Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bevanda4
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bevanda4 » 13 mar 2013, 19:24

sta bi bilo najrealnije za berdych - gasquet? Mislim se over 22,5 gema, ulazi li?
U desetom selu živi Antuntun!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 13 mar 2013, 19:27

bevanda4 je napisao/la:sta bi bilo najrealnije za berdych - gasquet? Mislim se over 22,5 gema, ulazi li?
Rizično je, ali prije bih igrao over nego under (ali ne na veći ulog).

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 13 mar 2013, 19:32

Willy je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:sta bi bilo najrealnije za berdych - gasquet? Mislim se over 22,5 gema, ulazi li?
hvala.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 13 mar 2013, 19:35

bevanda4 je napisao/la:
Willy je napisao/la:
hvala.
Nema na čemu. Najviše zavisi od toga kako će Čeha služiti prvi servis. U dužim razmjenama udaraca prednost ima Francuz.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 13 mar 2013, 19:44

Willy je napisao/la:
Nema na čemu. Najviše zavisi od toga kako će Čeha služiti prvi servis. U dužim razmjenama udaraca prednost ima Francuz.
a nadam se da ide u 3 seta. na tiket jos dodano:
bayern - arsenal over 11,5 kornera
sharapova (h-4,5) - errani 1
tsonga-raonic over 24,5

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 13 mar 2013, 20:14

evo sta sam odigrao cisto da mi bude zanimljivije pratiti LS veceras :mrgreen:

slika

kratka analiza : dakle, prva izmjena Arsenal, vidio sam kako Wenger govori kako vjeruje da moze nesto napraviti u Minhenu i ostale bajke, pa ce vjerovatno ako bude vidio da nesto ne ide kako je zamislio, brzo vrsiti neke izmjene u timu ... samo da se neko iz Bayerna ne povrijedi pa oni izvrse prije, inace cisto sumnjam da ce se nesto takticki nadmudrivati sa Arsenalom, tako da njihovu prvu izmjenu ocekujem tek negdje u 2. poluvremenu. Dalje, Arsenal ako bude vidio kako ne ide, postace malo nervozni, a i svaki napad Bayerna mora biti sasjecen i zaustavljen gdje je moguce da bude nekih zutih kartona, naravno, zbog vece opreznosti, paznje i pozrtvovanosti koju ce Arsenal morati pokazati, da ne bi primili taj gol i time odmah u pocetku sebi zapecatili sudbinu, ocekujem da prvi dobiju zuti karton, a onda jos 3 kartona, 1 Bayern recimo i ostatak Arsenal, tamo pred kraj meca, kad budu vidjeli da su ispali pa krenu da udaraju po terenu od bijesa :lol: i Malaga - Porto vise kornera, Malaga ce napadati, ganjaju tih 1-0 zaostatka, to automatski donosi sansu za vise kornera, jos kad se doda i koji napad i korner Porta ... trebalo bi ici preko :mrgreen: mislio sam i ovdje zute igrati, ali prevelika granica pa odustadoh :mrgreen: eto ...

GL 8-)
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 13 mar 2013, 20:52

podajte kakvih parova nba moram brzo u nocnu :D

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 13 mar 2013, 21:06

avlami97 je napisao/la:Možda probati:
Željo z1 - 1,75
Arsenal da gol - 1,55
Olimpija 2 - 1,7
Maribor 2 - 1,8

Trebalo bi bar tri proći, iako nisam neki prognozer ;)
:D :D :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 mar 2013, 21:15

anonimni je napisao/la:da odmah napišem jer neću moći danas :D
Sloga-Široki preko 3 gola
imam osjećaj da će se ovo desiti, za 2 nisam toliko siguran, a mislim da Sloga može dati gol Širokom u svakom slučaju...

FKŽ-Zrinjski 1
ne pitajte što :mrgreen:
ko je prepisao Želju radi mene, nek' mi oprosti :D al' sam bar pogodio prvi meč :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 mar 2013, 21:20

malaga meda ne moze (hhaha odjednom pocese)
ko moze live da se kladi igraj malaga porto crveni da ce biti
3 kuce bih stavio na to
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 13 mar 2013, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 mar 2013, 21:27

kinder_jaje je napisao/la:podajte kakvih parova nba moram brzo u nocnu :D
ma lude utakmice u ovom NBA zadnjih dana realno jucer san anton. izgubi preko 20 od minesote koja ima malu bolnicu kod sebe a ocekivao suprotno :D tamo boston iako bez pirsa al da od jedne od najgorih ekipa izgubi preko 20 sarlote nisam fakat ocekivao od igraca onaj ginobili sut sinoc 2 od 10 , garnet 1 od 10 :lol: :lol: jedino deron ispostovao i jos par njih al dobitni sastaviti sinoc bilo umjece :D ... evo sto sam ja odigrao vec. utakmica sakram. cikago tu stavio C.Boozer (Chicago) (15,5) preko i T.Evans (Sacram.) (15,5) ( za drugog ...he's averaged 21.2 in six matchups versus Chicago. a i onaj Cousins ce mozda biti suspendovan al iako bude igrao imat ce tezak zadatak jer bullsi ako nista su solidni pod kosem a boozera zato sto i kod bullsa ima mala bolnica te se nadam da ce imati normalan procenat vec. jest da nije cemu posljednej utakmice al eto ..zatim sam uzeo nene over 12 igraju kontra Milwaukee koji slabo brani tu poziciju a i was ima par igraca koji nece nastupiti (Bradley Beal , Trevor Ariza ... a i uzima dovoljno suteva mozda i wall bi tu mogao over ici negdje je na 14 a negdje na 16 poena ...westa sam iz indijane uzeo jer minesoti fale udarni igraci pod kosem (Nikola Pekovic (abdomen) and Andrei Kirilenko (calf) are not traveling on the Timberwolves two-game road trip.) pa kontam da bi mogao on veceras dominirati a u derby je stavljen na samo 15 poena posto ocekujem deranje i to mi jedino moze ugroziti listic al eto nadam se da ce rijesiti prije toga :D , jos sam stavio oklahomu sa hendike. igraju dosta bolje kod kuce a utah nije cemu u zadnje vrijeme posebno u gostima ...

sijeramadre
Kontakt:

Post Postao/la sijeramadre » 13 mar 2013, 21:28

čist gol malagi poništiše

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 13 mar 2013, 21:36

bob je napisao/la:
ma lude utakmice u ovom NBA zadnjih dana realno jucer san anton. izgubi preko 20 od minesote koja ima malu bolnicu kod sebe a ocekivao suprotno :D tamo boston iako bez pirsa al da od jedne od najgorih ekipa izgubi preko 20 sarlote nisam fakat ocekivao od igraca onaj ginobili sut sinoc 2 od 10 , garnet 1 od 10 :lol: :lol: jedino deron ispostovao i jos par njih al dobitni sastaviti sinoc bilo umjece :D ... evo sto sam ja odigrao vec. utakmica sakram. cikago tu stavio C.Boozer (Chicago) (15,5) preko i T.Evans (Sacram.) (15,5) ( za drugog ...he's averaged 21.2 in six matchups versus Chicago. a i onaj Cousins ce mozda biti suspendovan al iako bude igrao imat ce tezak zadatak jer bullsi ako nista su solidni pod kosem a boozera zato sto i kod bullsa ima mala bolnica te se nadam da ce imati normalan procenat vec. jest da nije cemu posljednej utakmice al eto ..zatim sam uzeo nene over 12 igraju kontra Milwaukee koji slabo brani tu poziciju a i was ima par igraca koji nece nastupiti (Bradley Beal , Trevor Ariza ... a i uzima dovoljno suteva mozda i wall bi tu mogao over ici negdje je na 14 a negdje na 16 poena ...westa sam iz indijane uzeo jer minesoti fale udarni igraci pod kosem (Nikola Pekovic (abdomen) and Andrei Kirilenko (calf) are not traveling on the Timberwolves two-game road trip.) pa kontam da bi mogao on veceras dominirati a u derby je stavljen na samo 15 poena posto ocekujem deranje i to mi jedino moze ugroziti listic al eto nadam se da ce rijesiti prije toga :D , jos sam stavio oklahomu sa hendike. igraju dosta bolje kod kuce a utah nije cemu u zadnje vrijeme posebno u gostima ...
prepisat cu pa da lajemo zajedno :D

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 13 mar 2013, 21:41

amko21 je napisao/la:Evo za sutra jedan listic

Sloga - Široki 2 @ 2.0
Rudar V. - Maribor 2 @ 1.8
Bayern - Arsenal 1 @ 1.35
Hamburg - Gummersbach 1 @ 1.05
Flensburg - Wetzlar 1 @ 1.10

Kvota: 5.60

SRETNO KO ISPRATI!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 mar 2013, 21:51

Torres_9 je napisao/la:malaga meda ne moze (hhaha odjednom pocese)
3 kuce bih stavio na to
evoo crveni sta sam rek'o

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 13 mar 2013, 22:03

kinder_jaje je napisao/la:
bob je napisao/la:
prepisat cu pa da lajemo zajedno :D
ma ako imas na online sacekaj mozda poslije neko pametniju baci :lol:

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 13 mar 2013, 22:59

ajmo NBA malo :mrgreen:
dajte prijedloge
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 mar 2013, 23:00

Torres_9 je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:malaga meda ne moze (hhaha odjednom pocese)
3 kuce bih stavio na to
evoo crveni sta sam rek'o
bravo
naprijed rejal

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 mar 2013, 23:01

mforce je napisao/la:ajmo NBA malo :mrgreen:
dajte prijedloge
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 13 mar 2013, 23:10

10DelPiero je napisao/la:
mforce je napisao/la:ajmo NBA malo :mrgreen:
dajte prijedloge
Eh ovako:
Atlanta - Lakersi manje od 204 poena,mislim ipak prevelika granica,
Monroe preko 15
Wall preko 16
Garnet preko 14
Rubio manje od 12..

Sretno ko isprati..pisao bi analize al mrsko mi..zove me krevet :)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.