Ma manje-vise sto je kantonalni derbi, vec radi tog sto je prva domaca utakmica nakon dugo vremena, pa radi jucerasnje pobjede, pa radi bolje situacije u klubu itd itd.. Iskren da budem ocekivao sam u Gracanici mnogo vise gledaoca juce, kako procita u izvjestaju 1000 gledaoca prisutvovalo utakmici.. po meni malo! A sektor D ti je to sto pise A' TZ, koji ti sad ovako izgleda ogradjen " onclick="window.open(this.href);return false;.benzz je napisao/la:ma dobro ocekivati je da najveca posjecenost bude na kantonalnim derbijima.. tako je juce bilo u Gracanici, u Lukavcu... plus i vi ste se sad malo nabrijali poslije svega u zadnjih 20 dana u klubu...
http://www.fussballtempel.net/uefa/BIH/Tusanj.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; a sektor D je ovo sto pise FK ili ovo sto pise TZ na tribini
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
075
Da mu bude lakše, sektor D je gdje su Fukare prije navijale (ako si gledao naše klipove)
..ali sve je rekao drug sa Bulevara 

Pobjeda je bolja od orgazma!
jbg sad cu pokrenut neku prepirku, al imal koja tribina na Tusnju na kojoj niste navijali... prvo istok, pa zapad sad na sjeveru..Gorki je napisao/la:Da mu bude lakše, sektor D je gdje su Fukare prije navijale (ako si gledao naše klipove)..ali sve je rekao drug sa Bulevara

SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
- TzBulevar87
- Kontakt:
Znas li razlog za to?? Sigurno nije tako zato sto mi hocemo tako.. toliko od mene u vezi togbenzz je napisao/la:jbg sad cu pokrenut neku prepirku, al imal koja tribina na Tusnju na kojoj niste navijali... prvo istok, pa zapad sad na sjeveru..Gorki je napisao/la:Da mu bude lakše, sektor D je gdje su Fukare prije navijale (ako si gledao naše klipove)..ali sve je rekao drug sa Bulevara

075
benzz je napisao/la: jbg sad cu pokrenut neku prepirku, al imal koja tribina na Tusnju na kojoj niste navijali... prvo istok, pa zapad sad na sjeveru..

gdje piše TZ to je sektor D,i tu će se nalaziti gostujući navijači.To bi bilo to.

-
- Kontakt:
Komšije, ko vam neće moći igrati protiv Slobode, a ko se vraća? Pozz.
1921
1989
1989
-
- Kontakt:
Ja mislim da ne igra Kadric radi dva zuta protiv vas i Šuša koji je dobio 3 karton tako mi rece covjek koji je blizak kluba a niko se ne vraca za sad tek sledece kolo pantic se vraca..oslabljeni smo jer realno ono protiv lukavca Šuša i Kadic su nasi najbolji igraci na toj tekmi malo da smo slabi u odbrani lagano bi nam vi 3 komada dali..VolimRadnicki je napisao/la:Komšije, ko vam neće moći igrati protiv Slobode, a ko se vraća? Pozz.
Nema Pante i Kadrića ostali svi tu .... VELIKI HENDIKEP je neigranje ove dva momka.VolimRadnicki je napisao/la:Komšije, ko vam neće moći igrati protiv Slobode, a ko se vraća? Pozz.
www.nkbratstvogracanica.com
TzBulevar87 je napisao/la:Ma manje-vise sto je kantonalni derbi, vec radi tog sto je prva domaca utakmica nakon dugo vremena, pa radi jucerasnje pobjede, pa radi bolje situacije u klubu itd itd.. Iskren da budem ocekivao sam u Gracanici mnogo vise gledaoca juce, kako procita u izvjestaju 1000 gledaoca prisutvovalo utakmici.. po meni malo! A sektor D ti je to sto pise A' TZ, koji ti sad ovako izgleda ogradjen " onclick="window.open(this.href);return false;.benzz je napisao/la:ma dobro ocekivati je da najveca posjecenost bude na kantonalnim derbijima.. tako je juce bilo u Gracanici, u Lukavcu... plus i vi ste se sad malo nabrijali poslije svega u zadnjih 20 dana u klubu...
http://www.fussballtempel.net/uefa/BIH/Tusanj.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; a sektor D je ovo sto pise FK ili ovo sto pise TZ na tribini
Samo da te ispravim, bio sam na Tusnju skoro i D tribina vise nije ogradjena tako da nema vise one mreze bezveze.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pa dobro ove sezone faktički nije ni trebala jer niko od gostujućih nije dolazio.Vjerovatno će biti flekovci ako gračanlije i lukavčani dođu 

Cuj lukavcaniGorki je napisao/la:Pa dobro ove sezone faktički nije ni trebala jer niko od gostujućih nije dolazio.Vjerovatno će biti flekovci ako gračanlije i lukavčani dođu

Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
Sta je covjek lose mislio? Aj jos jednom procitajsjena je napisao/la:Cuj lukavcaniGorki je napisao/la:Pa dobro ove sezone faktički nije ni trebala jer niko od gostujućih nije dolazio.Vjerovatno će biti flekovci ako gračanlije i lukavčani dođu![]()
![]()
![]()
Sta li si ti sebi umislio
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
-
- Kontakt:
Sjena je mislio ako dodju...1989 je napisao/la:Sta je covjek lose mislio? Aj jos jednom procitajsjena je napisao/la:Cuj lukavcaniGorki je napisao/la:Pa dobro ove sezone faktički nije ni trebala jer niko od gostujućih nije dolazio.Vjerovatno će biti flekovci ako gračanlije i lukavčani dođu![]()
![]()
![]()
Sta li si ti sebi umislio

5km ko zeli ici u tuzlu navijat, ajd da se i to skonta, makar 40-50,
Do zadnjeg dana zivota moga samo Sarajevo...
gostovanja su zakon... bez obzira jel se ide negdje blizu ili na kraj drzave...za_ebancije do bola, scene za filmova... zna to svako ko ide... ja bi to svakom preporucio, upoznas dosta ljudi, steknes prave prijatelje, dosta putujes, svasta vidis...Azrail je napisao/la:5km ko zeli ici u tuzlu navijat, ajd da se i to skonta, makar 40-50,
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
da jarane jeste tako, al vidis ti nasi ljudi niko ne bi isao, jel do 5 km zao im dati ili se boje fukara ma daj vise, ovo je sve smijesno bgmbenzz je napisao/la:gostovanja su zakon... bez obzira jel se ide negdje blizu ili na kraj drzave...za_ebancije do bola, scene za filmova... zna to svako ko ide... ja bi to svakom preporucio, upoznas dosta ljudi, steknes prave prijatelje, dosta putujes, svasta vidis...Azrail je napisao/la:5km ko zeli ici u tuzlu navijat, ajd da se i to skonta, makar 40-50,
Do zadnjeg dana zivota moga samo Sarajevo...
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne treba se zahebavati sa to "boje"! Na Tusanj ste dobrodosli. Bujrum.Azrail je napisao/la:da jarane jeste tako, al vidis ti nasi ljudi niko ne bi isao, jel do 5 km zao im dati ili se boje fukara ma daj vise, ovo je sve smijesno bgmbenzz je napisao/la:gostovanja su zakon... bez obzira jel se ide negdje blizu ili na kraj drzave...za_ebancije do bola, scene za filmova... zna to svako ko ide... ja bi to svakom preporucio, upoznas dosta ljudi, steknes prave prijatelje, dosta putujes, svasta vidis...Azrail je napisao/la:5km ko zeli ici u tuzlu navijat, ajd da se i to skonta, makar 40-50,
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Doci cemo, ali ne znamo jos u kojem broju. Kod nas je jako slab mentalitet sto se tice navijanja, trudimo se, ali eto..Probisvjet je napisao/la:Ne treba se zahebavati sa to "boje"! Na Tusanj ste dobrodosli. Bujrum.Azrail je napisao/la:da jarane jeste tako, al vidis ti nasi ljudi niko ne bi isao, jel do 5 km zao im dati ili se boje fukara ma daj vise, ovo je sve smijesno bgmbenzz je napisao/la: gostovanja su zakon... bez obzira jel se ide negdje blizu ili na kraj drzave...za_ebancije do bola, scene za filmova... zna to svako ko ide... ja bi to svakom preporucio, upoznas dosta ljudi, steknes prave prijatelje, dosta putujes, svasta vidis...
Pozdrav, vidimo se u Subotu..
Nije bitna MASA,nego IDEJA!
Bujrum ,bilo vas 5 ili 50
Bujrum ,bilo vas 5 ili 50

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.