lol sta pametnjakovicu?Principatus je napisao/la:lolemir79 je napisao/la:Pa moze ga pratiti u BundesligiSta je problem, isto kao da nikad vise nece igrati za Schalke, pa se mora odgledati svaka njegova utakmica.NIDJE VEZE.
Ja gledam Barca-Milan, a vjerujem i 99% vas.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
navijam da schalke prodje radi kolasinca, al' stvarno nemogu vjerovati kako slabo igraju veceras. prije svega tu mislim na uchidu, onog polu-amatera pukkia. pa cak i onaj howedes pravi nevjerovatne greske 
edit: 2-2!

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
u opste nije losa utakmica, a ni galata nije bog zna sta?? neznam sta ocekivas od Schalkea?? nije to neka ekipa ali su kao kolektiv dobri i daleko su dogurali ove godine sa ovakvim sastavom!!STEVIE je napisao/la:navijam da schalke prodje radi kolasinca, al' stvarno nemogu vjerovati kako slabo igraju veceras. prije svega tu mislim na uchidu, onog polu-amatera pukkia. pa cak i onaj howedes pravi nevjerovatne greske
Kola sad DM!!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Za tog Majstorovog pulena cu navijati kad obuce dres BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kratko i jasno.Ostalo je fakat preseravanje.Virtu4l je napisao/la:Za tog Majstorovog pulena cu navijati kad obuce dres BiH.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kolosinac dobi zuti karton, i Galata prodje dalje 

Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
- Principatus
- Kontakt:
Ti si lol.emir79 je napisao/la:lol sta pametnjakovicu?Principatus je napisao/la:lolemir79 je napisao/la:Pa moze ga pratiti u BundesligiSta je problem, isto kao da nikad vise nece igrati za Schalke, pa se mora odgledati svaka njegova utakmica.NIDJE VEZE.
Ja gledam Barca-Milan, a vjerujem i 99% vas.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
a ti si bas pametan kad tako razmisljasemir79 je napisao/la:Pa ko je lud, pored utakmice Milan - Barcelona, gledati Galata-Schalke?Principatus je napisao/la:Pape upravo uziva u carolijama Messija.
Svako normalan ce gledati ono najbolje.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ja sam gledao kombinovano, odlicne obje utakmice, Barca - Milan, Barca izdominirala, Milan jedino sto je uradio je pogodjena stativa iz sto postotne sanse Nianga.. sto se mene tice utakmica Schalke - Galata, veoma ravnopravna, 5 golova, Galata dokazala da se njihova igra ne zasniva na Drogbi i Sneijderu vec su igrali timski, dosta napada Galate je islo na stranu gdje je igrao Uchida jer na lijevoj strani gdje je bio Kolasinac definitivno niko nista nije korisno uradio, to ne govorim iz razloga sto ce biti nas buduci reprezentativac, vec je stvarno bilo tako.. a sto se Schalkea tice veoma solidna igra u drugom poluvremenu, dok se u prvom poluvremenu nisu vidjeli.. Bastos po meni jedan od boljih pojedinaca iz Schalkea i definitivno nece pogrijesiti ako otkupe njegov ugovor 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
neznate koliko sam bijesan na rezultat nije ovo seo zasluzio seo je opet imao fantasticnu partiju
- katalinski
- Kontakt:
valjda ce zaigrati za nasu repku-po onom sto sam vidio ,,Majstor10'' dobro odigrao , a u medjuvremenu je malo pisao po forumu (dok kamere LP nisu bile usmjerene ka njemu) 

Ajvatar
face-off izmedju dva bika

Fkt ima najvecu glavu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeli zna neko da li su ona dva goveda iz Svicarske pozvani za predstojece meceve njihove repke????? 

Ma jok, covjek samo voli gledati najbolje, nadam se da ce gledati BiH- Grcka, valjda ne bude neki jaci derbi od te tekme, steta da Emir propusti.Principatus je napisao/la:Ti si lol.emir79 je napisao/la:lol sta pametnjakovicu?Principatus je napisao/la:
lol
Ceska-Danska, Makedonija-Belgija, Madjarska - Rumunija, Svedska-Irska ili Spanija - Finska, dilema braco dilema.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- legenda reala
- Kontakt:
Batko je napisao/la:Jeli zna neko da li su ona dva goveda iz Svicarske pozvani za predstojece meceve njihove repke?????

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ima repriza. Ni ti ne bi gledao utakmicu Galate i S04, da ti je na drugom kanalu utakmica ova dva velika kluba.bagrcavi je napisao/la:Jel' se fakat praviš glup ili ne znaš razlog gledanja utakmice Šapke 04 - Galatasnajper ?emir79 je napisao/la:Pa ko je lud, pored utakmice Milan - Barcelona, gledati Galata-Schalke?Principatus je napisao/la:Pape upravo uziva u carolijama Messija.
Svako normalan ce gledati ono najbolje.

Inače, ako mu je tehnika loša, neće mu nadoći. Nema šanse. Tehnika se uči do 12-13. godine, do tad šta si savlad'o, savlad'o si.
Ti ili pojma nemaš o lopti ili ti Kolašinac plača da ga promovišeš po forumima...?!?Kakva fantastična utakmica,ovo je ispod svakog prosjeka odigrana utakmica,nikakvog učinka,nikakvo postavljanje,ispadanje,nema pasova,ubacivanja po strani...šta je to on konkretno uradio???Skočio dva puta glavom,i treba da se time zadovoljava???SmiješnoMajstor10 je napisao/la:neznate koliko sam bijesan na rezultat nije ovo seo zasluzio seo je opet imao fantasticnu partiju

vamossssss Barsa,naprijed Bosna
- legenda reala
- Kontakt:
A ti si izgleda onaj što mu neko plaća da ga kudi po forumima, i priča kako je pijanica, narkoman istjeran iz Karslurhea itd.barsa77 je napisao/la:Ti ili pojma nemaš o lopti ili ti Kolašinac plača da ga promovišeš po forumima...?!Majstor10 je napisao/la:neznate koliko sam bijesan na rezultat nije ovo seo zasluzio seo je opet imao fantasticnu partiju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jos nisu objavili spisak.Jogi Low objavljuje svoj spisak sad u cetvrtak.Pa valjda ce i Hico objaviti spisak do petka.Batko je napisao/la:Jeli zna neko da li su ona dva goveda iz Svicarske pozvani za predstojece meceve njihove repke?????
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi, xinxee i 30 gostiju.