Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Greivis
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Greivis » 13 mar 2013, 23:23

Neutralan88 je napisao/la:svaka cast na Arsenalu

konacno se slavi u temi Arsenala i meni je drago sto je Arsenal prokinuo i ispao iz lige prvaka :D

P.S da ste dobili 0:10 i ispali to je to..
Sta se slavi bolan? Pa Arsenal je uzasno lose odigrao, samo je Bayern jos gori bio. Pa nisu tri pasa mogli povezati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 mar 2013, 23:26

Nakon 29 meceva prvi poraz.
Nakon dosta meceva, ogromnog broja meceva Bayern nije uspio dati gol Arsenalu, DOMINACIJA, POKAZALI SMO STA SMO! MOZEMO DALEKO DOGURATI, COYG!

Dovesti 4 pojacanja na ljeto i titule, pripremite se za dizanje.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 13 mar 2013, 23:26

Greivis je napisao/la:

konacno se slavi u temi Arsenala i meni je drago sto je Arsenal prokinuo i ispao iz lige prvaka :D

Sta se slavi bolan? Pa Arsenal je uzasno lose odigrao, samo je Bayern jos gori bio. Pa nisu tri pasa mogli povezati.
ne znam koga ti podrzavas, ali nisi upravu. Arsenal je bas dobro odigrao i svaka im cast.vi topnici mozete i trebali bi biti samo ponosni na momke,sve ostalo bi bilo sramotno ;)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 mar 2013, 23:27

Još nešto, navijači su odlični bili :)

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 mar 2013, 23:28

Gusar1995 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:

ne znam koga ti podrzavas, ali nisi upravu. Arsenal je bas dobro odigrao i svaka im cast.vi topnici mozete i trebali bi biti samo ponosni na momke,sve ostalo bi bilo sramotno ;)

Uvijek ponosni, samo na Ramiza nikad necu, Gervinho se uspio popraviti, ovaj hadalj nije, niti ce moci.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 13 mar 2013, 23:29

Dobro vece momci,ne znam za vas al ja jos uvijek cekam tu najavljenu peticu u mrezi Arsenala :lol:

Nismo opet igrali na najvisem nivou al et makar su trcali i na to im ne mogu zamjeriti,.Ocajan vezni red,Rosickog odavno nisam gledao u losijem izdanju,Arteta napravio mali milion faula i nista vise od toga nije uradio,Ramsey je gotov,nema od njega nikad igraca za velike domete,na zalost ali to je realnost..

Eh sad,red je da i progutam svoje rijeci,Jenkinsonu kapa dole,odigrao je s "mudima" i zasluzuje postovanje..

Boscielni fantastican veceras,bez ikakve sumnje igrac utakmice..I jos cu reci da je Giroud flop :lol:

Paja je dobro rekao,onaj nafakaski gol Pandzukica nas je izbacio iz lige prvaka,opet je malo falilo za veliki povratak al nema veze,barem smo dokazali da je Arsenal jos uvijek klub koji ima svoje "ja" i nismo spustili gace u Mjunicu kako su mnogi laprdali..

Nadam se da ce ova dobra partija(rezultat je odlican ali ne i igra) dodatno stimulisati ekipu i da cemo na kraju biti medju TOP 4 a onda na ljeto krpiti neke pozicije ali kvalitetnim igracima..

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 13 mar 2013, 23:31

momcima se nema sta prigovorit,maksimum su dali,pametno igrali,zadovoljan....vadit se ne treba na sudije,vadit smo se trebali proslu utakmicu kad smo odigrali ko najvece karin.e,i jedna stvar me posebno veceras zanima,gdje su sad oni lavovi sto su pisali ovdje po temi i dosadjivali i Bogu i narodu,odjednom nestadose,i sto je jos bitnije,znam da su strepili onih 6-7 minuta,cir dabogda dobili....
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 13 mar 2013, 23:33

bega_afc je napisao/la:momcima se nema sta prigovorit,maksimum su dali,pametno igrali,zadovoljan....vadit se ne treba na sudije,vadit smo se trebali proslu utakmicu kad smo odigrali ko najvece karin.e,i jedna stvar me posebno veceras zanima,gdje su sad oni lavovi sto su pisali ovdje po temi i dosadjivali i Bogu i narodu,odjednom nestadose,i sto je jos bitnije,znam da su strepili onih 6-7 minuta,cir dabogda dobili....
:lol: :mrgreen:

+1000
Ado1921 je napisao/la:Nema sta izdominirali Bajerna sa 2 suta u okvir gola :lol: :lol: :lol: ,sreca sreca i ova 2 gola.
Ne znam stvarno što svi imaju komplekse od Arsenala :lol: Nit je ko spominjao dominaciju, nit šta, al opet se ono nadje tu da nešto priča :mrgreen:
Zadnja izmjena: FOURTHOFFICIAL, dana/u 13 mar 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 13 mar 2013, 23:33

Nema sta izdominirali Bajerna sa 2 suta u okvir gola :lol: :lol: :lol: ,sreca sreca i ova 2 gola.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 mar 2013, 23:33

Jedva cekam izbor za kantu godine da nagradim(o) neutralnog.
1946

makkaj
Kontakt:

Post Postao/la makkaj » 13 mar 2013, 23:33

ono što mi se svidjelo je da su pokazali muda i tukli se sa fizički superiornijom ekipom, nisu dali pardona niti jedne sekunde i dali dva gola iz, ruku na srce, ne baš prevelikog broja šansi...ispali smo, al sa obrazom, teško da je moglo bolje nakon onog horora od prve utakmice ;)

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 13 mar 2013, 23:38

Mnogi pisete kako je sad kao Mandzin nafakaski gol odlucio sve......... Pa zar ne mislite da bi u tom slucaju i vcrs stvari malo drugacije izgledale. Teoretski se moze reci da je Mandzin gol odlucio, a da ga nije bilo to ne znaci da bi Arsenal uspio izvuci isti ovaj rezultat na AA...... Mozda bi, mozda ne ali se defintivno ne moze reci da nije bilo Mandzinog gola da bi Arsenal sigurno prosao.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 13 mar 2013, 23:47

jel' moze neko postavit slike igrace poslije tekme ?
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 mar 2013, 23:49

slika

Bit će ovo igračina :)

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 13 mar 2013, 23:50

Arsenal je morao igrati hrabrije, igrali su vrlo pametno, ali su morali igrati hrabrije. Da su stvorili pritisak malo duze od 5 minuta i dali bi sigurno treci gol. Ovako OBJEKTIVNO imali su 2 prilike (gol girouda i onaj pokusaj sagne, korner-gol ne brojim) i iskoristili su maximum svojih prilika.
Ovako PRELOŠ Bayern se mogao proći, ali oni su dali 3 gola u gostima a Arsenal nije :!:

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 13 mar 2013, 23:51

Ado1921 je napisao/la:Nema sta izdominirali Bajerna sa 2 suta u okvir gola :lol: :lol: :lol: ,sreca sreca i ova 2 gola.
Arsenal je ispao , ali dogodine ce opet biti u ligi prvaka (ili za dvije - tri - cetiri - deset) ... ali ti ces druze uvijek ostati glup :(

Cuj dva gola na srecu

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 mar 2013, 23:52

slično dodavanje gdje je giroud pola koraka ostao kratak lako mogao biti gol. čist onsajd sudija svira ofsajd, žervinjova šansa tik pored stative gdje su svi nijemo posmatrali loptu.
mojne sranja da su ono bile jedine šanse ;)
Vođa zna.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 mar 2013, 23:53

Neutralan88 će odmoriti zbog trollanja.

Što se tiče utakmice, molio bih da neko napiše broj tačnih pasova Rosickog i Ramseya. Ono u prvom poluvremenu je bila katastrofa. Na nivou Mascherana ili Mikela. :mrgreen:

Arsenal hrabro odradio svoj dio posla i to je njima najvažnije. Ova pobjeda bi im trebala podići samopouzdanje pred mečeve koji bi ih i naredne sezone mogli odvesti u CL. Bayern odigrao loše, bezvoljno, kao da su imali prednost od 10 golova iz prvog meča. Haman su zaboravili da ne treba praviti račun bez krčmara. :mrgreen:

Javi mogao završiti k'o drugi četveroslovni maloumni fudbaler - Nani. Mada, opet kažem da ne bih dao crveni karton ni njemu, kao što sam to pisao i za Nanija. A, vidljivo je i na prvu da je bio drugačiji start - manje opasan recimo.

Arsenal će u LP naredne sezone ako TV ne odigra više nijedan meč. On i Szczesny. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 13 mar 2013, 23:54

Sto se mene tiča,loša utakmica s obe strane.Bez nekih značajnih prilika i to je to.Bayern je odigrao nekako bez pogona,dok je Arsenal usao previse stidljivo u utakmicu,a i brat bratu,bili su prilično oslabljeni,mislim da bi tu Wilshere i Podolski dosta dobroga mogli donijeti ovoj utakmici.Rani gol je dao neku nadu da se moze izvuci iz ove sitacije,ali je igra od tada spala na minimum,i sve je nekako izgledalo na sahovsku partiju.Arsenal da je ranije dao onaj gol,mogao bi pripremiti prilicno veliko iznenadjenje,ali nisu i ne vidim razlog zasto da navijači Arsenala budu tužni.Mogu biti ponosni,pokazali su nesto u toj utakmici,pobijedili su 2-0 Bayerna u njihovom dvoristu,i to je razlog za malo slavlja.
Pozdrav navijačima Arsenala.
Keep walking.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 13 mar 2013, 23:56

slika
27 min Excellent defending from Carl Jenkinson to marshall Robben as he ran forward with Mandzukic unmarked to his left. Through a combination of Robben's selfishness and Jenkinson's reading of the play the attack is nullified.
8-)

Večeras je potvrdjenih i dokazanih par stvari.

1. Arsenal je klub vrednota - Arsenal nas uči da se ne smije nikada odustati. Mnogi su govorili kad se j' klub vrać'o protiv Intera, Arsenal ima Henrya. Protiv Milana, Arsenal ima van Persiea. Večeras je Arsenal to isto opet uradio.

2. Giroud je u vrlo važnoj utakmici odigrao jako dobru partiju. Na stranu sve, nikako ne mogu zaboraviti njegov trk iz protivnikovog šesnesterca do svog, kad je Bayern imao kontru. Bilo bi dobro i pošteno kad bi mu ljudi dali malo kredita. Ja sam uvjeren da je veliki igrač.

3. Ma šta da se desi, popravni uvijek dodje. I ovi momci vrlo brzo uče. Sve i što je bilo večeras loše, u sličnim situacijama sledeći put, vjerovatno će biti perfektno.

4. Arsenal nije daleko od svjetskog, a tako i Engleskog, vrha. Prepreka Arsenalu da budu u vrhu su više oni/mi sami. Počesto se igrači prerano otpišu, a to posebno utiče na mlade igrače.

5. Imaćemo velikog igrača na desnom boku. Zaredom dvije velike utakmice je mali Jenky odigrao odlično. Njemu svaka čast, obožavam ga.

Osim toga, Theo mora više igrati za ekipu. Dobar je igrač, al' to mu ništa ne vrijedi, ako se ne umije izboriti za ekipu. Mora svaku loptu pokušavati i oteti i stići. Ja vjerujem da će sledeće sezone igrati više špica i manje krilo, zato mislim i da nam ne treba neki napadač. Mislim da on i Giroud mogu kombinovano dati preko 30 golova u ligi. Ove sezone, do ovog trenutka, su na 20 golova zajedno, prilično ravnomjerno podijeljeno, prvi 11, drugi 9.

I trebamo malo iskustva. Još jedan ili dvojca 25-godišnjaka ili starijih i ekipa će biti tip top. To nije razlog da se odreknemo filozofiji dovodjenja mladih igrača.

Arteta još nije za staro gvožđe. Njega vratiti na sredinu i djelovaće opet sjajno. On je mene u prošloj sezoni očar'o. Ja mislim da je vrlo važan igrač za Arsenala, odličan i da nam treba.

Kosicleny nam treba itekako. Logika i neka "pseudomatematika" mi govore tako. Ako je Gibbs preofanzivan i do njega igra Vermaelen, dobijemo cijelu zadnju lijevu polovicu odbrane preofanzivnu. Ako bi se mogli Per i Vermaelen zamijeniti, to bi djelovalo bolje. No, ja mislim da Vermaelen ne može igrati desno, a skeptičan sam i za Pera lijevo.

Dugo sam razmišljao o TV-u na DMF, al' ako se Wenger odluči da ga proda, neće mi biti žao. Na lijevom štoperu nam treba neko Perove visine ili bar skoka, al' pokretniji. Tako bi postigli neki balans nazad. I ako se dovede visočiji defanzivni veznjak, to bi već bila po mom mišljenu jako čvrsta odbrana.

Ne radi se o imenima koliko po meni o balansu i razmišljanju/težnji igrača.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.