Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Mirza igra veoma pameetno. Definitivno igraju bolju odbranu sa MIrzom u petorci.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Jos i ukradena lopta.mirza41 je napisao/la:7 minuta, tri poena jedan skok, lose? haj ne zahebajite vise... samo blatche je efikasniji s klupe..tk@b3 je napisao/la:slabo, veceras ne cekam zadnju cetvrtinu ..
Deron zeznuo ruku haman

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Ama ja zadovoljan učinkom, samo minutaža treba biti veća. Mora se momak uhodat' malo.
Ma sto neko napisa sinoc nema on sekunde autoriteta kod sudija. Ono vidjelo koraka nije nevjerovatno..
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- el-fighter
- Kontakt:
Istina da je ovaj Blatche operisan od dodavanja lopte, ali kada poludi, sve mu ide od ruke..
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Haj bar sad P.J. aplaudira i kad pogriješi, prije je bilo mlataranje rukama. 

Sta je vama pojedincima koji vam je qrac, odlicno odigro pogodio sto je sutno bio faul na zakucavanju, jedan skok ukradena lopta za 8 min, uci ce jos 10-tak minuta taman da nagura na 7-8 poena i 3-4 skoka ja zadovoljan...

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Kad Blatch primi loptu svi odmah u odbranu, kraj akcije
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
8 minuta, 3 poena (sut 1/2), jedan skok , jedna ukradena i jednu izgubljenu lopta.
Neki moraju shvatiti da je ovo Brooklyn Nets , a ne Caja Laboral .. sto znaci , ne ocekujte za 7 minuta da zabije 10-15 poena , dovoljno je da se upise , a on je to uradio 
U drugom nadam se jos 10 minuta minimalno , i nekih 4-5 poena , bit ce dosta

U drugom nadam se jos 10 minuta minimalno , i nekih 4-5 poena , bit ce dosta

sto ovo lopez nije nikako ulazio u ovoj drugoj cet.
Jest ba,igro je ovaj iz Hornetsabob je napisao/la:sto ovo lopez nije nikako ulazio u ovoj drugoj cet.

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
-
- Kontakt:
mi sve pricamo o blatcheu,sebican ovo ono..jest on sebican jarane al laganica 12 poena
Nama standardno svi smetaju jbg. Mirzi je ovo prva sezona i u NBA je niko i nista, neki to nece da shvate. Nekakav autoritet spominju sta vec ne, sut ga je stao trosi se u odbrani treba biti zadovoljan minutazom kakvu dobiva a sve ostalo ce doci od sebe i poeni i autoritet.PJCARLESIMO je napisao/la:mi sve pricamo o blatcheu,sebican ovo ono..jest on sebican jarane al laganica 12 poena
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Dajte mi jos koj link.Prekidaaaaaaa
Jedino D. Will nije sebican jbt...
http://atdee.net/60995/watch-new-orlean ... oklyn-nets" onclick="window.open(this.href);return false;mirzateletovicc je napisao/la:Dajte mi jos koj link.Prekidaaaaaaa
ne ostajem drugo poluvrijeme. Mozda moje odsustvo donese srecu
kad 2-3 puta nisam gledao, mirza je dao oko 10 poena. laku noc vam zelim i sa srecom
GO MIRZA

GO MIRZA

"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
-
- Kontakt:
Zeko fala ti. bas pocelo mi prekidat kad je mirza bio unutra.ahhh. al 3 sam vidio .uhh cepajj