Mislim da se koš razlika gleda tek kada sve ekipe u tom trouglu (ili četvorouglu) imaju isti međusobni skor.Devil je napisao/la:Ko ce meni sada ovo da pojasni ...
Kaze mi frend malopre da je slusao danas u nekoj emisiji ne znam ko je bio gost da ako 3 ili vise ekipa imaju isti skor odlucuje kos razlika a ne medjusobni duel ?![]()
Ako je tako Zvezda onda moze vrlo lagano da izbaci Partizana sa F4.
ABA Liga 2012/2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: ABA Liga 2012/2013
Pa to sam i napisao.Nista vise ne moze da me iznenadi u ABA,tako ni mogucnost da Zvezda izgubi nekom minimalnom razlikom obe naredne a Buducnost,Radnicki i Partizan obe dobiju sto je vrlo realno.braoolyo je napisao/la:Mislim da se koš razlika gleda tek kada sve ekipe u tom trouglu (ili četvorouglu) imaju isti međusobni skor.Devil je napisao/la:Ko ce meni sada ovo da pojasni ...
Kaze mi frend malopre da je slusao danas u nekoj emisiji ne znam ko je bio gost da ako 3 ili vise ekipa imaju isti skor odlucuje kos razlika a ne medjusobni duel ?![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, ako je svima skor 2-2 (ako se radi o tri ekipe), gleda se koš razlika.braoolyo je napisao/la:Mislim da se koš razlika gleda tek kada sve ekipe u tom trouglu (ili četvorouglu) imaju isti međusobni skor.Devil je napisao/la:Ko ce meni sada ovo da pojasni ...
Hayley <3
-
- Kontakt:
Gleda se najprije medjusobni skor, a ako je isti, onda kos-razlika, ali bitno je naglasiti kos-razlika u medjusobnim susretima ekipa koje cine krug. A ne ukupna kos razlika kako bi mozda neki pomislili.badblueboylivno je napisao/la:Da, ako je svima skor 2-2 (ako se radi o tri ekipe), gleda se koš razlika.braoolyo je napisao/la:Mislim da se koš razlika gleda tek kada sve ekipe u tom trouglu (ili četvorouglu) imaju isti međusobni skor.Devil je napisao/la:Ko ce meni sada ovo da pojasni ...
Final four u Laktasima znaci
na kraju su morali dati nesto Igokei kad su ih vec ispalili za direktan plasman u EL
a svakako se niko nije zelio prihvatit organizacije
Đilas nece
Zagreb(cedevita) i Ljubljana(olimpija) nema smisla
Kragujevac pod banom zbog finala kupa i et
cirkus ovogodisnji se nastavlja
vrhunac drame kod Mileta
Hickok ovo ne bi bolje rezirao
na kraju su morali dati nesto Igokei kad su ih vec ispalili za direktan plasman u EL
a svakako se niko nije zelio prihvatit organizacije
Đilas nece
Zagreb(cedevita) i Ljubljana(olimpija) nema smisla
Kragujevac pod banom zbog finala kupa i et
cirkus ovogodisnji se nastavlja
vrhunac drame kod Mileta
Hickok ovo ne bi bolje rezirao
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Igokea neće da plaća za Fajnal for
Predsednik Igokee Boris Spasojević izjavio je da klubu još nisu dobili dopis da će Laktaši organizovati završni turnir ABA lige.
"Zašto bismo bili domaćini? Ako pobedimo Krku, obezbedićemo prvo mesto i Evroligu, pa nam nije potrebno da sebi nabijamo troškove organizacije. To je moj stav, sve što radim, radim u skladu sa Upravnim odborom. To je logika stvari", istakao je Spasojević.

nismo dugo cekali odgovor
ABA liga
Wher amazing happens
- badblueboylivno
- Kontakt:

Mora NBA naći novi slogan, ovo što mi imamo nema nitko... kakav cirkus.
Ali, najviše od svega, ne razumijem zašto ti organizatori natjecanja ćele da im se plati toliki novac za oganizaciju, odnosno zašto ABA želi da grad domaćin plati 100k eura. Što se dešava ako nitko ne želi dati tu basnoslovnu cifru? Prisile nekoga da uplati?

Hayley <3
A ko ispada ?
Vidim pojavila se sada informacija da zadnji ispada bez obzira da li to bio Szolnok ili ne,cak i ako ima taj ugovor na dve godine.
Da se hoce vise i ovo zavrsiti zajebalo je i SEHA ligu.

Vidim pojavila se sada informacija da zadnji ispada bez obzira da li to bio Szolnok ili ne,cak i ako ima taj ugovor na dve godine.

Da se hoce vise i ovo zavrsiti zajebalo je i SEHA ligu.

- badblueboylivno
- Kontakt:

Kako smo isprdali rukometaše, godinu kasnije to ispade Premiership za ABA ligu.

Hayley <3
-
- Kontakt:
imam neki osjecaj kako ce se zvezda i partizan fino dogovoriti da se ne nadju u polufinalu ... evo scenarija
25. kolo Radnicki dobio Splita Zvezda Buducnost 1 Skopje Partizan 1
26. kolo Radnicki Zvezda 1 Buducnost 1 Partizan 1
Tabela
1 Igokea
2 Zvezda
3 Radnicki
4 Partizan
zivi bili pa vidjeli mislim da ce se sve uradit da se vjeciti ne sretnu prije finala lijep pozz
Tabela
1 Igokea
2 Zvezda
3 Radnicki
4 Partizan
zivi bili pa vidjeli mislim da ce se sve uradit da se vjeciti ne sretnu prije finala lijep pozz
-
- Kontakt:
Pa ako se tu nesretnu moraju opet u finalu ako hoce u Euroligu.Ne znam ja sta je Zvezdi gore Partizan ili Radnički.xxl basket je napisao/la:imam neki osjecaj kako ce se zvezda i partizan fino dogovoriti da se ne nadju u polufinalu ... evo scenarija
Tabela
1 Igokea
2 Zvezda
3 Radnicki
4 Partizan
Ali u finalu ako se sretnu imaju zagarantovanu EL (naravno ako opet ne promene propozicije poslednji dan). 

-
- Kontakt:
Ko ti je to reko ?Devil je napisao/la:Ali u finalu ako se sretnu imaju zagarantovanu EL (naravno ako opet ne promene propozicije poslednji dan).
Prvak regularnog djela+osvajač F4 imaju zagarantovano mjesto.
Eh sad ko ce biti putnik u kvalifikacije to još ne znamo.
Al vidjecemo
Pratis li ti situaciju oko ABA lige uopste ? Sve se radi da Igokea ne igra , a ako ne bude mogla idu finalisti sa F4 , a to su tom slučaju Zvezda i Partizanmerdanovic je napisao/la:Ko ti je to reko ?Devil je napisao/la:Ali u finalu ako se sretnu imaju zagarantovanu EL (naravno ako opet ne promene propozicije poslednji dan).
Al vidjecemo
ZELJEZNICAR 1921!
Propozicije,ti bas kao da si pao sa marsa.merdanovic je napisao/la:Ko ti je to reko ?Devil je napisao/la:Ali u finalu ako se sretnu imaju zagarantovanu EL (naravno ako opet ne promene propozicije poslednji dan).
Al vidjecemo

Ako Zvezda bude prva nakon regularnog dela sto je vrlo tesko,onda se koriste ABA propozicije i ide tako kao sto si napisao.

-
- Kontakt:
Upoznat sam sa tim i sa B licencom.Mada je sve to nekako smijesno sto se oko toga priča.Igokea ako bude novca i interesa da se igra Igokea ce igrati.Jer u ostalom postaje EL kao i ABA liga besmisleno takmicenje bar po meni.Propozicije,ti bas kao da si pao sa marsa.Ako Igokea bude prva,a bice, nakon regularnog dela onda se koriste Euroligaske propozicije,tj.finalisti u EL.
Ako Zvezda bude prva nakon regularnog dela sto je vrlo tesko,onda se koriste ABA propozicije i ide tako kao sto si napisao.
Ja se samo nadam da ce Partizan uci u EL i tada ce šanse se Igokea-e mnogo da povecaju.To je bar moje mišljenje.
Ali Igokei nestaje vremena i oko dvorane , a po meni najveci problem je aerodrom , koliko znam aerodrom Banja Luka ima jednu jedinu liniju , i to prema Cirihu , koja ne vozi zadnjih mjesec dana zbog strajka BH Airllines-amerdanovic je napisao/la:Upoznat sam sa tim i sa B licencom.Mada je sve to nekako smijesno sto se oko toga priča.Igokea ako bude novca i interesa da se igra Igokea ce igrati.Jer u ostalom postaje EL kao i ABA liga besmisleno takmicenje bar po meni.Propozicije,ti bas kao da si pao sa marsa.Ako Igokea bude prva,a bice, nakon regularnog dela onda se koriste Euroligaske propozicije,tj.finalisti u EL.
Ja se samo nadam da ce Partizan uci u EL i tada ce šanse se Igokea-e mnogo da povecaju.To je bar moje mišljenje.
ZELJEZNICAR 1921!
Cela liga je smesna ove sezone.Pa dva kola pre kraja niti se tacno zna kako ce se popunjavati mesta za EL,niti ko ispada.merdanovic je napisao/la:Upoznat sam sa tim i sa B licencom.Mada je sve to nekako smijesno sto se oko toga priča.Igokea ako bude novca i interesa da se igra Igokea ce igrati.Jer u ostalom postaje EL kao i ABA liga besmisleno takmicenje bar po meni.Propozicije,ti bas kao da si pao sa marsa.Ako Igokea bude prva,a bice, nakon regularnog dela onda se koriste Euroligaske propozicije,tj.finalisti u EL.

Ali najbliza varijanta je da ako IGokea osvoji prvo mesto u regularnom delu budu primenjene euroligaske predispozicije.Mogu sada iz Igokee pricati da oni mogu sve stici zavrsiti ali to je jednostavno daleko od istine.

Vrhunac ce biti da pored svih tumacenja pravila Igoeka osvoji ABA ligu , da na kraju opet ne bi mogla u EL.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:Vrhunac ce biti da pored svih tumacenja pravila Igoeka osvoji ABA ligu , da na kraju opet ne bi mogla u EL.

Sto je najgore to je istina , zivi bili pa vidjeli

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.