RK Goražde

gz234
Kontakt:

Re: RK Goražde

Post Postao/la gz234 » 25 feb 2013, 23:24

Kada se igra ovo kolo pošto 1 se vjerovatno neće igrati :?:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 25 feb 2013, 23:34

Što se tiče ove slike gore, ja razumijem i raju koja ne dolazi na utakmice. Jedne sezone je sve dobro, osvoji se Kup, pobijedi se 2x na domaćem terenu jedan velikan kao što je Borac, a iduće sezone se nema para ni za dvopeka, ode nam gotovo čitava prva postava ostanu samo Dedović i Bukva i eto da spomenem Lučića koji je solidan igrač.
Zafir samo kuka kako nema para, a ko je kriv što nema para ????
Da nisu možda navijači.Još je Zafir naredio da se SVAKOME naplaćuju ulaznice za utakmicu, mislim, zar je klub sve ove godine živio od ulaznica :? Naravno da nije, uvijek se znalo da momci kao što sam ja koji su uz to trenirali rukomet ne plaćaju karte, al' to nikad nije bilo problem kad se znalo upravljati klubom i kad je bila zdrava atmosfera.
Meni nije žao dati 3 KM, al' nekako ti gorak okus u ustima kad te tako neko zaustavi nakon godina praćenja kluba, pa ne znam da li sam 10 domaćih utakmica u životu propustio otkad pratim rukomet a sad će mi nazdravlje 19-ta godina.

Prije smo se borili za opstanak, al' smo znali namučiti Bosnu.S u Goraždu koju niko nije mogao namučiti tada, to su bila bolja vremena. Atmosfera u ovom klubu je zatrovana, kod raje je došlo do prezasićenja ovakvim stanjem i sve dok se to malo ne riješi mislim da će posjeta biti mala.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 feb 2013, 23:44

Ma nije niko kriv, jednostavno je kod nas raja takva, kad je šta novo svi lete, čim malo zastari nikog ne interesuje, pa tako i ovaj rukomet, kad su Hurem i Ibro(golman) pravili čuda, cijeli grad je samo o tome pričao, a borili se za opstanak, finale kupa nema 500 ljudi na utakmici :roll:

A bogami slabo nešto i izbacujemo vrhunskih rukometaša, sve super do juniora, u seniorima sve prosječni igrači :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 25 feb 2013, 23:46

legenda reala je napisao/la:Ma nije niko kriv, jednostavno je kod nas raja takva, kad je šta novo svi lete, čim malo zastari nikog ne interesuje, pa tako i ovaj rukomet, kad su Hurem i Ibro(golman) pravili čuda, cijeli grad je samo o tome pričao, a borili se za opstanak, finale kupa nema 500 ljudi na utakmici :roll:

A bogami slabo nešto i izbacujemo vrhunskih rukometaša, sve super do juniora, u seniorima sve prosječni igrači :roll:
Ne znam jesi li bio na finalu, bila je paklena atmosfera pa da nas je bilo 20, a mislim da je bilo oko 1200 ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 feb 2013, 00:01

Onda sam se zabrojao, iako previše mi je 1200, bilo je rupa dosta ;) Ali nebitno poenta je da je u borbi za opstanak bilo pa usudio bih se reći duplo više raje nego na finalu KUP-a ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Blaf
Kontakt:

Post Postao/la Blaf » 26 feb 2013, 08:54

legenda reala je napisao/la:Ma nije niko kriv, jednostavno je kod nas raja takva, kad je šta novo svi lete, čim malo zastari nikog ne interesuje, pa tako i ovaj rukomet, kad su Hurem i Ibro(golman) pravili čuda, cijeli grad je samo o tome pričao, a borili se za opstanak, finale kupa nema 500 ljudi na utakmici :roll:

Nemogu se složiti sa ovom konstatacijom da niko nije kriv. Neko jeste kriv, zbog čega je 80% starih igrača klubu okrenulo leđa, momaka koji su ginuli za klub a sad ih nema ni na jednoj utakmici. To je samo jedan od razloga a kada se tako ponašaju momci koji su odrasli u tom klubu šta očekivati od navijača koji sve to vide. Atmosfera je daleko od sjajne, ali je sreća pa imamo mladu i uigranu ekipu pa se ta atmosfera još ne odražava na njih ali će se morati nešto morati mjenjati da se vrati povjerenje navijača. Jer hebeš i rukomet ako će se igrati pred praznim tribinama.

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 26 feb 2013, 18:51

evo izvučeni parovi za četvrtfinale kupa protivnik Sloga s tim da se druga utakmica igra u Goraždu. Možemo ako tamo dobro odigramo, čujem da su i oni u krizi.

a žene su dobile Krivaju. One su grohnule i njih kriza spucala, teško da šta mogu u Zavidovićima, ali treba pokušati :)

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 28 feb 2013, 06:23

Blaf je napisao/la:

Nemogu se složiti sa ovom konstatacijom da niko nije kriv. Neko jeste kriv, zbog čega je 80% starih igrača klubu okrenulo leđa, momaka koji su ginuli za klub a sad ih nema ni na jednoj utakmici. To je samo jedan od razloga a kada se tako ponašaju momci koji su odrasli u tom klubu šta očekivati od navijača koji sve to vide. Atmosfera je daleko od sjajne, ali je sreća pa imamo mladu i uigranu ekipu pa se ta atmosfera još ne odražava na njih ali će se morati nešto morati mjenjati da se vrati povjerenje navijača. Jer hebeš i rukomet ako će se igrati pred praznim tribinama.
Ovo nije nista novo da nema publike na tribinama, to je tako zadnje dvije sezone, samo što smo mi pisali da je prisutno 1000 najmanje na utakmici. Lagali sami sebe a nismo razmisljali sta je problem. Previse se bagre motalo oko kluba u zadnje dvije-tri godine, previše negativnosti i desavanja u klubu koje su izlazlie ispred dobrih rezultata, a mali grad i raja to sve zna i cuje. I to ti je to, kloni se pošten svijet budalaluka i rezultat prazna dvorana

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 02 mar 2013, 20:33

Goražde pobjedilo 39 27

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 02 mar 2013, 20:41

Dobra utakmica,posebno ovih mlađih koji su dobro odigrali.Kakanj slaba ekipa, a na početku su poveli 0 2 :mrgreen:

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 13 mar 2013, 20:42

Kako su žene igrale u Zavidovićima? i kad muškarci igraju protiv Sloge,pošto vidim piše da Sloga večeras igra SEHU? :)

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 13 mar 2013, 20:44

gz234 je napisao/la:Kako su žene igrale u Zavidovićima? i kad muškarci igraju protiv Sloge,pošto vidim piše da Sloga večeras igra SEHU? :)
3, aprila

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 13 mar 2013, 20:46

Znal ko rez. iz Zavidovića? :D

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 15 mar 2013, 21:13

Goražde pobjedilo Bosnu 25 19.Dobra utakmica sudije pokvarile utakmicu.Dosad najbolja utakmica Goražda u ovoj godini.

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 15 mar 2013, 21:33

Zamalo Korkarić ne ubi sudiju :lol: :lol: :lol:

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 15 mar 2013, 21:56

Goraždani Ajdin Bukva i Elmir Građan na spisku selektora Markovića :D

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 16 mar 2013, 08:56

Jedan od razloga zbog čega nema raje na utakmicama je po mom mišljenju nedostatak kvalitetnih utakmica.Sinoć malo jača utakmica i malo više raje,volio bih da iduće godine zabrane da igraju klubovi iz BiH u SEHA ligi mislim da bi kvalitet rukometa bio puno bolji.Normalno da bi se trebalo smanjti i broj klubova.Komentar sinjošnje utakmice u prvih 15 min Bosna dala samo jedan gol i time se rješila utakmica.Trener Bosne je najveći krivac što oni momci nisu puno bolji jer ih neumije naučiti nakraju nije ni on bio neki igrač niti Fudo Malagić.Od one ekipe Bosne najviše mi se svidio Halilković i Delić.Sudije najveće zlo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

seljachina
Kontakt:

Post Postao/la seljachina » 16 mar 2013, 11:33

Savić odličan , Goražde nedodirljivo za prenapuhanu Bosnu ... Ja odavno mlađu a sporiju ekipu od Bosne ne vidjeh. Dževad Ćulov pravi gospodin za većinu trenera u premier ligi , čovjek komunicira samo sa svojom ekipom , ništa sudije ništa ostatak svijeta dok traje utakmica , a njegov pomoćnik i ova dvojica iz Bosne više divljaju nego navijači pojedinih klubova . Uglavnom dobra i zrela igra ekipe Goražda , Fidahić polako ali sigurno izrasta u solidnog bh igrača , igra pametno , zna proturiti loptu , promijeniti ritam , proći i zabiti , podvaliti odbrani ...

Denox
Kontakt:

Post Postao/la Denox » 16 mar 2013, 17:07

Ono je nula naspram tekmi sa Bosnom prije 5-6 godina,citavu sezonu se cekala ta utakmica,da se pokaze vatrenost Goraždana.
Puna dvorana,citav prvi red bubnjevi,to je atmosfera bila,a ne ovo sad,ko da smo u pozoristu,a ne u dvorani.

Mada tekma je bila solidna,Fidahic je najbolji bio,uz njega i Savic.

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 16 mar 2013, 20:24

ŽRK Goražde 34:21 ŽRK Katarina

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.