Safet Sušić - Pape

samson
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la samson » 14 mar 2013, 16:52

Muci ga cinjenica da je neodgojen. Mizerno je da je preko foruma skontao kakav je u sustini ... Mozda bi se poboljsao da Vahid dodje na selektorsko mjesto. Kada zaradi dovoljno dollara po africkim nogometnim oazama ...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 mar 2013, 16:56

Elegant je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Dovoljno je doci ovdje na forum i vidjeti zasto godinama imamo istu vlast u drzavi, kad ovako mladi razmisljaju, kako tek stariji uzrasti slijepo prate glupe opcije i ideje!!
Jako razocaravajuce!
Sta je tvoj problem ? To sto smo 23 na svijetu ili te nesto drugo muci ?

Boga ti kako to ti razmisljas, sta ti ili bolje reci koga ti pratis pa samo pises negativnosti na temu reprezentacije i selektora.
Prvo, nemam problem..samo konstatiram cinjenice.

Drugo, koje negativnosti na temu reprezentacije pisem??Selektora da, ali repke nikad!

Ako imam problem, onda je to cinjenica da volim ovu zemlju i reprezentaciju previse, i svaka anomalija mi jako smeta.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 mar 2013, 17:15

velez_mostar je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Dovoljno je doci ovdje na forum i vidjeti zasto godinama imamo istu vlast u drzavi, kad ovako mladi razmisljaju, kako tek stariji uzrasti slijepo prate glupe opcije i ideje!!
Jako razocaravajuce!

Prvo, nemam problem..samo konstatiram cinjenice.

Drugo, koje negativnosti na temu reprezentacije pisem??Selektora da, ali repke nikad!

Ako imam problem, onda je to cinjenica da volim ovu zemlju i reprezentaciju previse, i svaka anomalija mi jako smeta.
Kakve cinjenice ti iznosis covjece Boziji? Pogledaj sta pises. Pises obicne gluposti o vlasti i ljudima u BiH, na jednom sportskom forumu. Aktiviraj se u politici i svoje ideje sprovodi u djelo, budi bolji od ostalih, ali nas na forumu postedi toga.

Volim i ja repku, vise od sebe samog, volim i svoju zemlju isto toliko, pa sta sada? Anomalija to sto igramo dobro, sto vlada sloga u timu, sto pobjedjujemo? Slazem se, jeste anomalija, jer smo navikli da gubimo, pa nam sada cudno da repki ide dobro.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 14 mar 2013, 18:38

Izet Hajrović nije na Hitzfeldovo sposku za Kipar :!:

Mislim da se već kaje što jeizabrao Švicu.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 14 mar 2013, 19:29

Moze da bude ona lesi se vraca kuci hihihi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2013, 00:02

tulln je napisao/la:Moze da bude ona lesi se vraca kuci hihihi
Lesi je svoje otprdio :mrgreen: Idemo dalje.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2013, 00:12

Safet Sušić - Pape, neshvaćeni genij.

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 15 mar 2013, 06:13

Tudjina je cudna Izete jos ti imas sansu da skontas i vratis se svi mi gresimo i ucimo se na greskama

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 15 mar 2013, 08:08

harishp je napisao/la:
tulln je napisao/la:Moze da bude ona lesi se vraca kuci hihihi
Lesi je svoje otprdio :mrgreen: Idemo dalje.
Samo ovaj princip treba primjenimo retroaktivno, tako da bi mi trebali da "otprdimo" iz danasnje ekipe i Begovica i Medunjanina, cuj oni da onako govore o svetom bh. dresu... :roll:
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 15 mar 2013, 08:11

Neutral je napisao/la:Safet Sušić - Pape, neshvaćeni genij.
:mrgreen: :arrow: :ugeek:
Pravda za Papeta!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 mar 2013, 20:00

Jel neko slučajno snimio Papetov iterwiew na Face tv ? Ako jeste nek postavi, bio bih mu zahvalan.
DRUG NEBI TI PUNCA

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 16 mar 2013, 20:23

bagrcavi je napisao/la:Jel neko slučajno snimio Papetov iterwiew na Face tv ? Ako jeste nek postavi, bio bih mu zahvalan.
Evo sazetak.....muuuu bleeee muuuu. Krimos numero uno. Pape je kriv sto nece igrati Bicakcic, Kolasinac, Harnik, Okazaki, itd.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 mar 2013, 20:24

Medo10 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Jel neko slučajno snimio Papetov iterwiew na Face tv ? Ako jeste nek postavi, bio bih mu zahvalan.
Evo sazetak.....muuuu bleeee muuuu. Krimos numero uno. Pape je kriv sto nece igrati Bicakcic, Kolasinac, Harnik, Okazaki, itd.
Šta je s' mozgom ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 mar 2013, 20:25

Ok za Bicakcica niko nemoze kriviti Papeta. Tu je Bico sam kriv.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 mar 2013, 20:28

Medo10 je napisao/la:
:mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 16 mar 2013, 20:29

bagrcavi je napisao/la:
Medo10 je napisao/la:
Šta je s' mozgom ?
Ne zna juce da je sad, druze. Salim se na racun ovih "gnjavatora". Sta god da je Pape rekao naci ce se dlaka u jajetu. Mogao je opisati kakvo je vrijeme na polju i opet bi se neko nasao da kaze kako Pape laze, nije upravu, nema pojma o zivotu. Ja takodjer zelim vidjeti snimak, al' sumnjam da ce me nesto iznenaditi il' da cu cuti neku vijest vrijednu skakanja naglavacke s balkona.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2013, 20:36

Ne daj Boze da izgubimo sta bi se sve ovdje pisalo svi bi odjednom postali generali, pogotovo ova grupa sto stalno pamet prosipa o trazi dlaku u jajetu za sve sto Safet uradi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 mar 2013, 20:39

Evo, objaviše ovi ljudi video.
Pape kod Senada
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 16 mar 2013, 20:43

Elegant je napisao/la:Ne daj Boze da izgubimo sta bi se sve ovdje pisalo svi bi odjednom postali generali, pogotovo ova grupa sto stalno pamet prosipa o trazi dlaku u jajetu za sve sto Safet uradi.
Boli mene briga hocemo li izgubiti ili necemo, ako cemo iskreno. Fudbal je sport. U sportu se gubi i pobjedjuje. Barcelona ode u Milan i primi 2 komada, Messi nestao na terenu. Svima se desavaju usponi i padovi. Meni je bitno da svi daju sto posto svojih mogucnosti i ako izgubimo nek to bude posteno. Vjerujem u Papeta, zna covjek sta radi. Povrede se desavaju, al' treba i vremena da se nasi "sinovi" iz dijaspore vrate. Mozes ti konja dovest do vode, al' nemozes ga natjerat da se napije. ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2013, 20:49

Medo10 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ne daj Boze da izgubimo sta bi se sve ovdje pisalo svi bi odjednom postali generali, pogotovo ova grupa sto stalno pamet prosipa o trazi dlaku u jajetu za sve sto Safet uradi.
Boli mene briga hocemo li izgubiti ili necemo, ako cemo iskreno. Fudbal je sport. U sportu se gubi i pobjedjuje. Barcelona ode u Milan i primi 2 komada, Messi nestao na terenu. Svima se desavaju usponi i padovi. Meni je bitno da svi daju sto posto svojih mogucnosti i ako izgubimo nek to bude posteno. Vjerujem u Papeta, zna covjek sta radi. Povrede se desavaju, al' treba i vremena da se nasi "sinovi" iz dijaspore vrate. Mozes ti konja dovest do vode, al' nemozes ga natjerat da se napije. ;)
Upravo tako slazem se u potpunoti, ali nemoj da te briga hocemo li pobjedit - jer moramo ! I pored povrjeđenih Pjanica, Salihovca, mi sa ostalim kadrom smo itekako jak tim, to sto nam igraci nisu u formi u svojim klubovima i nije toliki problem, jer se dosta puta pokazalo da u reprezentaciji odigraju zaista odlicno, sto ne sumnjam da ce biti i ovaj put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.