Ma mi smo indijanci, svi će početi pjevati brže nego što treba i to je to..nedaTM je napisao/la:veceras bi odma trebalo pokusat ovu, ako moze ikako, pjesma razvaljuje!!
A ova epizoda, (Y)
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma mi smo indijanci, svi će početi pjevati brže nego što treba i to je to..nedaTM je napisao/la:veceras bi odma trebalo pokusat ovu, ako moze ikako, pjesma razvaljuje!!
STRAŠNAsamir_tm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
I mene ovo zanima.DR.HOUSE je napisao/la:znate li moze li se sa polugodisnjom na tekmu ili ?hvala unaprijed
Može.Godišnje i polugodišnje karte će važiti za večerašnju utakmicu.fcz je napisao/la:I mene ovo zanima.DR.HOUSE je napisao/la:znate li moze li se sa polugodisnjom na tekmu ili ?hvala unaprijed
E ovo je kapiten i ovo je ljubav,moze on nesto znati ili ne,al on voli Zelju i da je bio najveci kloc (a nije)meni je ovo dovoljno.Bule hvala za sve...storm_raider je napisao/la:[youtube][/youtube]
Posto se onaj gore video nesto ne ucitava. Strasna epizoda!
Ma ja u pravu si,treba otjerati svu ovu nasu raju,ove nase bivse igrace,Gredu,Bukija,Dzelu,Amara Osima...nista to kurcu ne valja...na kraju krajeva nista i nisu dali Zelji..ha ja,e onda i mi mozemo za njima sa Grbavice,pa nek dodzu neki ZASLUZNI na te pozicije...Baja_Zvjerka je napisao/la:Volim i ja Zelju drama drama, i jos likova ovdje sa foruma ima takvih, mozemo li i mi na neko znacajno mjesto u klubu![]()
![]()
Ja bih npr. da budem sef odrzavanja...
O cemu ti ba pricas covjece, znaci ko god voli Zelju, odnosno legende kluba, treba staviti na vodeca mjesta kluba, i da tu ostanu ma kakvi god da bili ???????????? Jesi li svjestan o cemu pricas...JMs1921 je napisao/la:Ma ja u pravu si,treba otjerati svu ovu nasu raju,ove nase bivse igrace,Gredu,Bukija,Dzelu,Amara Osima...nista to kurcu ne valja...na kraju krajeva nista i nisu dali Zelji..ha ja,e onda i mi mozemo za njima sa Grbavice,pa nek dodzu neki ZASLUZNI na te pozicije...Baja_Zvjerka je napisao/la:Volim i ja Zelju drama drama, i jos likova ovdje sa foruma ima takvih, mozemo li i mi na neko znacajno mjesto u klubu![]()
![]()
Ja bih npr. da budem sef odrzavanja...
Naravno, i Numa je npr. bio "samo" navijac, a sada je "nesto" u klubu jer se pokazao dobrim, da hoce da radi, itd. Svi mi trebamo biti ponosni sto smo dio Zeljine armije, i sto smo odabrali pravi klub...pinki je napisao/la:Ima nas bruka koji zivimo za Zelju i za ovaj grb,ali ne mozemo svi biti na nekakvim pozicijama. Ja sad ne ulazim u to ko je zasluzio a ko nije i mozda ce neko reci da sam glup, ali ja licno osjecam da sam dio neceg velikog, neceg svetog iako sam "samo" na tribini.
Za mene nema boljeg osjecaja u zivotu nego otici na Grbavicu,provesti vrijeme sa poznatim licima sa tribine, dati podrsku svom klubu i otici poslije kuci sa osjecajem u dusi koji samo mi Zeljovci imamo i koji se ne moze opisati...
Izvinjavam se na duzem postu ali nesto mi je doslo da ovo napisem...
Kao igraci imaju puno postovanje, a kao funkcioneri imaju onakvo kakvo i zasluzuju, isto onakvo kakvo su stekli i kao dobri igraci... Sve po zaslugama treba da bude, i treba ponuditi legendama mjesto u klubu, ali ako se pokazu losim na tom mjestu, onda se treba okrenuti nekoj drugoj adekvatnoj (strucnoj) legendi, ako je ima, a ako ne, onda ima neko drugi ko je strucan i ko ce obavljati posao kako Bog zapovijeda...JMs1921 je napisao/la: Ja ne vidim nit ljubavi nit postovanja navijaca prema ovim sto su gore nabrojani,svi su ispljuvani od tih "navijaca",prvi Amar Osim,svi se toga sjecamo,jedino jos nije Greda ispljuvan,al ima vremena...jako smo razmazeni navijaci,al eto...
Za sve sto se radi trebaju sredstva,ljudi pricaju o neko marketingu,o ulaganju u taj marketing,a zaboravljaju da smo samo prije par godina bili na samom dnu,pa mi smo tek sada postigli neku stabilnost sto se tice isplate redovnih plata igracima,znaci one najosnovnije stvari,a pricamo o marketingu...to je veliki novac...zato kazem da brzamo i da smo razmazeni,za sve treba vremena...Baja_Zvjerka je napisao/la:Kao igraci imaju puno postovanje, a kao funkcioneri imaju onakvo kakvo i zasluzuju, isto onakvo kakvo su stekli i kao dobri igraci... Sve po zaslugama treba da bude, i treba ponuditi legendama mjesto u klubu, ali ako se pokazu losim na tom mjestu, onda se treba okrenuti nekoj drugoj adekvatnoj (strucnoj) legendi, ako je ima, a ako ne, onda ima neko drugi ko je strucan i ko ce obavljati posao kako Bog zapovijeda...JMs1921 je napisao/la: Ja ne vidim nit ljubavi nit postovanja navijaca prema ovim sto su gore nabrojani,svi su ispljuvani od tih "navijaca",prvi Amar Osim,svi se toga sjecamo,jedino jos nije Greda ispljuvan,al ima vremena...jako smo razmazeni navijaci,al eto...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Ejnur, Hrasno15, Levin, Lokomotifa, Napaceni87, Pact1921, ristagrad i 89 gostiju.