Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Fabianski za Sczceznog institucuja, bravo Fabianski!
Kosh je stoper i klasa.
Bolji sad vezni, da je samo bio Jack umjesto Aarona jao...
Kosh je stoper i klasa.
Bolji sad vezni, da je samo bio Jack umjesto Aarona jao...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi, šteta za ispadanje. Je*iga, neki timovi bi se predali nakon prve utakmice kada izgube 1:3, kući, ali vi ste hrabro odigrali. Nema se tu šta prigovoriti.
pajo ti si upravu 101% ovde. Prošlu utakmicu samo da je pametno odigrana odbrana ko ovu sad. Sa nevjerovatni Kosom, sve bi bilo drugačije! Nije mi pretjerano žao jer smo im očitali bukvicu na toj čuvenoj AA gdje su nas očekivali rasut, a na kraju im golman mora čuvat loptu u mrezi da vrijeme teče.BigBigBang je napisao/la:vise je nama falilo igraca nego njimaa oni se jos kurce da imaju takvu sirinu da i kad 3 igraca fale to se ne osjeti. Kad sam govorio prije prvog meca da ovaj Bayern nije bogzna kakva ekipa i da su dosta precijenjeni poslije rezultata su se mnogi smijali iako je bilo evidentno da u prvom mecu nisu oni nista specijalno bili dobri koliki smo mi odron bili.
Koscielny je fenomenalan igrac, svaka cast i Jenkinsonu i Gibbsu. Buducnost je svijetla.
Doći će i naše vrijeme, neće nam uvijek falit taj jedan gol
Vođa zna.
cala je napisao/la:Ah taj sudija...
E hajd da vidim ko ce Girouda sad nazvat klasom, klocina francuska.
Prokleo sam mu buduce generacije nakon onog suta sa 35 metara.Znaci na stranu sto ga ja ne volim al ono je fakat endemska vrsta ogranicenog igraca.
1946
Nadam se da cu jednom vidjet ovakvu vezu kod nas: klasicni DM, Diaby, Jacky.
- supermario
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ispravka..OTNYS_YNWA je napisao/la:Čestitke na pobjedi, šteta za ispadanje. Je*iga, neki timovi bi se predali nakon prve utakmice kada izgube 1:3, kući, ali vi ste hrabro odigrali. Nema se tu šta prigovoriti.
Ima se šta prigovoriti, konkretno mislim na ovu odluku

-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Ma yebeš ti to sve, ja sam ponosan na njih 
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
-
arminarsenal
- Kontakt:
Imali smo to vs Chelsea na SB,igro Coqulein,kasnije izasao zbog povrede !Profesor je napisao/la:Nadam se da cu jednom vidjet ovakvu vezu kod nas: klasicni DM, Diaby, Jacky.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Pazite nesto, u prvoj utakmici smo vas pobjedili zasluzeno, i vi u ovoj drugoj ste nas zasluzeno pobjedili, cak i da ste prosli bilo bi zasluzeno, strasna utakmica sa vase strane, iako ste imali losih dodavanja bruku..
No eto imali smo mnogo srece ali et i Robben konjina nije uspio zabit..Ja nikad nisam Arsenal potcjenio pa necu nikog. Ali vi pojedini sto govorite da Bayern je losa ekipa koja bez Riberya i Svajnija je prosjecna, zasto gledate samo ovu utakmicu, zasto niste to govorili kad smo vas u prvoj utakmici demolirali, zasto ste nas tad dizali.. Nemojtee molim vas na to ici, sta treba rec za Milan taj isti koji je sa Arsenalom igrao pa ih Arsenal unistio na njihovom terenu..
Nije ovako trebalo biti , vise bi volio da smo ispali nego da me tu pojedini furaju da smo prelosi, no eto treba imat i srece.. Pozzz svim pravim navijacima Arsenala, a vi zabari cekajte sljedecu sezonu PUjjjj
No eto imali smo mnogo srece ali et i Robben konjina nije uspio zabit..Ja nikad nisam Arsenal potcjenio pa necu nikog. Ali vi pojedini sto govorite da Bayern je losa ekipa koja bez Riberya i Svajnija je prosjecna, zasto gledate samo ovu utakmicu, zasto niste to govorili kad smo vas u prvoj utakmici demolirali, zasto ste nas tad dizali.. Nemojtee molim vas na to ici, sta treba rec za Milan taj isti koji je sa Arsenalom igrao pa ih Arsenal unistio na njihovom terenu..
Nije ovako trebalo biti , vise bi volio da smo ispali nego da me tu pojedini furaju da smo prelosi, no eto treba imat i srece.. Pozzz svim pravim navijacima Arsenala, a vi zabari cekajte sljedecu sezonu PUjjjj
FC Bayern !!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Vratice se jedne godine i nama svi ovi pehovi, prosle godine nakon 4-0 imamo na poluvremenu 3-0 i Van Pussy nas svojim promasajima izbaci, ove godine nas nesretni gol flopine Mandzukica izbaci kao i ocigledna sudijska greska kad je Walnut isao 1 na 1
Nije Bayern nezasluzeno prosao, na kraju krajeva sami smo krivi sto smo bili ocajni na Emiratesu.
Nije Bayern nezasluzeno prosao, na kraju krajeva sami smo krivi sto smo bili ocajni na Emiratesu.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 13 mar 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ne slazem se bas Profa :ugeek:
Jack, Kokelan i volio bih vidjeti nekog drugog osim Diabya, nemoguce je da se on ne povrijedi, nemoguce je.
Ramsey prica za sebe.. jao..
Dovesti CF-a, krilnog napadaca, jos 1 veznjaka i 1 stopera, pun pogodak.
Jack, Kokelan i volio bih vidjeti nekog drugog osim Diabya, nemoguce je da se on ne povrijedi, nemoguce je.
Ramsey prica za sebe.. jao..
Dovesti CF-a, krilnog napadaca, jos 1 veznjaka i 1 stopera, pun pogodak.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Jel ono neki misle da je Bayern glavni kandidat da osvoji?
Greivis

@arminarsnl ja klasicnog DM zamisljam kao jednu zivotinju tipa
Jer ove sezone smo fizicki inferiorni protiv vecine protivnika, a nemam vise onu tehniku u lijepu igru da bi sa tim to nadoknadili.
OVo je kljucna stvar.BigBigBang je napisao/la:Vratice se jedne godine i nama svi ovi pehovi, prosle godine nakon 4-0 imamo na poluvremenu 3-0 i Van Pussy nas svojim promasajima izbaci, ove godine nas nesretni gol flopine Mandzukica izbaci kao i ocigledna sudijska greska kad je Walnut isao 1 na 1
-
arminarsenal
- Kontakt:
Jbga Profesore,kako ces imat leprsavu igru,kad Arteta trci ko da je obje prednje lože pokido !
EDIT: Ova bi nam pobjeda mogla biti veliki vjetar u ledja do kraja sezone,da spasimo sto se spasiti moze !
EDIT: Ova bi nam pobjeda mogla biti veliki vjetar u ledja do kraja sezone,da spasimo sto se spasiti moze !
- Rockefeller
- Kontakt:
Svi vi koji ste rekli da je Nani zaslužio crveni karton!

Rockefeller je napisao/la:
Svi vi koji ste rekli da je Nani zaslužio crveni karton!
Bas to dijelim na FB
de pustite raspravu. Ova pobjeda je šamar mnogim ljudima na svijetu, stručnjacima kritičarima i ostalim gmazovima koji samo pljuju Arsenal. Ako hoće oni mogu pobijedit i to su dokazali 
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
PONOSAN! Kako mi je samo drago što je dokazano da se Arsenal, pa ni najlošiji Arsenal nikada ali NIKADA otpisati ne smije. Momcima kapa dole, pogotovo zadnjoj liniji. Koscienly alal ti vjera ostani na mjestu štopera ako Boga znaš, kako je samo odbrana sigurnije i stabilnije izgledala, nije normalno. Jenk slobodno možemo reći da mijenja Sagnu, ovog možemo prodat neće mi bit žao
Nemam riječi, nek smo ispali al nek smo ih i pobijedili. Čestitke bavarcima na prolazu, nek im je sa srećom.
neutralni ****
Nemam riječi, nek smo ispali al nek smo ih i pobijedili. Čestitke bavarcima na prolazu, nek im je sa srećom.
neutralni ****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.