greivisGreivis je napisao/la:Pozdrav prijatelju moj.Bayern@heart je napisao/la:GreivisGreivis je napisao/la:Bolje da je Bayern ispao, jer ovi luzeri nece svakako osvojiti.
Al cestitam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:mrg
reen:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
greivisGreivis je napisao/la:Pozdrav prijatelju moj.Bayern@heart je napisao/la:GreivisGreivis je napisao/la:Bolje da je Bayern ispao, jer ovi luzeri nece svakako osvojiti.
Al cestitam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:mrg
reen:
nije ovo kriza..vec pokazatelj da pojedini igraci trebaju malo da sjede na klupi...iako vidim da neki pisu kako se Muller trudio i borio??! imao je samo dva dobra poteza na tekmi i to onaj kad se nasao u sesnaestercu i ono dodavanje Robbenu, dok je ostalo bilo katastrofa..kao sto je neko napisao-ne zna gdje trci, prodornost po strani ne postoji...bio bi red da par utakmica odmore i Muller a i Kroos...autogol je napisao/la:Da li je ovo potvrda krize ili samo opustanje koje Bayern prati godinama,vrijeme ce pokazati,nadam se da je ovo drugo
Puno, što jes' jes', i kad još na to dodamo onaj aut, e onda je stvarno previše.secer je napisao/la:effe, zakino nas je za 2 kornera.
Ocekivao sam teEdenHazard je napisao/la:supermario kako sam danas rek'o evo mene![]()
da malo dodam soli na ranu
Nek bude fer plej pa cu ti cestitati al...supermario je napisao/la:Ocekivao sam teEdenHazard je napisao/la:supermario kako sam danas rek'o evo mene![]()
da malo dodam soli na ranu. Reko red bi bilo da cestitas na prolazu
Nakon sto je jedan sudac pogrijesio i dao crveni karton za ono, sad svi suci moraju grijesiti samo da bi se zadovoljila pravda.AA23 je napisao/la:Martinezov start sa crveni, pokrecemo novu dilemu, da li je? Smatram da jeste, kad je Nani, moze i ovaj hadalj.
Al' zato je postojao korner nakon kojeg je Arsenal dao gol u Londonu. Jes, jes.AA23 je napisao/la:Ofsajd nije postojao, ono je cisti gol, to je samo 1, minute nadoknade to je novo ostecenje, ukupno, hajrovali ste toliko od sudaca da to nije normalno, + nafakaski gol parmaka Mandzukica
Toga ima, i bice uvjek. Tako navale i na dortmund svi, kad izgubimo i lose igramo, okupirate temu (ne svi, pojedini) kao da se nesto djabe djeli, naravno sve je dobro dok je zdrav rivalitetanelbavarac je napisao/la:Kad se nakoti ovih provokatora![]()
Nesto se ne sjecam da je ijedan bio poslije utakmice u Londonu
Najlošije izdanje večeras, par puta zakuhao s krivim dodavanjima. Ali valjda je samo to jedno loše veče....Klare je napisao/la: ni Riki puno zaostajao nije,
Buyto mrcina, IGRAČ UTAKMICE, kakva postavljanja, kakva borba, kakva sigurnost, pa čovjek najsigurniji bio protiv onako brzih napadača, najsigurniji kod iznošenja.....Nekako je ovo bila veče kurioziteta....Klare je napisao/la:Al' zato Bujto, hoj mrcine igračine.
Za ovo boldano si trebao pogledati emisiju poslije tekme na OBN-u, sve je fino objasnjeno. Istina da ofsajd nije postojao, ali tek kada realno sagledas situaciju, doci ces do onog nepostojeceg kornera iz kojeg ste dali gol u London. A za ovaj "nafakaski" gol Mandzukica, mogu ti reci samo da pogledas gore navedeni gol Podolskog iz prve utakmice, e to je nafakaski gol.AA23 je napisao/la:Martinezov start sa crveni, pokrecemo novu dilemu, da li je? Smatram da jeste, kad je Nani, moze i ovaj hadalj.
Ofsajd nije postojao, ono je cisti gol, to je samo 1, minute nadoknade to je novo ostecenje, ukupno, hajrovali ste toliko od sudaca da to nije normalno, + nafakaski gol parmaka Mandzukica
JetSet_Hantraga je napisao/la:AA23 je napisao/la:Ofsajd nije postojao, ono je cisti gol, to je samo 1, minute nadoknade to je novo ostecenje, ukupno, hajrovali ste toliko od sudaca da to nije normalno, + nafakaski gol parmaka Mandzukica
Jes, uveo staticnog napadaca u utakmici gdje protivnik igra snazan presing u defanzivi i cvrsto se braniamel10071988 je napisao/la: krivo mi je što Jupp uvodi gomeza koji ni u napadu ni u odbrani ne postoji jednostavno
Taj me iznervirao do Boga dragog. Kada treba napravti brzu tranziciju i uputiti neki dobar pas naprijed, Kroos se vuce po terenu kao da nije uopste doruckovaoamel10071988 je napisao/la:Kroos dizel žešći nula veceras,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.