Nikog ja ne kudim,ja bi iskreno volio da ovaj momak što prije sazri ko igrač i zaigra za nas,ali me STRAŠNO NERVIRAJU OVE NEREALNE IZJAVE KAKO MOMAK FANTASTIČNO IGRA,RAZVALJUJE...Pa dajte molim vas,komentarišite ali u granicama realnosti...Bio je solidan,imao par greški,jak u duelima,ima prolaz,u tom smislu,sve ostalo je smiješno!legenda reala je napisao/la:A ti si izgleda onaj što mu neko plaća da ga kudi po forumima, i priča kako je pijanica, narkoman istjeran iz Karslurhea itd.barsa77 je napisao/la:Ti ili pojma nemaš o lopti ili ti Kolašinac plača da ga promovišeš po forumima...?!Majstor10 je napisao/la:neznate koliko sam bijesan na rezultat nije ovo seo zasluzio seo je opet imao fantasticnu partiju![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
Barsa je samo rekao istinu. Pretjerujete brate. Svaka njemu cast, ali ima ocite mane sto se tice tehnike i pasova. Zato ponvaljam po stoti put: ON MORA IGRAT STOPERA. Jer defanzivno je beton.
Naravno daj Boze da zaigra za nas, nije o tome prica, ali smirite strasti. Nije ni Roberto Carlos na beku, ni Makelele na zadnjem veznom. Ali mozda bude nas Vidic na stoperu.
Naravno daj Boze da zaigra za nas, nije o tome prica, ali smirite strasti. Nije ni Roberto Carlos na beku, ni Makelele na zadnjem veznom. Ali mozda bude nas Vidic na stoperu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Frajer ubaci iz auta u peterac odma,a sinoć je se primijetilo ulaskom Fuchsa da je lijeva strana postala prodornija sto znaci da Seo ima slabe ofanzivne kapacitete,i slazem se sa prethodnim komentarom da je najbolji na štoperu,mislim da bi sa SPahićem razvaljivo pogotov onaj žuti nad Drogbom imaju isti temperament 

- legenda reala
- Kontakt:
Ništa on nije rekao samo je pretjerao u blaćenju, kao što Majstor pretjeruje u hvaljenju Kolašinca, on kaže da nema mjesta u našoj repci, a i sam Pape kaže da ima papire odmah bi ga zvaoCartman je napisao/la:Barsa je samo rekao istinu. Pretjerujete brate. Svaka njemu cast, ali ima ocite mane sto se tice tehnike i pasova. Zato ponvaljam po stoti put: ON MORA IGRAT STOPERA. Jer defanzivno je beton.

Dečku je tek 19 godina, i već sad je jako dobar defanzivac, u napadu škripi, ali je i sinoć dosta dobro povuko loptu par puta, na kraju da je loš ne bi ga forsirali u Schalkeu toliko

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
I ja mislim da bi on trebao na stopera, al samo ukoliko nadjemo nekog kvalitetnog LB..salihovica, a pogotovo lulica tu ne brojite..lulic je na LB naprijed ono sto je sead nazad, al je zato lulic dvaput gori nazad neg' sto je se'o naprijed 
Ps. Kolasinac moze igrati stopera, al samo ukoliko pored sebe ima visokog drugog stopera, jer nije bas pametno igrati sa dva stopera od po 180-183 cm..

Ps. Kolasinac moze igrati stopera, al samo ukoliko pored sebe ima visokog drugog stopera, jer nije bas pametno igrati sa dva stopera od po 180-183 cm..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
On je zaigro samo zato što se Fuchs povrijedio,nije on izbacio Fuchsa iz postave,a vidjet češ sljedeču utakmicu Šalkea ko igra lijevog bočnog,upamti!Kolašinac na štoperu-valja,na poziciji lijevog bek-ne valja!I koliko god Lulić i Salihović nisu za beka,još uvijek imaju prednost u odnosu na Kolašinca,a na stopera pored Spahića,Zukanovića,Vranješa i Pandže još uvijek nema mjesta,tako da još uvijek sam mišljenja da nije za prvih 11!Pogrešno sam se možda prije izjasnio da nije za reprezentacije,ON NIJE ZA PRVIH 11!legenda reala je napisao/la:Ništa on nije rekao samo je pretjerao u blaćenju, kao što Majstor pretjeruje u hvaljenju Kolašinca, on kaže da nema mjesta u našoj repci, a i sam Pape kaže da ima papire odmah bi ga zvaoCartman je napisao/la:Barsa je samo rekao istinu. Pretjerujete brate. Svaka njemu cast, ali ima ocite mane sto se tice tehnike i pasova. Zato ponvaljam po stoti put: ON MORA IGRAT STOPERA. Jer defanzivno je beton.![]()
Dečku je tek 19 godina, i već sad je jako dobar defanzivac, u napadu škripi, ali je i sinoć dosta dobro povuko loptu par puta, na kraju da je loš ne bi ga forsirali u Schalkeu tolikopa nisu valjda i kod njih talovi
vamossssss Barsa,naprijed Bosna
- legenda reala
- Kontakt:
Reko si isto i prošli vikend, i jučer, pa Fuchs ulazi, a Kola ide na zadnjeg veznog i završava utakmicu na toj poziciji, al Keleru ne pada na pamet da ga vadi.
Šta ću ti ja, čovjek nema isti pogled na nogomet kao ti, njemu se sviđa Kolina igra
Šta ću ti ja, čovjek nema isti pogled na nogomet kao ti, njemu se sviđa Kolina igra

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo da ga je ugrabit, on i Bicakcic/Pandza/Vranjes bi trebali ciniti stoperski par u narednih 10 g. Mislim da on nikad nece zaigrati sa Spahicem jer je ovom 33 a glavonji 19.
Sta je sa Bunozom ? Nesto mi on naumpade.
Cuj pored pandze, zukanovica, i vranjesa nema mjesto hahahahahahahahahahaha alania gent mechelen kortrijk kdjfhsk hahahahaha
Udari glavom u zid, pa neka se kuca srusi po tebi. Postat ces pametniji nakon toga.Majstor10 je napisao/la:Cuj pored pandze, zukanovica, i vranjesa nema mjesto hahahahahahahahahahaha alania gent mechelen kortrijk kdjfhsk hahahahaha
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Bunoza je krajem pretprošle godine nogu slomio, i čitavu prošlu je proveo u rehabilitaciji, ima par dana, neko od forumaša ga je pomenuo da je ponovo zaigrao za prvi tim .... Wisle ?? , jel igra u Wisli ?L_blancos je napisao/la: Sta je sa Bunozom ? Nesto mi on naumpade.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 13 mar 2013, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
momak sa 19 godina rastura u klubu poput schalkea i dobio je veci rejting od njemackog reprezentativca howedesa juce a ko fol nema mjesta pored igrace iz amaterske lige Hahahaha
Zaboravljaš jednu bitnu stvar.Momak nema naše papire.Kad dobije naše papire od se može upoređivati sa reprezentativcima, glupo ti je ovo pokušavanje da uzdigneš Kolašinca tako što ćeš ponižavati naše reprezentativce.Kakvi god da su, naši su.Majstor10 je napisao/la:momak sa 19 godina rastura u klubu poput schalkea i dobio je veci rejting od njemackog reprezentativca howedesa juce a ko fol nema mjesta pored igrace iz amaterske lige Hahahaha

DRUG NEBI TI PUNCA
jedan je bio ibra ,takvi igraci imamo mi vec mnogo ima tu petar jelic' pa covjek postao najbolji strijelac u svijetu tako ce i razbijac kola ovo lice ce se nikad nece zaboravit

Ako ga vi pljujete ima ko nece ljudi poput jens kellera i ostali pravi strucnjaci

Ako ga vi pljujete ima ko nece ljudi poput jens kellera i ostali pravi strucnjaci
Treba ugrabit i Arslanagica i mozda Dilavera i to bi bilo to sto se tice odbrane za narednih 12 godina.L_blancos je napisao/la:Samo da ga je ugrabit, on i Bicakcic/Pandza/Vranjes bi trebali ciniti stoperski par u narednih 10 g. Mislim da on nikad nece zaigrati sa Spahicem jer je ovom 33 a glavonji 19.
A sto se Bunoze tice koliko se kur.cio da ce igrati za onu repku koja ga prva pozove,pa et na kraju nema mjesta niti u jednoj.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ja licno volim vranjes, zukanovica, i ostale kao brata ali da kola nema mjesta pored njih to je za plakat a ne za smijat
momak je odrastao iz njemackog fudbala to je profesionalac i po igra 110% svih 90 minuta i samo ce postati bolji te ,mane' njegove svako sto su ikada igrali beka su imali ili dalje imaju to se smanjava sa sto vise iskustvo
Ja cu podrzati majstora u zadnjem postu da ce kola napredovati jer igra ljevog brka mu je nova pozicija a svakog ko umanjuje vrjednost nasih igraca osudjujem ipak su nasi
barsa77 je napisao/la:,još uvijek imaju prednost u odnosu na Kolašinca,a na stopera pored Zukanovića,Vranješa i Pandže još uvijek nema mjesta,tako da još uvijek sam mišljenja da nije za prvih 11!Pogrešno sam se možda prije izjasnio da nije za reprezentacije,ON NIJE ZA PRVIH 11!

Zato cemo i otic na neko veliko takmicenje, al u ku*** sve dok nam je takvih strucnjaka poput tebe za koje u prvih 11 imaju mjesta igraci iz Izraelske lige i 2 lige Bjelorusije, a decko koji je sa 19 god dospio u prvi tim jednog Salkea nema mjesta.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
32' Rudar Velenje [0 - 1] NK Maribor
11' [0 - 1] N. Fajic
11' [0 - 1] N. Fajic
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.