10 utakmica zaredom mu dat da igra! Ma svaku koju je spreman!deni_m1312 je napisao/la:Robena na klupu odmah i trajno, ovako samo tusi razvoj saqirija i ubija igru ... koliko je sebican to je bezobrazno
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anton 1983
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Šta se obazirete na ovoga AA23,ne može da prihvati prolaz Bayerna pa došao da provocira. :*
- anton 1983
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
njega je unistilo sto povrede fiyicki sto ono tragicno finale psihicki covjek je iygubiuo def.sampuydanje nekada igra timski a nekada ga opali luda i samo je on epicentar niko dr. ne postoji ,takodje klupa u ovj seyoni sigurno utjecala ,on mora par tekmi u kontinuitetu odigrati i to ce biti pravi roben ,mileru je def.vrijemda par tekmi odmori na klupi.anton 1983 je napisao/la:10 utakmica zaredom mu dat da igra! Ma svaku koju je spreman!
Hoj jesi ters,effe_sa je napisao/la:Buyto mrcina, IGRAČ UTAKMICE, kakva postavljanja, kakva borba, kakva sigurnost, pa čovjek najsigurniji bio protiv onako brzih napadača, najsigurniji kod iznošenja.....Nekako je ovo bila veče kurioziteta....
prvo nahvali, sve sjajno, a onda ga Bujti šuknu.

Kažeš da je odličan, a onda kažeš da je to kuriozitet, neka malo, polako.

Zamalo da se preko noći dogodi,effe_sa je napisao/la:I zamalo ona vrlo dobra sezona postade dobra ili čak prosječna....
centi su odlučivali,
i stvarno bi bila neviđena bruka, sramota,
ovo je bio neobjašnjiv pad, i ko hoće tim šutevima da zavara lošu igru uspjeti sigurno neće,
Arsenal je odlično taktički stajao i vodio je utakmicu po svojoj volji,
Bayern je nadigran!

Ima šećo kujac, eto šta ima.effe_sa je napisao/la: Šećo zamalo nasluti baksuzluk, ali ima šećo nos, ima, ima......![]()
![]()

On ti pominja petardu bolan, aman zaboravi?

Vom Jäger zum Gejagten
ne nasijedajte naivno na neke price, bayern jest veceras odigrao lose i preko qrca, cak je i prolaz bio upitan, cak su ga malo i sudije pogurale, al nije to nista, desavaju se ovakve utakmice kad se ekipa opusti i malo zasiti, isto je to kao i kod barce sto se desilo, al bitno je da ste prosli
bayern je drugi favorit za osvajanje lige prvaka, zna se ko je prvi, od ovih ostalih ekipa bayern je osjetno bolji, mada naravno mora igrati u nastavku maksimalno kvalitetno, bilo kakvo opustanje znacilo bi nogo u cetvrtfinalu, osim galate sve su ekipe ostale zahebane, vidjeli smo veceras da cak i jedna malaga igra mocno, jaca od arsenala, s malagom ako bi se bayo opustio recimo, bila bi noga
davno sam rekao da se morate kutarisati robena,on ponekad odigra dobro i zavara oci, ali sve u svemu je nedovoljno dobar igrac za top klub, i zato su ga se neki top klubovi (celzi i real) i rijesili, ili je povrijedjen, ili kad igra fula zicere i pokazuje nevidjenu sebicnost, mora ga bayern sikterisati jednostavno, nema od njega nista
ne dajte mi lagat
bayern je drugi favorit za osvajanje lige prvaka, zna se ko je prvi, od ovih ostalih ekipa bayern je osjetno bolji, mada naravno mora igrati u nastavku maksimalno kvalitetno, bilo kakvo opustanje znacilo bi nogo u cetvrtfinalu, osim galate sve su ekipe ostale zahebane, vidjeli smo veceras da cak i jedna malaga igra mocno, jaca od arsenala, s malagom ako bi se bayo opustio recimo, bila bi noga
davno sam rekao da se morate kutarisati robena,on ponekad odigra dobro i zavara oci, ali sve u svemu je nedovoljno dobar igrac za top klub, i zato su ga se neki top klubovi (celzi i real) i rijesili, ili je povrijedjen, ili kad igra fula zicere i pokazuje nevidjenu sebicnost, mora ga bayern sikterisati jednostavno, nema od njega nista
ne dajte mi lagat
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Umalo buraz. umalo. Namah poslije tekme sam aktivir'o onaj jeftini mjerač prEtiska da viđam đe stojim/odnosno padam.Klare je napisao/la: Umal' Inter.![]()
Kriza igre je očita, ali ona zbog superiornosti ne dolazi do izražaja (dosad u BuLi) i ako tome dodaš opuštanje (koje se većeras nije izbjeglo) dođeš do ovakve završnice.autogol je napisao/la:Da li je ovo potvrda krize ili samo opustanje koje Bayern prati godinama,vrijeme ce pokazati,nadam se da je ovo drugo
Vom Jäger zum Gejagten
- supermario
- Kontakt:
Ma slazem se da bi se trebalo rijesiti Robbena, coek je sebican do bola. Sve sam mu psovao kad je onu kontru trcao a Gomes mu se fino ubacuje i onda se zabije u nekog(nezz koga.....onaj sto je dobio zuti). Uzeti 15 mil za njega i rijesit se njegove ogromne place i kupiti nekog omladinca, ljevaka 

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ev ja ti nedam lagat jarane, upravu si, sto jes jes, bar se ja slazem to za Robbena, zna zabit odlican gol, al brate il ga nema 6 utakmica pa odigra odlicno pa igra 3 lose, pa ga nema pa jedna odlicno, ne mere vise tako ljudi.. Hvala ti Robba al ajmo dalje. ni Prvi ni posljednji koji ce napustit Bayu.Romariooo je napisao/la:ne nasijedajte naivno na neke price, bayern jest veceras odigrao lose i preko qrca, cak je i prolaz bio upitan, cak su ga malo i sudije pogurale, al nije to nista, desavaju se ovakve utakmice kad se ekipa opusti i malo zasiti, isto je to kao i kod barce sto se desilo, al bitno je da ste prosli
ne dajte mi lagat
Barcelona i Bayern su tu negdje naravno, Barcelona je prvi favorit, ja cu Bayern sa Realom stavit kao drugi, ne odgovara nama da nas dizu u zvijezde. Ocekujemo Real u cetvrtfinalu
FC Bayern !!!!!
Idealan rezultat za Bayern!
Izgubili su a prošli dalje...
Ovaj poraz im je taman došao, k'o budali šamar, da se malo saberu, trznu, pred još ozbiljnije mečeve LP.

Izgubili su a prošli dalje...
Ovaj poraz im je taman došao, k'o budali šamar, da se malo saberu, trznu, pred još ozbiljnije mečeve LP.
Zar i tebi moj smiren, staloženi gero? Meni je bilo nestalo krvi u glavi, bio sam na rubu, a nakon utakmice sam završio ležeći na podu, da bi duboko misaono sve sažvakao....A da smo ovo izgubili niti jednu utakmicu Lige prvaka ne bi do kraja pogledao.......geronimo je napisao/la: Umalo buraz. umalo. Namah poslije tekme sam aktivir'o onaj jeftini mjerač prEtiska da viđam đe stojim/odnosno padam.

Ja ne znam ko je prvi?Romariooo je napisao/la:
bayern je drugi favorit za osvajanje lige prvaka, zna se ko je prvi, od ovih ostalih ekipa bayern je osjetno bolji, mada naravno mora igrati u nastavku maksimalno kvalitetno

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- legenda reala
- Kontakt:
Prvi je Juventuseffe_sa je napisao/la: Ja ne znam ko je prvi?![]()
Ustvari znam ko je prvi, ovaj što je naveden ko drugi, ali taj tvoj prvi mi nije opšte poznat.....
![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Niste ni svjesni kol'ko ste sretni...Dusel Bayern ili kako se vec pise
Ja mislim da je ovo nesto najbolje sto se moglo desiti Bayernu...previse se letilo u visine,sad ste se malo vratili u normalu,dobili jednu samarcinu od Arsenala a opet prosli dalje...to se rijetko desava.
Sad se necete zaebavat u 1/4 finalu pa makar dobili Galatasaray...
Uh ne mogu ni zamisliti sta bi bilo da je Arsenal dobio 0-3

Ja mislim da je ovo nesto najbolje sto se moglo desiti Bayernu...previse se letilo u visine,sad ste se malo vratili u normalu,dobili jednu samarcinu od Arsenala a opet prosli dalje...to se rijetko desava.
Sad se necete zaebavat u 1/4 finalu pa makar dobili Galatasaray...
Uh ne mogu ni zamisliti sta bi bilo da je Arsenal dobio 0-3

A kako je bilo na kraju, nakon onaj gol koscielniya jel arsenal imao jos neku sansu za 0-3? posto nisam gledao, ne znam 

Zadnja izmjena: Andrej, dana/u 14 mar 2013, 00:23, ukupno mijenjano 2 puta.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Da se nije onako trudio u defanzivi, za mene bi zauvijek bio ad akta. Svima je ovdje poznato da je i meni drag igrač, da mi je veselje kada on proradi i kada ga vidimo nabrijanog.JetSet_Hantraga je napisao/la: Robben ima jednu od najlosijih zavrsnica u svijetu fudbala trenutno. Steta, steta. Trebao bi dosta poraditi na tome. Dat cemo mu vremena do finala.![]()
Ako ćemo kroz prizmu sljedeće sezone (gdje, šta i kako) onda bih ja rek'o glasno JA za prodaju ovog igrača (uslove i ostale pizdarije neću nabrajati). Njemu vrijeme prolazi, jednostavno je sakat (da izvine isti), završnica nula, samo lijeva i samo lijeva noga. Sebičnost, vjera u sebe i hronične povrede su uradile svoje. On nikad neće biti bolji. Naprotiv!
Dobra ponuda i aufwiedersehen Robi.
Vom Jäger zum Gejagten
Ma nije imao.....Rutinski do kraja Bayo......Andrej je napisao/la:A kako je bilo na kraju, nakon onaj gol koscielniya jer arsenal imao jos neku sansu za 0-3? posto nisam gledao, ne znam

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa je napisao/la:Meni je bilo nestalo krvi u glavi

Zar i to ima?

Gero, to je OK, ne znam, prije kao da nije baš ovoliko bio odsječen od te desne noge,
moram priznati da mi ga postalo dosta neprijatno gledati,
u tolikoj mjeri je izražen deficit na desnu nogu.
Recimo Šaćiri je ljevak, ali malac ima i desnicu kad zatreba,
i ako me pitate već sada bolji igrača, a još njegovo vrijeme tek dolazi,
no u Jupkov pos'o neću da se miješam.
Ima kod budaletina i mutanata kakav sam ja.....Al što je najgore, ja sam Chelsea staloženo preživio, sabrano, ono bio šok, ali ok....1999 i Manchester je bio udarac, to sam prebolio 2001. god i od tad ih više ne mrzim.....Klare je napisao/la:effe_sa je napisao/la:Meni je bilo nestalo krvi u glavi![]()
Zar i to ima?![]()

A večeras sam prvi put bio nekako pod šokom, jer bi mi baš bilo krivo, ma ne bi mogao fudbala pogledat opšte. Ma zgadio bi mi se život jedno mjesec dana, a od fudbala bi morao pauzirat do početka naredne sezone. Možda bi samo proslavu salatare pogledao.....

Al valjda je moralo ovakvo metiljanje biti.

EDIT: Al je olakšanje i radost sad veća i slađa----

Zadnja izmjena: effe_sa, dana/u 14 mar 2013, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nekako su nas sudije izvukle.. Stvarno neam rijeci... Onaj Robben je bar jedini koji se trudio al i on opet.. Ovaj mec je bio prelos al nadam se da nece biti ovakav sljedeci u LP... 

Mia San Mia...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.