Upravo ste napisali najgluplji komentar u historiji foruma.
Time ste se plasirali u finale svejtskog prvenstva u hrkljušu koje se održava u Čeljigovićima.
Udri se bekane, udri se...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
hajd objasni po cemu to?? obrazlozi svoje misljenje pa cu ti ja objasniti koliko si smijesanJetSet_Hantraga je napisao/la:@edo07 čestitamo!
Upravo ste napisali najgluplji komentar u historiji foruma.
Time ste se plasirali u finale svejtskog prvenstva u hrkljušu koje se održava u Čeljigovićima.
Udri se bekane, udri se...
Ja bih licno voleo da se sastanu Dortmund i Barselona, kako bih ulozio kucu i imanje, babine goblene i dedin mlin u prolaz Jirgenovih osica, a prilikom gledanja tog dvomeca, zamolio bih vlasnike kladionice u kojoj sam poceo da gledam ligu sampiona da mi dozvole da okacim tiket na svima vidno mesto, kako bih nervirao seljake kojima cesto bivam okruzen u vreme odigravanja meceva. Naravno, u kopirnici bih uvelicao font.BavaracZenica je napisao/la:
Real-Bayern
Dortmund-Barcelona
Galatasaray-Psg
Malaga-Juventus
![]()
![]()
![]()
bajern100 je napisao/la:slažem se u potpunosti sa kolegom Edom potjerao bih naljeto prvo Milera jer tip nema kao prvo figuru fudbalera nema ništa kod fudbalske igre gdje se on ističe prosječan igrač trkač tehnika nula,ako je kvalitet zašto nije dao gol sinoć i nebi bilo drame isto važi za sebičnjaka Robena i njega bih potjerao,govorim sve ovo jer sam još uvijek ljut najviše zbog igre i zalaganja da je bar bilo 1:1 nebih ništa progovorio,ovako kroz svoje mjesto i gradić nemogu da prođem odmah me pitaju samo jedno jel ono sinoć igrao prvak NJemačke i budući osvajač LP mislim da su se obrukali i navijače i sebe ali eto imaju vremena za popravni....Pozzz svim iskrenim Bavarcima
2 godine i 9 mjeseci, moj Ribery otišla bi radi tebe kladionica u minusribery je napisao/la:Haj drug ne kaki hahahahahaNeutral je napisao/la:Mnogo puta sam napisao da neću više pisati, i opet sam se vraćao, no sada je to zaista tako. Prodao sam Neutrala, vjerovali ili ne![]()
Želim se svima zahvaliti na forumu za vođene diskusije, za lijepe trenutke , te uživanju na ovoj temi. Neki su sada sretni, neki možda i nisu, no siguran sam da će se neki sjećati mene kao jednoga od vas, navijača Bayerna Munchena.
Želim vam mnogo sreće u životu, na forumu i u vašem poslu , te mogu ponosno napisati da mi je bilo zadovoljstvo s vama biti dio ovoga sportskoga foruma.
Hvala i za ss.ba kao forumu, i svim članovima istoimenog.
Posljedni post Neutrala aka Rz88 na ovome forumu . Peace.![]()
Pitanje je vremena kad ces vratiti.
Kvota da se vraca za 5-7 dana- 8,40
Kvota da se vraca za 7-14 dana 5,35
Kvota da se vraca najkasnije za mjesec dana 3,00
Kvota da se nikako ne vraca 15, 95 (ovo ko kad puknes X na kosarku)
Čuj Bayern igrao odlično.Pa Bayern je sinoć odigrao najlišiju utakmicu u dosadašnjoj sezoni.Ove dvije utakmice sa Arsenalom su bile dvije potpuno različite u prvoj londonskoj utakmici gledali smo jakog, snažnog Bayerna koj je bio željan igre i golova, a Bayern sinoć izgledao je jalovo bezvoljno i bez želje naboja, sve akcije Bayena završavale su šutevima sa ivice sesnejsterca uglavnom Kroosa i Robbena . A što se tiče reala i Barce, prošle sezone smo pokazali koliki je zalogaj Real za Bayern a što se Barce tiče uvjeren sam da će ove sezone udsariti jedni na druge.Chuckie je napisao/la:Ja ne znam čemu beljezganje o podcjenivanju ekipe Arsenala sinoć, lafo da je Bayernu trebalo uvalili bi peticu, haha, jebote koliko je vama godina kad ovakve konstrukcije možete sročiti? Sinoć je Bayern igrao odlično, pogledajte statistiku, realizacija je falila, Arsenalova odbrana odigrala utakmicu sezone, Fabianski utakmica karijere, vjerovatno zacementirao prvo mjesto na golu od sinoć. Ajd premotajte snimak, pogledajte 3x natanane pa napišite opet kako je sinoć Bayern bio loš. Bayern je jednako odigrao u Londonu, ništa bolje, uvalili 3 krompira i gotovo. Onaj historijski gol Mandžukića na kraju presudio i vozdra. Ipak su Barsa i Real prevelik zalogaj koliko god vi to negirali. Pozdrav.
al ubjedjen sam da cemo pobjedit i pokazat da ova utakmica sa Arsenalom nije kriza il slicno sto neki govorelibje je napisao/la:Međusobni mečevi: LEVERKUSEN - BAYERN
28.10.12 BUN Bayern Leverkusen 1 : 2
03.03.12 BUN Leverkusen Bayern 2 : 0
24.09.11 BUN Bayern Leverkusen 3 : 0
17.04.11 BUN Bayern Leverkusen 5 : 1
20.11.10 BUN Leverkusen Bayern 1 : 1
10.04.10 BUN Leverkusen Bayern 1 : 1
22.11.09 BUN Bayern Leverkusen 1 : 1
12.05.09 BUN Bayern Leverkusen 3 : 0
04.03.09 POK Leverkusen Bayern 4 : 2
29.11.08 BUN Leverkusen Bayern 0 : 2
22.03.08 BUN Bayern Leverkusen 2 : 1
29.09.07 BUN Leverkusen Bayern 0 : 1
15.04.07 BUN Bayern Leverkusen 2 : 1
11.11.06 BUN Leverkusen Bayern 2 : 3
04.02.06 BUN Bayern Leverkusen 1 : 0
13.08.05 BUN Leverkusen Bayern 2 : 5
05.02.05 BUN Bayern Leverkusen 2 : 0
28.08.04 BUN Leverkusen Bayern 4 : 1
28.07.04 DFB Bayern Leverkusen 3 : 0
06.03.04 BUN Leverkusen Bayern 1 : 3
20.09.03 BUN Bayern Leverkusen 3 : 3
08.03.03 BUN Bayern Leverkusen 3 : 0
05.03.03 POK Bayern Leverkusen 3 : 1
28.09.02 BUN Leverkusen Bayern 2 : 1
03.02.02 BUN Bayern Leverkusen 2 : 0
11.08.01 BUN Leverkusen Bayern 1 : 1
05.05.01 BUN Leverkusen Bayern 0 : 1
02.12.00 BUN Bayern Leverkusen 2 : 0
09.02.00 BUN Bayern Leverkusen 4 : 1
22.08.99 BUN Leverkusen Bayern 2 : 0
29.05.99 BUN Leverkusen Bayern 1 : 2
13.12.98 BUN Bayern Leverkusen 2 : 0
04.08.98 DFB Bayern Leverkusen 1 : 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.