ja se nadam da ce morati propustiti zvijezdu posto je direktan crvenijovanmaksimovic je napisao/la:ovo vazi samo za kup...astra1922 je napisao/la:znaci li ovaj crveni da bekric nece igrati protiv zvijezde
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nije bio... bio je zuti a ne crveni...aS_Roma je napisao/la:jel ovo po tebi nije bio crveni (gledaj iz neutralnog ugla)jovanmaksimovic je napisao/la:sudija, je.bem ti mater....
ps, sad ce zrinjski morati dobiti jedan crveni... da se izjednaci pravda... nema sanse da ovo prodje nekaznjeno... jos jednom... sudija je iz banja luke, dovoljno sam rekao...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- vidovitadjemila
Ma kakav crveni slučajno .......aS_Roma je napisao/la:jel ovo po tebi nije bio crveni (gledaj iz neutralnog ugla)jovanmaksimovic je napisao/la:sudija, je.bem ti mater....

O ja tekme svakih 20 sekundi prekid

Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 13 mar 2013, 18:45, ukupno mijenjano 2 puta.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
ne znam brate da je iko jos dobio za ovakav udarac u glavu zuti znaci ili crveni ili nista, jer nije bio duel.jovanmaksimovic je napisao/la:nije bio... bio je zuti a ne crveni...aS_Roma je napisao/la:jel ovo po tebi nije bio crveni (gledaj iz neutralnog ugla)jovanmaksimovic je napisao/la:sudija, je.bem ti mater....
ps, sad ce zrinjski morati dobiti jedan crveni... da se izjednaci pravda... nema sanse da ovo prodje nekaznjeno... jos jednom... sudija je iz banja luke, dovoljno sam rekao...
evo vec drugi pad zbgo udarca u glavu, trazi se kompenzacija cista
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jbte crveni, covjek ima loptu kod svog gola, nije ni prilika, kod korner zastavice, i kao zasluzen direktan crveni... Pose*em se na sve "realne" navijace ostalih klubova koji se osjecaju ugrozeni od Zelje...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ovaj crveni vise nije nego sto jest,nezgodan potez ali je okrenut ledjima i ne vidi se namjera da ide na igraca,al eto nekako mi slicno ovo i start nanija,po meni nisu ni jedno ni drugo za crveni,zuti ok
ofsajd zrinjskog na samom pocetku je vise nego kriminalan
al mi ove pjesme navijaca ko da je 97' prvo i naprijed plavi,i umjesto tisucu ,hiljadu da ne bude isto,pa onda za dorba stara vremena ... ko da se na maksimiru igra
ofsajd zrinjskog na samom pocetku je vise nego kriminalan
al mi ove pjesme navijaca ko da je 97' prvo i naprijed plavi,i umjesto tisucu ,hiljadu da ne bude isto,pa onda za dorba stara vremena ... ko da se na maksimiru igra
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 13 mar 2013, 18:55, ukupno mijenjano 2 puta.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
morat ce zrinjski dobiti crveni... ili ce nam svirati nepostojeci penal... ovo je kradja sto radu nama... kompenzacije je neophodna...
sad treba u inat pobjediti zrinjski... i sudije...

FOR PAUL
FOR PAUL
- vidovitadjemila
Jest vala pokradose vas na Grbavici a pipno ga čovjek nije svasta...SRRRRAmmmoootttaaaa .... 

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Dobro ba covjece haj sada crveni je bio. Okej?vidovitadjemila je napisao/la:Jest vala pokradose vas na Grbavici a pipno ga čovjek nije svasta...SRRRRAmmmoootttaaaa ....

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
forsirati crveni za markovica... to nam sad treba 

FOR PAUL
FOR PAUL
Svraka najlosiji
.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cist crveni karton, sta vam je ljudi, zar ste do tog stupnja neobjektivni ili je problem sto to kazu ne-navijaci Zeljeznicara pa se automatski smatra da je rijec o pristranosti?
Nema tu ''vise nije nego sto jest'', lakat ide direktno u lice protivnika, odnosno docekuje ga laktom dok ovaj nastoji doci do lopte, pa ovo da ja dosudim makar nemam sudacku licencu mogao bi opravdati pred bilo kojom komisijom, ni govora o ostecivanju, ovakvi se potezi jednostavno moraju sankcionirati jer spadaju u grubu i nesportsku igru. Jedino sto se moze desiti je da sad pocnu igraci Zelje konstantno traziti crveni za Zrinjski u duelima.
Nema tu ''vise nije nego sto jest'', lakat ide direktno u lice protivnika, odnosno docekuje ga laktom dok ovaj nastoji doci do lopte, pa ovo da ja dosudim makar nemam sudacku licencu mogao bi opravdati pred bilo kojom komisijom, ni govora o ostecivanju, ovakvi se potezi jednostavno moraju sankcionirati jer spadaju u grubu i nesportsku igru. Jedino sto se moze desiti je da sad pocnu igraci Zelje konstantno traziti crveni za Zrinjski u duelima.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 13 mar 2013, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Kako SVraka poce igrati za repku nije to taj isti igrac, evo trecu tekmu vam najgori igrac
+1, umjesto Adila...kontra gollsajo10 je napisao/la:Osimeee stavljaj Armina u igru!!
E cuj crveni hahaha
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Sta to vama stalno radU?Imao loptu,gradio je i udario igraca laktom bez ikakve potrebe pred sudijom pa to stvarno nisam ocekivao od Bekrica.Mislio sam da je dovoljno iskusan da ne cini ovakve gluposti...jovanmaksimovic je napisao/la:morat ce zrinjski dobiti crveni... ili ce nam svirati nepostojeci penal... ovo je kradja sto radu nama... kompenzacije je neophodna...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
slusaj ti... tebi ako jest crveni ti si onda corav kao i cijela antizeljovska frakcija... a forsirat ce se crveni za markovica, vidjeces... i to radi neke gluposti... ko da gledam... a pobjedit cemo u inat svima vama... makar bilo i 1-0...ŠB_Fidelis je napisao/la:Cist crveni karton, sta vam je ljudi, zar ste do tog stupnja neobjektivni ili je problem sto to kazu ne-navijaci Zeljeznicara pa se automatski smatra da je rijec o pristranosti?
FOR PAUL
FOR PAUL