad kada Gracanlije posalju 2000 navijacicaultrasstyle_tz je napisao/la:kakva je situacija za djevojke, da li ostaje stari rezim slobodnog ulaza ili ( da znam koliko karti imam haha))
Heller je napisao/la:Nema Gračanica toliko stanovnikaProbisvjet je napisao/la:Trebalo bi da ne placaju. Nikada zene nisu placale kartu na Tusnju. (gledaj sad kada Gracanlije posalju 2000 navijacicaultrasstyle_tz je napisao/la:kakva je situacija za djevojke, da li ostaje stari rezim slobodnog ulaza ili ( da znam koliko karti imam haha))
![]()
![]()
![]()
AboveTheLaw je napisao/la:
2010e, 52,212.00
AboveTheLaw je napisao/la:Izvini živ bio, vidim oboje počinje sa Gr pa mi učini Grbavica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.