Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 mar 2013, 00:33

Lotus je napisao/la:Otkud Loncar i Simanic?Mislim da oni uopste nece igrati,bar se to da pretpostaviti...http://www.****/sport/kosarka/meho-i ... res-katara" onclick="window.open(this.href);return false; i ovaj je momak pozvan...sad sta ce tu biti ja ne znam...
Ko kaze da Simanic nece igrati ?Doslo je do naglog okreta u prici. Loncar je nas igrac ima nase papire nema Hrvatske. A Meho moze pricati drugo je realnost. :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 07 mar 2013, 07:31

Bosnian basketball player Dejan Todorovic had a huge game in D3 Spain! 11-16 from the field, 3-4 from 3, 27pts 4 rebounds 1 assist 1 steal...Best game he has had with the team in two years.
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 07 mar 2013, 09:41

Martex je napisao/la:Bosnian basketball player Dejan Todorovic had a huge game in D3 Spain! 11-16 from the field, 3-4 from 3, 27pts 4 rebounds 1 assist 1 steal...Best game he has had with the team in two years.
" onclick="window.open(this.href);return false; cuo sam na Srb. forumu kao nece on da igra za BiH...kao konacna odluka...al ko zna sta ce tu biti ;)

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 07 mar 2013, 09:45

TaRgEt_ je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Otkud Loncar i Simanic?Mislim da oni uopste nece igrati,bar se to da pretpostaviti...http://www.****/sport/kosarka/meho-i ... res-katara" onclick="window.open(this.href);return false; i ovaj je momak pozvan...sad sta ce tu biti ja ne znam...
Ko kaze da Simanic nece igrati ?Doslo je do naglog okreta u prici. Loncar je nas igrac ima nase papire nema Hrvatske. A Meho moze pricati drugo je realnost. :lol:
Hajde nadam se da ce Simanic igrati za nas.A znam da nismo htjeli dat papire Loncaru da igra za Hr.,a on je htio da igra za njih...

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 07 mar 2013, 12:39

Dunker " onclick="window.open(this.href);return false;

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 07 mar 2013, 12:44

Lotus je napisao/la:Dunker " onclick="window.open(this.href);return false;
ako je suditi prema tom sto si postavio dunker u prve tri utakmice koje su u videu nije zakucao :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 07 mar 2013, 12:53

LenBias je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Dunker " onclick="window.open(this.href);return false;
ako je suditi prema tom sto si postavio dunker u prve tri utakmice koje su u videu nije zakucao :mrgreen:
Pa potrazi po youtube njegovih snimaka, pa ces vidjeti da sam upravu.Dokaz da nisi odgledo skroz snimak...jer ima na kraju zakucavanje :D

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 07 mar 2013, 14:12

edinjo-bih je napisao/la:izgleda da na okupljanje nisu pozvani ovi najjaci ili do sad dokazani poput buze, gacica kao i novih sehica, hujica, kerica, gocobije, cucevica itd??
PS: obadva spiska su manje vise jako dobra!
Mislim da na turniru učestvuje Spars u obje konkurencije pa zato nisu pozivani njihovi igrači. A za ove ostale je vjerovatno dolazak problem (naravno ako su pristali igrati za nas) jer igraju vani i možda imaju neke utakmice za klub. Sa druge strane slovenački i hrvatski klubovi su prije učestvovali na ovom turniru pa je vjerovatno tamo neka pauza u prvenstvima i sl.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 07 mar 2013, 14:38

ma ovo ima samo u Bosni :roll: ,mladi Meho rodjen,odrastao,zivi...igra za BIH a svi presretni ako zaigra za Katar,ovakvo nesto ne postoji u okruzenju

Simanic je pozvan na kontrolni trening 10.03 srpske U16 i ranije su ga nesto pozivali ali nesto nije ulazio u uzi izbor i mozda iz razocarenja zaigra za BIH :D

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 07 mar 2013, 15:15

santos je napisao/la:
ma ovo ima samo u Bosni :roll: ,mladi Meho rodjen,odrastao,zivi...igra za BIH a svi presretni ako zaigra za Katar,ovakvo nesto ne postoji u okruzenju

Simanic je pozvan na kontrolni trening 10.03 srpske U16 i ranije su ga nesto pozivali ali nesto nije ulazio u uzi izbor i mozda iz razocarenja zaigra za BIH :D
Samo budale mogu biti sretne kao sto je onaj albion...vec je na Srb. forum postavio tu vijest i ismijava se...

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 07 mar 2013, 15:20

Lotus je napisao/la:
santos je napisao/la:

Samo budale mogu biti sretne kao sto je onaj albion...vec je na Srb. forum postavio tu vijest i ismijava se...
Ma i nisam mislio na Rakica(albiona) vec na Mehove trenere njega i njegovo okruzenje,vidim svi mu i cestitaju,to u Srbiji i Hrvatskoj da se desi doziveo bi najmanje kritiku

konobar23
Kontakt:

Post Postao/la konobar23 » 09 mar 2013, 14:34

TaRgEt_ je napisao/la:
Markus Loncar lani nije mogao igrati hrvatsku juniorsku ligu i A2 ligu. Posto je odsluzio svoje po FIBA pravilima dobio je papire i uredno igra za Cedevitu i Mladost Cedevita u drugoj ligi u kojoj inace ne mogu igrati igraci bez hrvatskih papira. Ujedno i ima pravo igranja za nasu reprezentaciju ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 mar 2013, 14:45

konobar23 je napisao/la:Ujedno i ima pravo igranja za nasu reprezentaciju ;)
A Sulejmanović nema :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 10 mar 2013, 01:14

konobar23 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
Markus Loncar lani nije mogao igrati hrvatsku juniorsku ligu i A2 ligu. Posto je odsluzio svoje po FIBA pravilima dobio je papire i uredno igra za Cedevitu i Mladost Cedevita u drugoj ligi u kojoj inace ne mogu igrati igraci bez hrvatskih papira. Ujedno i ima pravo igranja za nasu reprezentaciju ;)
Fibina pravila su jedno a drugo je sto iz KSBIH nije dobio izlazno pismo niti ce igrati za Hrvatsku niti sta. Moze se to raditi sta hoce, ali realnost dok Harun ne potpise nema nista.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

konobar23
Kontakt:

Post Postao/la konobar23 » 10 mar 2013, 11:41

TaRgEt_ je napisao/la:
konobar23 je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Otkud Loncar i Simanic?Mislim da oni uopste nece igrati,bar se to da pretpostaviti...http://www.****/sport/kosarka/meho-i ... res-katara" onclick="window.open(this.href);return false; i ovaj je momak pozvan...sad sta ce tu biti ja ne znam...

Fibina pravila su jedno a drugo je sto iz KSBIH nije dobio izlazno pismo niti ce igrati za Hrvatsku niti sta. Moze se to raditi sta hoce, ali realnost dok Harun ne potpise nema nista.

netocno. njemu je vas savez stopirao prelazak u Cedevitu, on je svoje od sluzio i vas savez je morao poslat papire ljetos hrvatskom savezu. stvar rjesena. loncar ima pravo nastupa za hrvatsku od pocetka sezone

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 11 mar 2013, 14:27

zaboljisportuBiH je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:izgleda da na okupljanje nisu pozvani ovi najjaci ili do sad dokazani poput buze, gacica kao i novih sehica, hujica, kerica, gocobije, cucevica itd??
PS: obadva spiska su manje vise jako dobra!
Mislim da na turniru učestvuje Spars u obje konkurencije pa zato nisu pozivani njihovi igrači. A za ove ostale je vjerovatno dolazak problem (naravno ako su pristali igrati za nas) jer igraju vani i možda imaju neke utakmice za klub. Sa druge strane slovenački i hrvatski klubovi su prije učestvovali na ovom turniru pa je vjerovatno tamo neka pauza u prvenstvima i sl.
@edinjo ne bi bilo loše da se malo nadovežemo na ovaj spisak tj da vidimo ko bi još tu mogao upasti. Tebi pišem jer ti najbolje barataš imenima. Naravno ne treba spominjati te što ih oš uvijk muntamo da igraju za nas nego ove koje imamo trenutno na raspolaganju. Da napravimo jedan spisak od 24-25 najboljih.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 11 mar 2013, 21:31

sto se tice nasih nada (koji su do sad vec nastupili za nas) po meni su ovi najbolji:

Buza
Gacic
Vrabac
Glogovac
Lazic
Lakic
Polutak
Predic
Atic
Smajlovic
Lulic
Garic

sad ako na 6. aprilski turnir dodju pozvani, onda ovdje slobodno mozemo dodati:

djedovic
musovic
mavric
karamatic
zadro
simanic
loncar

a nadam se jos:

sehic
becar
hujic
gocobija
cucovic
keric

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 12 mar 2013, 15:32

SLOBODA – SPARS MOSTAR 68:59
19:15, 19:17, 19:09, 11:18
Tuzla, gledatelja 300. Sudije: Kasumović , Efendić D. , Kasać (svi Tuzla)

SLOBODA: A. Džaferović 2, A. Jahić 2, A. Arnautalić 3, D. Radić 4, A. Ahmedić 10, F. Zekavičić 4, E. Latifagić 10, S. Džambić 8, R. Grošić 15, M. Tanasilović, M. Andelija 4, H. Karagić 6. Trener: Adnan Hodžić.
SPARS MOSTAR: E. Šafro 9, H. Šafro 1, A. Đelmo 19, Dž. Tanović, B. Šikalo, , S. Vujičić 7, A. Rahimić 23., Trener: Dženan Šuta
Momak je 96 godiste , igra za prvi tim ima sloidnu minutazu, proslu utakmicu je protiv Play off-a prekokrenuo utakmicu zadnju minutu ubacio 5p , prosle godien bio na sirem okupljanju u16

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 12 mar 2013, 21:43

ucinak maldih reprezentativaca:

karamatic - 8 minuta, 2 poena za capljinu
kelecevic 10 poena za rookie (cumbo 21, raca 20)

eroor
Kontakt:

Post Postao/la eroor » 13 mar 2013, 08:20

edinjo-bih je napisao/la:sto se tice nasih nada (koji su do sad vec nastupili za nas) po meni su ovi najbolji:

Buza
Gacic
Vrabac
Glogovac
Lazic
Lakic
Polutak
Predic
Atic
Smajlovic
Lulic
Garic

sad ako na 6. aprilski turnir dodju pozvani, onda ovdje slobodno mozemo dodati:

djedovic
musovic
mavric
karamatic
zadro
simanic
loncar

a nadam se jos:

sehic
becar
hujic
gocobija
cucovic
keric
na ovog si Simanića mislio

Kontrolni treninzi za igrače rođene 1998. i 1999. godine održaće se u Novom Bečeju, u periodu od 17. do 19. marta 2013. godine. Okupljanje igrača je predviđeno za 17. mart u 12,00 časova na parkingu iza hale PIONIR. Povratak je planiran za 19. mart posle ručka.

Pozvani igrači:
Nešić Bojan Kris Kros Pančevo
Aranitović Aleksandar Crvena zvezda Telekom Beograd
Radanov Aleksa Crvena zvezda Telekom Beograd
Petrović Danilo Crvena zvezda Telekom Beograd
Jovančević Uroš Mladost Čačak
Beslać Dušan Sombor
Jović Simeon Defens Novi Sad
Juzbašić Dušan Ru-koš Ruma
Kovačević Vladimir Vojvodina Novi Sad
Hadžić Ivan Ofi basket Beograd
Gašić Srećko Ofi basket Beograd
Marjanović Andrija Nibak Niš
Tadić Tadija Zemun
Pavićević Filip Vizura Šark Beograd
Đorđević Vuk Bor rtb
Nikolić Lazar Fleš Beograd
Simanić Boriša Bijeljina
Ćućović Haris Slovenija
Dinčić Nemanja Italija

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.