RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Titova-Juga
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Titova-Juga » 11 mar 2013, 14:56

Pirke je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:
VelezuSrcu je napisao/la:Pozdrav svima. Napravio sam nalog ovde povodom jednog pitanja, a to je: Gde mogu da kupim dres Veleža?
Naravno ne živim u mostaru već u srbiji tačnije u kruševcu i želim za rodjendan starom da kupim dres jer je on pre nego što je došao u srbiju bio vatreni navijač veleža i pokazivao mi je slike i karte sezonske i sve, ali nema ni jedan dres veleža.I stvarno bi bio dobar poklon za rodjendan. Tako da ko god može da mi kaže kako da kupim dres bio bih mu zahvalan do neba. Hvala vam puno.
nazalost majstore neces nigdje moc nabavit dres osim u lokalu uprave veleza u mostaru, ako si voljan skoknut do mostara po dres onda mozes nabavit inace bogami tesko! inace ni meni nije jasno sto nema internet shop da se moze narucit dres van mostara racunajuci da toliko ljudi koji navijaju za velez zive u raznoraznim drzavama po svijetu! jednostavno nelogican potez uprave veleza jer bi taj sop mogao stavit vrlo potrebne pare u kasu kluba!
Nije da nema internet shopa, vec nema ni nicega. Kupio sam clansku kartu davno u novembru i jos je nisam dobio. Okej, u Kanadi sam, ali i da su je poslali u plutajucoj boci, vec bi stigla.

Pa ja sam svoju u Mostaru čekao mjesec ipo dana, dovoljno ti je to... Fuj !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 11 mar 2013, 14:58

Ja sam isto svoju u Mostaru cekao 2 mjeseca :mrgreen:

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 11 mar 2013, 15:34

Nakon prve pobjede u 2013. i prekida crnog niza od četiri vezane utakmice u kojima je upisan poraz u Veležu se - lakše diše.

U Vrapčićima je u 17. kolu pao Čelik, a treneru Ibri Rahimiću - pao je kamen sa srca.

- Nismo mi loše igrali, ali stalno smo pravili greške zbog kojih bi gubili. Protiv Čelika to možda nije bila neka igra za oko, ali smo odradili sve kako smo se dogovorili, najvažnija su tri boda, rekao je šef struke.

Velež se još nije izvukao, ali situacija sada djeluje bolje.

- Sa ovom pobjedom, pozitivnim rezultatom u Prijedoru u slijedećem kolu i domaćom pobjedom protiv Gradine nakon toga moći ćemo odahnuti. Sa tih sedam bodova situacija će ipak djelovati bolje, dodao je.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 11 mar 2013, 17:45

[quote="Crvenarmija"]Nakon prve pobjede u 2013. i prekida crnog niza od četiri vezane utakmice u kojima je upisan poraz u Veležu se - lakše diše.

U Vrapčićima je u 17. kolu pao Čelik, a treneru Ibri Rahimiću - pao je kamen sa srca.

- Nismo mi loše igrali, ali stalno smo pravili greške zbog kojih bi gubili. Protiv Čelika to možda nije bila neka igra za oko, ali smo odradili sve kako smo se dogovorili, najvažnija su tri boda, rekao je šef struke.

Velež se još nije izvukao, ali situacija sada djeluje bolje.

- Sa ovom pobjedom, pozitivnim rezultatom u Prijedoru u slijedećem kolu i domaćom pobjedom protiv Gradine nakon toga moći ćemo odahnuti. Sa tih sedam bodova situacija će ipak djelovati bolje, dodao je.[/quote

hahhahaha moj Ibro-šta te još čeka od ove izjave najbolje zvuči ovo najvažnija su tri boda, rekao je šef struke.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 mar 2013, 21:13

čestitke ekipi....ovo nam je trebalo da konačno pročepimo...očekujem još bolje partije... ;)

vidim da rade na drenaži stadiona, to podržavam... ;)

vidim da je na utakmici bilo dosta poznatih lica, i to premijer Nikšić, direktor Tanović, sekretar Bevanda, Enver Marić, i dr... ;)

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 12 mar 2013, 00:30

AlemC85 je napisao/la:čestitke ekipi....ovo nam je trebalo da konačno pročepimo...očekujem još bolje partije... ;)

vidim da je na utakmici bilo dosta poznatih lica, i to premijer Nikšić, direktor Tanović, sekretar Bevanda, Enver Marić, i dr... ;)
i ja sam to primjetio i bas me je cudilo, odakle bevande???? niksic redovan, tana normalno isto, mara kad je god u mostaru skokne i na tekmu ako velez igra ali bevanda to mi je u najmanju ruku iznenadjujuce!!!! :? :? :?

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 12 mar 2013, 02:55

mikki21 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:čestitke ekipi....ovo nam je trebalo da konačno pročepimo...očekujem još bolje partije... ;)

i ja sam to primjetio i bas me je cudilo, odakle bevande???? niksic redovan, tana normalno isto, mara kad je god u mostaru skokne i na tekmu ako velez igra ali bevanda to mi je u najmanju ruku iznenadjujuce!!!! :? :? :?

mozda Bevanda doso sa Igorom Musom starim Velezovcem ;) koji ne propusta ni jednu utakmicu u Vrapcicima ako njegovi ne igraju u isto vrijeme.Bice tu jos vise poznatijih faca samo da Velez pocne igrati kako treba

IDEMOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIII 8-)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

High

Post Postao/la High » 12 mar 2013, 11:23

Je l' može neko od onih koji nešto više prate Velež i situaciju u i oko vašeg kluba da mi se javi na PP, imam pitanje?!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 12 mar 2013, 17:12

Velež nikad nije sam: Navijači širom svijeta skupljaju novac za omladinski pogon

Autor: Sport Centar
Datum: 2013-03-12 15:59:15

Nakon što su navijači Veleža uspješno odranizovali "Crvenu noć" prošle godine u Americi, isto će uraditi i ove godine, a skeptakl će se dogoditi u Holandiji 27. aprila. Baš kao i prošle godine krenula je akcija prikupljanja novčanih sredstava za Rođene.

Prošle godine u oči "Crvene noći" krenula je akcija prikupljanja novčanih sredstava kojima je kupljen autobus Rođenima, a ove godine sva sredstva bit će usmjerena u omladinski pogon mostarskog velikana.

Ovo je vema lijep gest navijača Veleža. Prije mjesec dana juniorski tim Rođenih dobio je trenerke, a sada će cijeli omladinski pogon imati bolje uslove zahvaljujući trudu navijača i tako mogu očekivati i bolje rezultate.

Ovom akcijom navijači Veleža širom svijeta žele pokazati da Rođeni nikada nisu sami i da oni drugog kluba nemaju. Nakon uspješne prošlogodišnje akcije, može se nadati da će uspjeti i ova.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 12 mar 2013, 19:29

Da je skupiti nešto para pa srediti onu travu u Sjevernom logoru, osevapili bismo se svi. Ono je katastrofa teren a kada kiša padne, nema treniranja ni 2, 3 dana poslije toga. Uglavnom, za šta god da se skucamo- treba organizator akcije sam da utroši tu lovu na nešto korisno a ne davati u klub jer hiljadu puta su nas tako preveslali. Ne vjerujem im još, trebaju se baš dokazati za takve stvari. Kao što se bus kupio, tako i sve ostalo dok ne pokažu da im se može vjerovati.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

refko
Kontakt:

Post Postao/la refko » 13 mar 2013, 18:24

pozdrav rodjenim ma gdje bili---VELEZ DO GROBA

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 13 mar 2013, 18:57

refko je napisao/la:pozdrav rodjenim ma gdje bili---VELEZ DO GROBA

Tako je Refka majstore,dobro dosao....

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 13 mar 2013, 23:01

Svi navijaci i simpatizeri Veleža koji žive izvan Bosne i Hercegovine utakmicu ce moći pratiti putem interneta (progam BHT1,dovoljno je naći na nekoj stranici BHT1 i pratiti utakmicu),a za navijace iz BiH koji nisu u mogucnosti otici na utakmicu imaju program na TV-u :mrgreen:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 14 mar 2013, 14:08

Pure adrenalin, my friend! 8-)

slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 14 mar 2013, 14:31

*p!p!t@* je napisao/la:Pure adrenalin, my friend! 8-)

slika
mali povratak RA, nadajmo se da ce se to jos vise dic u tekmama koje slijede i da cemo uskoro opet vidit krcatu RA tribinu a bogami i dedarsku kao do prije 3 godine! svakako bi pomogla pobjeda u prijedoru i malo ljepse vrijeme prije sljedece domace tekme! i igraci na terenu moraju ucinit svoje da se publika i navijaci vrate na stadion u velikom broju a tu svakako pomaze sto vise pobjeda i bodova! neka serija od 4-5 tekma bez poraza bi ja mislim bilo dovoljno da se ispuni stadion! znaci, uz pobjedu protiv celika proslog vikenda, sa rudarom X2, pobjeda protiv gradine i X2 sa olimpikom u tuzli bi odprilike bilo dovojno da se stadion u vrapcicima konacno napuni po prvi put ove sezone kad nam bude gostovalo sarajevo! ta tekma je inako vazda bila jedna od bolji i vazda privuce vise publike, popraceno sa dobrim rezultatima do te tekme vjerujem da bi bilo krcato na istoj!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 14 mar 2013, 18:05

evo na velezovoj stranici izasao clanak o malom leticu, valja malo i procitat i vidit ko je sta je i odakle je dosao jer je barem meni bio velika nepoznanica! protiv celika mi je bio jedan od bolji na terenu i izgleda da smo snjim konacno rijesili problem lijevog beka!

Bojan Letić: Kroz igre u Veležu do U-21 reprezentacije

Kao po tradiciji u zimskom prelaznom roku u Velež uvijek stigne neki mladi igvrač iz nižih liga, koji kroz probni rad pokaže svoj potencijal i nametne se za dres prvotimca. Prošle zime tako je iz Igmana došao Hebibović, dok je ove godine iz Borca iz Šamca, člana Prve lige RS, pristigao Bojan Letić. Oni detaljni hroničari zbivanja oko Veleža prisjetit će se da je na sličan način prije nekoliko godina, upravo u zimskom prelaznom roku, došao tada 20-godišnji Danijel Majkić iz Proletera iz Teslića.

Bojan Letić došao je sa reputacijom lijevokrilnog napadača, ali je iskoristio i priliku na lijevom boku, pošto je Matijas Pejić morao zbg povrede „preskočiti“ nekoliko pripremnih utakmica. Pejić se u međuvremenu oporavio, tako da Velež po lijevoj strani ima izuzetnu konkurenciju koju čine Pejić i Letić, te nešto ofanzivniji Vladavić ili Okić.

- Rođen sam u Brčkom, gdje sam i prošao sve omladinske selekcije Jedinstva. Zaigrao sam i za seniore Jedinstva dok sam bio junior. Nastupao sam za Orašje i Kozaru, dok sam jesenji dio sezone bio član Borca iz Šamca, ukratko opisuje svoju karijeru mladi Letić.

Osim što se nametnuo za startnih jedanaest, obzirom na svoje godine, Letić s pravom priželjkuje i dres U-21 reprezentacije.

- Ja sam 1992. godište i imam pravo nastupa za U-21 selekciju. Ne treba ni naglašavati koliko bi mi značio nastup u reprezentaciji. To je san svakog igrača da igra za reprezentaciju svoje države.

O prijemu u Veležu ima samo riječi hvale

- Velež je veliki klub i čast mi je što sam izborio status igrača Veleža. Potpisao sam i višegodišnji ugovor, tako da su moji planovi vezani isključivo za „Rođene“. Naravno, kao i svaki igrač priželjkujem inostranstvo, ali budimo realni, tek treba da se dokažem u Premier ligi BiH. U ekipi imamo zaista veliku konkurenciju, ali odnosi među igračima tom činjenicom uopšte nisu poremećeni ili slično. Naprotiv, u hotelu sam zajedno sa ostalim igračima, a recimo upravo sa Matijasom Pejićem, momkom koiji također igra istu poziciju kao i ja, u odličnim sam odnosima. Svaki igrač želi da igra, ali smo svi svjesni da je prvenstvo dugo i da će biti vremena za svakoga.

Zdravstveni bilten je za sada pozitivan.

- Naravno, hvala Bogu sve je ok.

Pred „Rođenim“ je teška polusezona. Bodovi su potrebni u svakoj utakmici.

- Pa gledajte mi se sada borimo za opstanak, iako po igračkom kadru, struci i tehničkom osoblju koji ima Velež mi smo daleko iznad toga. Međutim, moramo se naviknuti da u svakoj utakmici igramo, kako se to kaže „pod moranjem“, jer danas-sutra borit ćemo se za vrh, pa opet „morate“ osvajati bodove. Meni kao mladom igraču bio je malo pritisak uoči prve utakmice, jer ipak debitujem pred svojim navijačima. Hvala Bogu sve je dobro ispalo i zasluženo smo osvojili bodove protiv Čelika, koji je igrao otvoreno i borbeno i zaista želio osvojiti bodove u Mostaru. Ništa lakše i drugačije utakmice ne očekuju nas protiv Rudara ili recimo Gardine. Protiv ekipe iz Srebrenika će biti još teže, jer tamo igraju mladi igrači, rasterećeni rezultatskog imperativa i željni dokazivanja, rezimira na kraju razgovora mladi igrač Veleža.

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 14 mar 2013, 18:27

mikki21 je napisao/la:evo na velezovoj stranici izasao clanak o malom leticu, valja malo i procitat i vidit ko je sta je i odakle je dosao jer je barem meni bio velika nepoznanica! protiv celika mi je bio jedan od bolji na terenu i izgleda da smo snjim konacno rijesili problem lijevog beka!
miki21 poštujem da upoznamo nepoznate igrače, valjalo je i ovo doznati. Ali brate ispade da svi sa strane vole Velež nego mi rođeni Mostarci. ŠUPLJA :D

Bojan Letić: Kroz igre u Veležu do U-21 reprezentacije

Kao po tradiciji u zimskom prelaznom roku u Velež uvijek stigne neki mladi igvrač iz nižih liga, koji kroz probni rad pokaže svoj potencijal i nametne se za dres prvotimca. Prošle zime tako je iz Igmana došao Hebibović, dok je ove godine iz Borca iz Šamca, člana Prve lige RS, pristigao Bojan Letić. Oni detaljni hroničari zbivanja oko Veleža prisjetit će se da je na sličan način prije nekoliko godina, upravo u zimskom prelaznom roku, došao tada 20-godišnji Danijel Majkić iz Proletera iz Teslića.

Bojan Letić došao je sa reputacijom lijevokrilnog napadača, ali je iskoristio i priliku na lijevom boku, pošto je Matijas Pejić morao zbg povrede „preskočiti“ nekoliko pripremnih utakmica. Pejić se u međuvremenu oporavio, tako da Velež po lijevoj strani ima izuzetnu konkurenciju koju čine Pejić i Letić, te nešto ofanzivniji Vladavić ili Okić.

- Rođen sam u Brčkom, gdje sam i prošao sve omladinske selekcije Jedinstva. Zaigrao sam i za seniore Jedinstva dok sam bio junior. Nastupao sam za Orašje i Kozaru, dok sam jesenji dio sezone bio član Borca iz Šamca, ukratko opisuje svoju karijeru mladi Letić.

Osim što se nametnuo za startnih jedanaest, obzirom na svoje godine, Letić s pravom priželjkuje i dres U-21 reprezentacije.

- Ja sam 1992. godište i imam pravo nastupa za U-21 selekciju. Ne treba ni naglašavati koliko bi mi značio nastup u reprezentaciji. To je san svakog igrača da igra za reprezentaciju svoje države.

O prijemu u Veležu ima samo riječi hvale

- Velež je veliki klub i čast mi je što sam izborio status igrača Veleža. Potpisao sam i višegodišnji ugovor, tako da su moji planovi vezani isključivo za „Rođene“. Naravno, kao i svaki igrač priželjkujem inostranstvo, ali budimo realni, tek treba da se dokažem u Premier ligi BiH. U ekipi imamo zaista veliku konkurenciju, ali odnosi među igračima tom činjenicom uopšte nisu poremećeni ili slično. Naprotiv, u hotelu sam zajedno sa ostalim igračima, a recimo upravo sa Matijasom Pejićem, momkom koiji također igra istu poziciju kao i ja, u odličnim sam odnosima. Svaki igrač želi da igra, ali smo svi svjesni da je prvenstvo dugo i da će biti vremena za svakoga.

Zdravstveni bilten je za sada pozitivan.

- Naravno, hvala Bogu sve je ok.

Pred „Rođenim“ je teška polusezona. Bodovi su potrebni u svakoj utakmici.

- Pa gledajte mi se sada borimo za opstanak, iako po igračkom kadru, struci i tehničkom osoblju koji ima Velež mi smo daleko iznad toga. Međutim, moramo se naviknuti da u svakoj utakmici igramo, kako se to kaže „pod moranjem“, jer danas-sutra borit ćemo se za vrh, pa opet „morate“ osvajati bodove. Meni kao mladom igraču bio je malo pritisak uoči prve utakmice, jer ipak debitujem pred svojim navijačima. Hvala Bogu sve je dobro ispalo i zasluženo smo osvojili bodove protiv Čelika, koji je igrao otvoreno i borbeno i zaista želio osvojiti bodove u Mostaru. Ništa lakše i drugačije utakmice ne očekuju nas protiv Rudara ili recimo Gardine. Protiv ekipe iz Srebrenika će biti još teže, jer tamo igraju mladi igrači, rasterećeni rezultatskog imperativa i željni dokazivanja, rezimira na kraju razgovora mladi igrač Veleža.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 14 mar 2013, 19:13

CRVENA NOC U HOLANDIJI - 27 april 2013!

Dobro dosli svi ''Rodjeni'', svi prijatelji grada Mostara i svi ljudi dobre volje koji nam svojim dolaskom zele uljepsati ovu posebnu noc. Sav prihod od prikupljenih sredstava je namjenjen za podrsku nasim buducim nadama, Omladinskoj skoli FK Veleza. Za sve one koji nisu u mogucnosti da nam se pridruze a zele da nas podrze, mogu svoja novcana sredstva uplatiti na paypal: [email protected] sa naznakom Omladinska skola FK Velez Mostar. Sve donacije ce biti objavljene na fb. Biti ce to jedna prijateljska noc, sa bosanskom muzikom a igostima ce biti ponudjena jela iz tradicionalne bosanske kuhinje.
Jos jednom, dobro nam dosli!

JOS JEDNA NADAM SE USPJESNA AKCIJA.....OVAKVE NAVIJACE NEMA NIKO VJERUJTE!!!SVAKA CAST DIJASPORO.HVALA VAM OD SRCA ,NADAM SE DA CEMO NASU DJECU GLEDATI NA UMJETNOJ TRAVI UBRZO

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 14 mar 2013, 19:57

@AlemC85...

Eto, slobodan ti je Škaljić, a pošto si podvaljivao neke informacije vezano za njega, sada duguješ izvinjenje ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 mar 2013, 21:45

arbitraža je napisao/la:@AlemC85...

Eto, slobodan ti je Škaljić, a pošto si podvaljivao neke informacije vezano za njega, sada duguješ izvinjenje ;)
naravno da ću se izvinuti... ;) a olimpicu puno sreće u pohodu ka evropi... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.