mandraX je napisao/la:
Dobro, i Marsal je raja, al' ga nema ovamo na ovim glavnim prepucavanjima, LP ovo ono.
Ja raja? Hvala.
A iskren da budem ne volim baš pisati o LP, jer tamo bude svega samo ne prave rasprave a ne da mi se ulazit u mindgames sa balavurdijom a i rijetko pratim utakmice LP kod kuće tako da kad imam i želju da nešto napišem obično sam negdje u kafiću odakle ne mogu pisat.
Što se tekme tiče ne bih puno komentarisao, ja sam utakmicu gledao sa jednim fanatičnem navijačem Bayerna i njegov izraz lica zadnjih 10 min mi je sve rekao, dobro su se oni bili prepali a bili su najavljivali da će nas razbucat ko vreće gov.ana.
Na kraju krajeva ponosam san na ekipu, pogotovo na Koscielnyog. Jest da je nekad kiksara, ali ove sezone jede Vermaelena u svemu. Fabianski iznenađujuće dobar. OX pokazao da je veći talenat od Lolcotta. Večeras guštam u ovoj finoj pobjedi a sutra ću mirne glave analizirat tekmu.
Ja zadovoljan uprkos svemu, nadam se da su i ostale kolege Topnici.
Avatar ovaj trenutni nisam iz velikog poštovanja prema Titi Vilanovi jer mi se dotični čini kao veliki gospoodin i zaista solidarišem sa njegovom bitkom za život radi nesretnog raka. Znam kroz šta sve prolazi jer nažalost izgubio sam nekoliko divnih osoba u mom životu zbog te bolesti. Da ne duljim, kada se abd zdrav vrati na klupu ja ću da ga uklonim jer msatram da je pobijedio tu bolest a onda na avatar ide CARL JENKINSON. Momak je fascinantan, skidam mu kapu!