FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DonPippo9
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DonPippo9 » 13 mar 2013, 11:53

nedaTM je napisao/la:veceras bi odma trebalo pokusat ovu, ako moze ikako, pjesma razvaljuje!!
Ma mi smo indijanci, svi će početi pjevati brže nego što treba i to je to..

A ova epizoda, (Y)
Il club piu titolato al mondo!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 13 mar 2013, 12:06

Treba ovo isprintati i podijeliti svima na ulazu

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 mar 2013, 12:22

13 epizodu obavezno pustiti igracima pred vecerasnji susret.
NO PYRO NO PARTY

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 13 mar 2013, 12:38

samir_tm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
STRAŠNA 8-)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Numaa
Kontakt:

Post Postao/la Numaa » 13 mar 2013, 12:59

na utakmici sa Zrinjskim će se karta moći kupiti ispred južne tribine.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 mar 2013, 13:10

[youtube][/youtube]

Posto se onaj gore video nesto ne ucitava. Strasna epizoda!
Sport je lijek za tijelo i duh.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 13 mar 2013, 13:49

znate li moze li se sa polugodisnjom na tekmu ili ?hvala unaprijed

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 13 mar 2013, 13:51

DR.HOUSE je napisao/la:znate li moze li se sa polugodisnjom na tekmu ili ?hvala unaprijed
I mene ovo zanima.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 mar 2013, 13:52

fcz je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:znate li moze li se sa polugodisnjom na tekmu ili ?hvala unaprijed
I mene ovo zanima.
Može.Godišnje i polugodišnje karte će važiti za večerašnju utakmicu.
DRUG NEBI TI PUNCA

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 13 mar 2013, 14:43

storm_raider je napisao/la:[youtube][/youtube]

Posto se onaj gore video nesto ne ucitava. Strasna epizoda!
E ovo je kapiten i ovo je ljubav,moze on nesto znati ili ne,al on voli Zelju i da je bio najveci kloc (a nije)meni je ovo dovoljno.Bule hvala za sve...
Amare hvala ti...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 mar 2013, 14:47

Volim i ja Zelju drama drama, i jos likova ovdje sa foruma ima takvih, mozemo li i mi na neko znacajno mjesto u klubu :oops: :oops: :oops: Ja bih npr. da budem sef odrzavanja...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 13 mar 2013, 14:56

Željo veceras rutinski uzima Zrinjskog sa dva razlike (2-0 ili 3-1).
Slobodno se kladite na ovo.

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 13 mar 2013, 14:57

Baja_Zvjerka je napisao/la:Volim i ja Zelju drama drama, i jos likova ovdje sa foruma ima takvih, mozemo li i mi na neko znacajno mjesto u klubu :oops: :oops: :oops: Ja bih npr. da budem sef odrzavanja...
Ma ja u pravu si,treba otjerati svu ovu nasu raju,ove nase bivse igrace,Gredu,Bukija,Dzelu,Amara Osima...nista to kurcu ne valja...na kraju krajeva nista i nisu dali Zelji..ha ja,e onda i mi mozemo za njima sa Grbavice,pa nek dodzu neki ZASLUZNI na te pozicije...
Amare hvala ti...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 mar 2013, 15:02

JMs1921 je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Volim i ja Zelju drama drama, i jos likova ovdje sa foruma ima takvih, mozemo li i mi na neko znacajno mjesto u klubu :oops: :oops: :oops: Ja bih npr. da budem sef odrzavanja...
Ma ja u pravu si,treba otjerati svu ovu nasu raju,ove nase bivse igrace,Gredu,Bukija,Dzelu,Amara Osima...nista to kurcu ne valja...na kraju krajeva nista i nisu dali Zelji..ha ja,e onda i mi mozemo za njima sa Grbavice,pa nek dodzu neki ZASLUZNI na te pozicije...
O cemu ti ba pricas covjece, znaci ko god voli Zelju, odnosno legende kluba, treba staviti na vodeca mjesta kluba, i da tu ostanu ma kakvi god da bili ???????????? Jesi li svjestan o cemu pricas...
Naravno da njima prije svega treba dati sansu, i tako su je dobili svi ti koje si nabrojao... Tacno se vidi ko radi dobar posao, a ko ne... Jel se slazes makar u tome ? Dao je i Zeljo njima, nisu samo oni Zelji, pocevsi od ljubavi navijaca, postovanju, i u krajnjem odlicnoj plati... ;) Svim legendama treba dati sansu, ali tu sansu moraju i opravdati a ne samo lezati ili imati neki treci posao.. Zamisli da Osim sad radi negdje u Bosnalijeku, Zeljo gubi sve tekme, ovaj nema taktike, itd. ti bi opet rekao neka nama legende ??? Svašta da čujem...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 13 mar 2013, 15:03

Ima nas bruka koji zivimo za Zelju i za ovaj grb,ali ne mozemo svi biti na nekakvim pozicijama. Ja sad ne ulazim u to ko je zasluzio a ko nije i mozda ce neko reci da sam glup, ali ja licno osjecam da sam dio neceg velikog, neceg svetog iako sam "samo" na tribini.
Za mene nema boljeg osjecaja u zivotu nego otici na Grbavicu,provesti vrijeme sa poznatim licima sa tribine, dati podrsku svom klubu i otici poslije kuci sa osjecajem u dusi koji samo mi Zeljovci imamo i koji se ne moze opisati...
Izvinjavam se na duzem postu ali nesto mi je doslo da ovo napisem...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 mar 2013, 15:05

pinki je napisao/la:Ima nas bruka koji zivimo za Zelju i za ovaj grb,ali ne mozemo svi biti na nekakvim pozicijama. Ja sad ne ulazim u to ko je zasluzio a ko nije i mozda ce neko reci da sam glup, ali ja licno osjecam da sam dio neceg velikog, neceg svetog iako sam "samo" na tribini.
Za mene nema boljeg osjecaja u zivotu nego otici na Grbavicu,provesti vrijeme sa poznatim licima sa tribine, dati podrsku svom klubu i otici poslije kuci sa osjecajem u dusi koji samo mi Zeljovci imamo i koji se ne moze opisati...
Izvinjavam se na duzem postu ali nesto mi je doslo da ovo napisem...
Naravno, i Numa je npr. bio "samo" navijac, a sada je "nesto" u klubu jer se pokazao dobrim, da hoce da radi, itd. Svi mi trebamo biti ponosni sto smo dio Zeljine armije, i sto smo odabrali pravi klub...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 13 mar 2013, 15:11

Ma ja u pravu si,treba otjerati svu ovu nasu raju,ove nase bivse igrace,Gredu,Bukija,Dzelu,Amara Osima...nista to kurcu ne valja...na kraju krajeva nista i nisu dali Zelji..ha ja,e onda i mi mozemo za njima sa Grbavice,pa nek dodzu neki ZASLUZNI na te pozicije...[/quote]

O cemu ti ba pricas covjece, znaci ko god voli Zelju, odnosno legende kluba, treba staviti na vodeca mjesta kluba, i da tu ostanu ma kakvi god da bili ???????????? Jesi li svjestan o cemu pricas...
Naravno da njima prije svega treba dati sansu, i tako su je dobili svi ti koje si nabrojao... Tacno se vidi ko radi dobar posao, a ko ne... Jel se slazes makar u tome ? Dao je i Zeljo njima, nisu samo oni Zelji, pocevsi od ljubavi navijaca, postovanju, i u krajnjem odlicnoj plati... ;) Svim legendama treba dati sansu, ali tu sansu moraju i opravdati a ne samo lezati ili imati neki treci posao.. Zamisli da Osim sad radi negdje u Bosnalijeku, Zeljo gubi sve tekme, ovaj nema taktike, itd. ti bi opet rekao neka nama legende ??? Svašta da čujem...[/quote]

Ja ne vidim nit ljubavi nit postovanja navijaca prema ovim sto su gore nabrojani,svi su ispljuvani od tih "navijaca",prvi Amar Osim,svi se toga sjecamo,jedino jos nije Greda ispljuvan,al ima vremena...jako smo razmazeni navijaci,al eto...
Amare hvala ti...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 13 mar 2013, 15:11

Htjedoh uletit u priču al evo već su sve odgovorili Baja i pinki. Bukija sigurno mi svi poštujemo i volimo kao jednog od boljih igrača Želje iz ove nove ere, ali za poziciju koju on trenutno obavlja smatram da treba neko stručniji, jer ta je pozicija jako bitan segment jednog modernog kluba, kakav mi želimo da Željo bude. Bukiju se sigurno moglo naći
neko mjesto u klubu koje nije toliko "važno", a da on taj posao obavlja sa punom odgovornošću i predanošću. ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 mar 2013, 15:15

JMs1921 je napisao/la: Ja ne vidim nit ljubavi nit postovanja navijaca prema ovim sto su gore nabrojani,svi su ispljuvani od tih "navijaca",prvi Amar Osim,svi se toga sjecamo,jedino jos nije Greda ispljuvan,al ima vremena...jako smo razmazeni navijaci,al eto...
Kao igraci imaju puno postovanje, a kao funkcioneri imaju onakvo kakvo i zasluzuju, isto onakvo kakvo su stekli i kao dobri igraci... Sve po zaslugama treba da bude, i treba ponuditi legendama mjesto u klubu, ali ako se pokazu losim na tom mjestu, onda se treba okrenuti nekoj drugoj adekvatnoj (strucnoj) legendi, ako je ima, a ako ne, onda ima neko drugi ko je strucan i ko ce obavljati posao kako Bog zapovijeda...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 13 mar 2013, 15:28

Baja_Zvjerka je napisao/la:
JMs1921 je napisao/la: Ja ne vidim nit ljubavi nit postovanja navijaca prema ovim sto su gore nabrojani,svi su ispljuvani od tih "navijaca",prvi Amar Osim,svi se toga sjecamo,jedino jos nije Greda ispljuvan,al ima vremena...jako smo razmazeni navijaci,al eto...
Kao igraci imaju puno postovanje, a kao funkcioneri imaju onakvo kakvo i zasluzuju, isto onakvo kakvo su stekli i kao dobri igraci... Sve po zaslugama treba da bude, i treba ponuditi legendama mjesto u klubu, ali ako se pokazu losim na tom mjestu, onda se treba okrenuti nekoj drugoj adekvatnoj (strucnoj) legendi, ako je ima, a ako ne, onda ima neko drugi ko je strucan i ko ce obavljati posao kako Bog zapovijeda...
Za sve sto se radi trebaju sredstva,ljudi pricaju o neko marketingu,o ulaganju u taj marketing,a zaboravljaju da smo samo prije par godina bili na samom dnu,pa mi smo tek sada postigli neku stabilnost sto se tice isplate redovnih plata igracima,znaci one najosnovnije stvari,a pricamo o marketingu...to je veliki novac...zato kazem da brzamo i da smo razmazeni,za sve treba vremena...
Amare hvala ti...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Ejnur, Hrasno15, Levin, Lokomotifa, Napaceni87, Pact1921, ristagrad i 89 gostiju.