Zeljo TV je trenutno najpoznatija i najucinkovitija marketinska aktivnost, s ciljem promocije i popularizacije naseg kluba...u Zeljo TV se ne analiziraju ucinci i doprinosi nekog u Upravi i organizaciji kluba, nego sa navijacke i igracke strane, zato mislim da ova rasprava o Bukiju i ostalim igracima, na racun Zeljo TV, nema smisla
Nama trebaju "proraditi", proigrati Svraka i Jamak ili eventualno bilo koji igrac koji ce igrati na tim pozicijama u sredini terena.
Prije sve se to odnosi na Svraku, kao kapitena koji treba biti primjer drugim, pogotovo mlađim igracima i kao igraca koji jako dobro (pokazao u sezonama prije) moze igrati ofanzivno (asist i golovi). Ako je Zola destruktivac i zaduzen za skok i prekidanje protivnickih napada, ako je Jamak nesto između Zole i Svrake, Svraka je taj kvalitet vise u nasem veznom redu (dokazao, postao reprezentativac). Ta njegova ofanzivna igra, dobra forma su nam potrebni zbog formacije koju igramo sa jednim klasicnim napadacem, a pogotov sad kad je u ekipi Smajic koji jos nije u pravoj formi (trebamo ga istrpiti), pa je jos veci teret igre pao na leđa veznih igraca. Indirektno, njegovim dobrim igrama i pokrivanjem terena, rasterecuje se Bekric, koji vise moze igrati iza dva napadaca (prirodna pozicija, puno opasniji) i na taj nacin i jedini spic u napadu ce imati vise lopte u svojim nogama, vise prilika za gol. Ja licno bih volio malo vise formaciju 4-4-2, za pocetak protiv slabijih ekipa koje uglavnom protiv nas igraju bunker. Na Svraku sam obratio malo vise paznje, kapiten je, reprezentativac i vidjeli smoda moze, potrebna nam je njegova igra, pokrivanje terena i ofanzivni dio. Potreban je i Jamak i bilo koji igrac sredine terena, vjerujem da ce u sto skorijem vremenu podici igru i zalaganje na zeljeni nivo i onda cemo gledati Zelju u izdanju koje moze proci.