ma mozemo im ga zabit ocm
samo ne Muslimovic udje i Pjanic il Medunjanin

al Muratovic mora napolje kreten mrtvi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Wolverine je napisao/la:mogu mislit sta sad njima ciro govori tamo. mos mislit kad u medijima koristi nakav rjecnik, kakav tek u svlacionici koristi.
Ma ko je jedan od najboljih? Od Spanije do danas je najgori u gotovo svakoj utakmici. KAtastrofa igrac.omerbavarac je napisao/la:De ba ljudi nemojte odmah pljuvati po Muratovicu. Jest najlosiji na tekmi, ali znate i sami da je bio jedan od boljih u kvalifikacijama. Mozda je bolje rjesenje Bajramovic, ako ima na klupi, a vjerujem da ima.
sta se svi zalite na muratovica, mene je miske par puta iznervirao pa ne spominjem...samir_tm87 je napisao/la:leila sta fuli ono Salihovic , ccc
samo ne Muslimovic udje i Pjanic il MedunjaninBajramovic takodjer
al Muratovic mora napolje kreten mrtvi![]()
![]()
mora da si bukaru pive popijoedo_malesak je napisao/la:morao sam vode i secera popit nakon one precke...a da ne govorim da svaka 2 minuta moram na piš pauzu zbog nervoze...mozemo preokrenuti tekmu...danas na pesu su vodili pa im ja zabio dva komada...jaki su u sredi i tu moramo da ih preskocimo....
ti **** mater majmune jedan seljacki idi sa foruma,,,, ibricic je kriv za gol ali kako nani prolazi NA ONOJ STRANI ,,, i sve akcije idu preko one strane a ibricic u opste nije lose odigrao za razliku od nasi zvijezda koje su se prepale,,,,,gringo1 je napisao/la:Yebem mater i Ciri i Ibricicu i Muratovicu....
Pa mi igramo sa 2 igraca manje zbog ova dva invalida pu pu pu pu...
haha..samo cu reci da mi je trebalo dvije minute da napisem ovo..hahahahanoah je napisao/la:mora da si bukaru pive popijoedo_malesak je napisao/la:morao sam vode i secera popit nakon one precke...a da ne govorim da svaka 2 minuta moram na piš pauzu zbog nervoze...mozemo preokrenuti tekmu...danas na pesu su vodili pa im ja zabio dva komada...jaki su u sredi i tu moramo da ih preskocimo....![]()
![]()
lejla je napisao/la:sta se svi zalite na muratovica, mene je miske par puta iznervirao pa ne spominjem...samir_tm87 je napisao/la:leila sta fuli ono Salihovic , ccc
samo ne Muslimovic udje i Pjanic il MedunjaninBajramovic takodjer
al Muratovic mora napolje kreten mrtvi![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.