Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Bas me zanima koga @arogantni priželjkuje, ja mislim Real, Bayern ili Barcu, znam da priželjkuje neku šušu.
Uglavnom, on kada prognozira - nema fule. Ja kažem Real ili BvB, historija će umiješati prste.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 mar 2013, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
gojzerica
- Kontakt:
Dolazi nam Galata. 
- IlCapitano
- Kontakt:
Ako misliš na mene, priželjkujem Real Madrid. Razlog? Jednostavno to što sa njihovom panjugom od napadača zvanom Pipita ne bi primili gola u deset, a ne u dvije utakmice.Pogba je napisao/la:Bas me zanima koga @arogantni priželjkuje, ja mislim Real, Bayern ili Barcu, znam da priželjkuje neku šušu.Uglavnom, on kada prognozira - nema fule. Ja kažem Real ili BvB, historija će umiješati prste.
" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
@arogantni aka Hypnose, jedan od rijetkih koji se, uz mene, ohrabrio i rekao da Juve igra 1/2 finale kada su nas svi vidjeli na koljenima.
Sve je dobro dok se ne susretnemo sa Udineseom, Muriel bi dao 3 gola Gigiu kroz noge.
Sve je dobro dok se ne susretnemo sa Udineseom, Muriel bi dao 3 gola Gigiu kroz noge.
#MaxOUT
#MaxOUT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ili ti ga vaš PajaPogba je napisao/la:@arogantni aka Hypnose
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zanimljiva paralelario_Ferdy88 je napisao/la:Ili ti ga vaš PajaPogba je napisao/la:@arogantni aka Hypnose
Skoro pa isti stil pisanja. Ali eto momak bi upravu, u skoro svemu sto je pisao.
Ja ne bih da prognoziram moguceg protivnika, znam samo da bi volio izbjeci Barcelonu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- AvantiSignora
- Kontakt:
Jedno od Rel-Bayern-Barce cemo dobiti a sada koga vidjet cemo
. U dva meca mozemo se s svakim nositi ..

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- AvantiSignora
- Kontakt:
Sad naleti na ovo, nadam se da su suplje price...
According to italian paper Il Fatto,Juventus man. Conte risks 1 year more of ban for failing to report match-fixing in Salernitana-Bari '09
Conte said himself unaware of match-fixing,confirmed by his assistant.But 4 witnesses (Gillet,Kutuzov,Lanzafame,Bonomi)claims he was aware
Twitter
According to italian paper Il Fatto,Juventus man. Conte risks 1 year more of ban for failing to report match-fixing in Salernitana-Bari '09
Conte said himself unaware of match-fixing,confirmed by his assistant.But 4 witnesses (Gillet,Kutuzov,Lanzafame,Bonomi)claims he was aware
Volio bih da ne dobijemo kao prvo Bayerna, Barcu i BVB (jer ne bi volio da ispadnemo od njih, iako bi to bila prelijepa utakmica). PSG i Reala svejedno mi, a naravno najviše priželjkujem Galatu ili Porto
.
Bayern, Barca i Reala - oni favoriti
BVB,PSG - 50-50
Galata,Porto - mi favoriti
I za kraj moja želja je da dobijemo, ali samo u polufinalu Barcu
Bayern, Barca i Reala - oni favoriti
BVB,PSG - 50-50
Galata,Porto - mi favoriti
I za kraj moja želja je da dobijemo, ali samo u polufinalu Barcu
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ti to vec uvjeren da ce Porto proci
. Ma mislim da bi imali fine sanse protiv Dortmunda, dok protiv Bayerna bi bilo malo teze.
Po prikazanom u prvoj utakmici oni idu sigurno, a i iskusnija su ekipa u LPAvantiSignora je napisao/la:Ti to vec uvjeren da ce Porto proci![]()
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- L'Avvocato
- Kontakt:
Maaaaaah pun mi je qrac vise tog svjedocenja ... popisam im se na karakter, a pogotovo Lanzafameu.AvantiSignora je napisao/la:Sad naleti na ovo, nadam se da su suplje price...
★★★
Od 20:45 na SportItalia 1 je finale kupa Italije za primaveru, prvi meč, Juventus - Napoli, igra se sa našoj areni.
Očekivani sastav: JUVENTUS (3-5-2): Branescu; Untersee, Magnusson, Rugani; Ruggiero, Cavion, Sakor, Gerbaudo, Laursen; Beltrame, Padovan
Konačno da vidim Untersse-a, dugo ga nešto nije bilo. Takođe, velike nade u primaveri polažem u Magnussona, stoper čiji slobodnjaci podsjećaju na Mihajlovićeve. Lijepo se priča i o Sakoru.
Ne znam zašto nema Kabashia, tu je i Crnogorac Pepić kao i talentovani Kolumbijac Cevallos.
Napoli mislim pozvao i Insignea da igra.
Danas Dechamps kaže da će do sutra odlučiti da li će pozvati Pogbu u reprezentaciju, mislim da je već vrijeme, 20 godina, preskočit će U-21 repku jer je prerastao sve te igrače.
Očekivani sastav: JUVENTUS (3-5-2): Branescu; Untersee, Magnusson, Rugani; Ruggiero, Cavion, Sakor, Gerbaudo, Laursen; Beltrame, Padovan
Konačno da vidim Untersse-a, dugo ga nešto nije bilo. Takođe, velike nade u primaveri polažem u Magnussona, stoper čiji slobodnjaci podsjećaju na Mihajlovićeve. Lijepo se priča i o Sakoru.
Ne znam zašto nema Kabashia, tu je i Crnogorac Pepić kao i talentovani Kolumbijac Cevallos.
Napoli mislim pozvao i Insignea da igra.
Danas Dechamps kaže da će do sutra odlučiti da li će pozvati Pogbu u reprezentaciju, mislim da je već vrijeme, 20 godina, preskočit će U-21 repku jer je prerastao sve te igrače.
#MaxOUT
#MaxOUT
- korisnikforuma
- Kontakt:
Sad baš da će Napoli Insignea vraćat u primaveru, pa dovoljan im je hrvatski A reprezentativac Josip Radošević u primaveri, mislim da bi još i jedan talijanski bio previše
No s takvim klubom se nikad ne zna, pobjeda protiv Juventusa im znači više nego sve ostale utakmice skupa.
U svakom slučaju mi smo u win-win situaciji, ako izgubimo barem možemo reći da nismo igrali sa A reprezentativcima u primaveri, a ako dobijemo to je win sam po sebi + što naši juniori gaze Napolijeve seniroe
No s takvim klubom se nikad ne zna, pobjeda protiv Juventusa im znači više nego sve ostale utakmice skupa.
U svakom slučaju mi smo u win-win situaciji, ako izgubimo barem možemo reći da nismo igrali sa A reprezentativcima u primaveri, a ako dobijemo to je win sam po sebi + što naši juniori gaze Napolijeve seniroe
- IlCapitano
- Kontakt:
Neće vraćati Lorenza Insignea iz prvog tima nego će igrati njegov brat, Roberto Insigne.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- korisnikforuma
- Kontakt:
Aha, pretpostavljam da je mlađi brat, kao i obično, još veći talenat od starijega 
Juventus: Branescu, Untersee, Magnusson, Rugani, Ruggiero, Cavion, Sakor, Gerbaudo, Laursen; Padovan, Beltrame
Napoli: Crispino; Guardiglio, Celiento, Lasicki, Nicolao; Palma, Radosevic, Fornito; Insigne, Novothny, Tutino.
Napoli: Crispino; Guardiglio, Celiento, Lasicki, Nicolao; Palma, Radosevic, Fornito; Insigne, Novothny, Tutino.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma mi smo favorit I protiv BVB I PSG 
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Ipak sam loš prognozerPadovan je napisao/la:Po prikazanom u prvoj utakmici oni idu sigurno, a i iskusnija su ekipa u LPAvantiSignora je napisao/la:Ti to vec uvjeren da ce Porto proci![]()
. Ali ponovo ne mijenja mnogo ovo moje Malaga ili Porto.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Meni je svejedno ko god da dodje Juventusu, kada sam ubijedjen da Juve prolazi, s obzirom na kvalitet i kontinuitet kvalitetnih partija istog u LP.... Pa zato Barca, Real, Bayern (joj njih bi volio vise nego ista, jer i dalje tvrdim da su ekipa sa smijesnom odbranom i jos smjesnijim napadom....) ili pak Malaga.....Pogba je napisao/la:@arogantni aka Hypnose, jedan od rijetkih koji se, uz mene, ohrabrio i rekao da Juve igra 1/2 finale kada su nas svi vidjeli na koljenima.
Mada eto ako bas bi morao birati nekog svog favorita volio bi Galatu jer su najvece trube zbog dusmana poput Tune i sl. koji bi opet pjevali zalopojke na racun Platiniuma jer su to radili i nakon zdrijeba i osmine finala kada je izvucen Celtic.....
Nakon neuvjerljivih partija konkurenata ubijedjen sam ne u polufinale nego i u finale, a tamo bi volio Barcu da im Juve dohaka zbog moje raje koja omalozava Juve do besvijesti, a i vecina ih podrzava Kapitalce....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.