Lige petice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Najbolja liga je...?

Premiership
277
43%
Primera Division
164
26%
Seria A
99
15%
Bundesliga
90
14%
Le Championat
10
2%

Ukupno glasova: 640

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Lige petice

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 mar 2013, 23:25

Djeca se trude nadmašiti Paju :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 13 mar 2013, 23:27

Bonus je napisao/la:Sad je konacno i lacima jasan poredak liga:

1.Primera
2.Bundes
3.Serie A
4. Ligue 1
5.Premiership

Turska Super lig se opasno primice tom petom mjestu, pošto imaju svog predstavnika u LP - za razliku od inferiornih antitalentiranih engleza koji nemaju niti jednog predstavnika u LP, ali i koji životare na tom mjestu zahvljujuci staroj slavi.
e pretjera ga ti , za prva dva se slazem al' gdje ces ligue 1 i seria a ispred premiershipa , to sto su po jedan francuski te jedan talijanski klub u cetvrtfinalu a nijedan engleski ne znaci nista , da je za engleze srece bilo imali bi 2 predstavnika , juve i psg su dobili prilicno lake protivnike dok nije isti slucaj s manchom i arsenalom

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 13 mar 2013, 23:29

geoxx je napisao/la:

1.Primera
2.Bundes
3.Serie A
4. Ligue 1
5.Premiership

Turska Super lig se opasno primice tom petom mjestu, pošto imaju svog predstavnika u LP - za razliku od inferiornih antitalentiranih engleza koji nemaju niti jednog predstavnika u LP, ali i koji životare na tom mjestu zahvljujuci staroj slavi.
e pretjera ga ti , za prva dva se slazem al' gdje ces ligue 1 i seria a ispred premiershipa , to sto su po jedan francuski te jedan talijanski klub u cetvrtfinalu a nijedan engleski ne znaci nista , da je za engleze srece bilo imali bi 2 predstavnika , juve i psg su dobili prilicno lake protivnike dok nije isti slucaj s manchom i arsenalom
Teške protivnike :o :shock: pa za mitomanske predstavnike samoproglašene NBA nema valjda teških protivnika...bar bi tako trebalo biti :D

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 13 mar 2013, 23:32

Druze Bonus tvoji postovi, bar ova zadnja dva, nemaju veze sa realnošću. Ima svak pravo na misljenje, ali poštedi nas svog... ;)
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 13 mar 2013, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 mar 2013, 23:33

Ne treba pretjerivati @ Bonus.

Jesu fanovi Engleske lige smijesni sa svojim izjavama tipa : Svako svakog dobija , Tempo lige je nerealan , nema odmora , sve su jake ekipe , QPR bi se u svakoj drugoj ligi borio za Evropu etc...

To su klaunovi koji nemaju dvije ciste.Ne moras ici njihovim stopama.
Primera jeste najjaca liga na Svijetu i to ne ove godine nego unazad 3 godine.Ko god pokusava osporiti to nema apsolutno nikakav dokaz niti nacin da protuargumentuje.
Premiership je odma iza Primere.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 13 mar 2013, 23:35

trxel je napisao/la:Druze Bonus tvoji postovi, bar ova zadnja dva, nemaju veze sa realnošću. Ima svak pravo na misljenje, ali poštedi nas svoga... ;)
aha svakako cu vas poštediti :P sve trcim....lako ti je bilo smišljati mitove o nekakvoj fudbalskoj NBA zajedno sa Pajom pod ruku i još par likova, prije ispadanja svih engleskih klubića....sad nakon nogiranje svih engleza - se suoci sa realnošću ;)
Pisat cemo samo istinu i ništa više.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 13 mar 2013, 23:35

Johny ove sezone su bolji,u nazad tri godine su tu negdje,ne moze se reci ni za jedne ni druge da su bolji ;)
Rođen s tobom da budem

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 13 mar 2013, 23:37

geoxx je napisao/la:

1.Primera
2.Bundes
3.Serie A
4. Ligue 1
5.Premiership

Prem je još i ispred BuLi. Prvo su Englezi ovdje neosnovano potcjenjivali druge, a sad se njih neosnovano potcjenjuje. :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 13 mar 2013, 23:39

Bonus je napisao/la:
trxel je napisao/la:Druze Bonus tvoji postovi, bar ova zadnja dva, nemaju veze sa realnošću. Ima svak pravo na misljenje, ali poštedi nas svoga... ;)
aha svakako cu vas poštediti :P sve trcim....lako ti je bilo smišljati mitove o nekakvoj fudbalskoj NBA zajedno sa Pajom pod ruku i još par likova, prije ispadanja svih engleskih klubića....sad nakon nogiranje svih engleza - se suoci sa realnošću ;)
Pisat cemo samo istinu i ništa više.
Evo samo cu ovo reci, aktualni je jos iz epl, e sada sezonu-dvi nema "kvantitativne dominacije" klubova epl, ne znaci da su odjenom dozivili krah, i po nekim tvojim shizotabelama, nema ih ni na mapi. Znaci normalna diskusija je ok, ali ovo šarlatanstvo je smijesno i nista vise. :) ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 mar 2013, 23:39

@Bonus,
Nemoj trollati, živ bio. Providno je ovo što radiš. Hoćeš li opet govoriti o nekoj "mržnji prema tvom liku i djelu" kad dobiješ ban zbog trollanja?
:mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 mar 2013, 23:40

Ja sam jos uvek fasciniran ovom temom. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 mar 2013, 23:41

Zaeba me Valencija u prognozi,al hajde sad će PSG dobit po guzi od Malage nadam se.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 13 mar 2013, 23:41

Devil je napisao/la:Ja sam jos uvek fasciniran ovom temom. :lol:
Aj sad ozbiljno, koja je liga jaca u ovom trenutku? Bez zajebancije.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 mar 2013, 23:47

Nail for Real je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ja sam jos uvek fasciniran ovom temom. :lol:
Aj sad ozbiljno, koja je liga jaca u ovom trenutku? Bez zajebancije.
Opet ista prica,a ja ti opet kazem kao i nekidan,pogledaj moje postove cini mi se da je bila sredina januara. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 mar 2013, 23:58

Faraon iz Visokog je napisao/la:Johny ove sezone su bolji,u nazad tri godine su tu negdje,ne moze se reci ni za jedne ni druge da su bolji ;)
Gleda svih uspjeha i koeficienta Primera je imala vise uspjeha.Sem one sretne proslosezonske klempe Chelsea Englezi nisu digli trofej.Cak sta vise jako rijetko ih je bilo i u zavrsnicama.United je bio pretprosle pa dobio egzekuciju totalnog fudbala od Barcelone.U Evropa ligi mnogo vise uspjeha imaju Spanci.Naravno ove sezone mozda Englezi i naprave nesta ali polahko i tamo njihovi rezultati idu u par sa ovim u LP.

Naravno svako hvali ono sto simpatise.Jasno je to kao dan.No rezutati su mjerilo i pokazatelj kvaliteta.
Ovogidisnji rezutati EPL u Evropi su u rangu jedne Ruske lige.To je porazavajuce i kao takva liga ne moze imati status najjace.Ne pamtim kada se desilo Primeri da nema niti jednog kluba u 4-finalu LP.
Najtuznije od svega je sto vise ni prica o kokurentnosti lige ne pije vodu.Jasno je da je liga predosadna gdje je United zakovan za vrh dok eto City kao nesta igra a ostali ne mogu meda na kasiku.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 14 mar 2013, 00:04

Aktuelni evropski i svjetski prvaci, svi redom igraju u Primeri - to jest fudbalskoj NBA.
Bundes je odmah iza, realno.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 mar 2013, 00:04

1.Primera
2.Bundes
3.Serie A
4. Ligue 1
5.Premiership

:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Joj kralju, imaš 12 bodova od mene za forumaša godine aBd. 8-)
Kakav car. 8-)

Al' je upravu, naravno.
Mislim ono, da ne bi bilo zabune.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 mar 2013, 00:08

Što se @mandrax razbacuje žetonima, prvo Arnel, sad pajin klon :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 mar 2013, 00:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:Što se @mandrax razbacuje žetonima, prvo Arnel, sad pajin klon :mrgreen:
Ma brate, ako ćeš mi vjerovat, na postove od ovog lika oplačem uvijek. :lol:
Frajer ubija sa ovim odabirom riječi. :mrgreen:
On i Johny od ove raje sa teme Barcelona dominiraju. :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 mar 2013, 00:17

mandraX je napisao/la:
Ma brate, ako ćeš mi vjerovat, na postove od ovog lika oplačem uvijek. :lol:
Frajer ubija sa ovim odabirom riječi. :mrgreen:
On i Johny od ove raje sa teme Barcelona dominiraju. :D
Čekamo Pajinu reakciju, rukavica je bačena u lice :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, LondonBlues i 2 gosta.