Gledao sam zadnjih 30 minuta, slab vala.. al opet bih volio da dođe.Marchisio je napisao/la:Giovinco je za njega Messi !gojzerica je napisao/la:Prati li ko Sancheza?
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
gojzerica
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Iskreno <lorente <jovetic ili <ibra to tek lici na nesto, nije Sanches na nivou da sam rjesava stvari, a to upravo treba Juventusu, kada ne ide ekipi da pojedinac odluci stvari, nije djaba Conte zapeo za Ibru , ne mora to biti sad bas on, ali igrac tipa Ibre definitivno, neko ko pravi razliku na terenu.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Eh da nam je nekako izvuci malo lakseg protivnika sada u petak. Ma da imam osjecaj da cemo dobiti svabe a koga to ne znam...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Mozda BVB.AvantiSignora je napisao/la:Eh da nam je nekako izvuci malo lakseg protivnika sada u petak. Ma da imam osjecaj da cemo dobiti svabe a koga to ne znam...
- pendjercity
- Kontakt:
Dobar Turcin, a i broj na leđima me podsjeća na majstora (kojem još nisam halaliti go u finalu EP 
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- Contentissimo
- Kontakt:
zato je pogodio precku u finalu svjetskogpendjercity je napisao/la:Dobar Turcin, a i broj na leđima me podsjeća na majstora (kojem još nisam halaliti go u finalu EP
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Rano je još, u petak je žrijebanje, ali imam neki osjećaj - Real ili BvB.
To je suđeno.
Iskreno, 1/4 finale je već uspjeh, to je nekakav domet koji bi mnogi potpisali prije početka sezone, a i tako su i mnogi navijači govorili.
Naravno, prava naša realnost i snaga je 1/2 finale i to treba biti cilj, ali sve zavisi od toga koja kuglica bude suđena.
Naravno da po logici stvari, svi bi pristali na protivnika: Galata - Malaga/Porto, pa i PSG.
Ako već to ne može, Real Madrid, jednostavno želim da igramo sa ekipom protiv koje nećemo imati breme favorita, ovaj Conteov tim je stvoren na tim osnovama, a Conte će tada savršeno motivisati ovu ekipu.
To je suđeno.
Iskreno, 1/4 finale je već uspjeh, to je nekakav domet koji bi mnogi potpisali prije početka sezone, a i tako su i mnogi navijači govorili.
Naravno, prava naša realnost i snaga je 1/2 finale i to treba biti cilj, ali sve zavisi od toga koja kuglica bude suđena.
Naravno da po logici stvari, svi bi pristali na protivnika: Galata - Malaga/Porto, pa i PSG.
Ako već to ne može, Real Madrid, jednostavno želim da igramo sa ekipom protiv koje nećemo imati breme favorita, ovaj Conteov tim je stvoren na tim osnovama, a Conte će tada savršeno motivisati ovu ekipu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Samo ne BAyer ili Barca pa donekle i Real ,sa ostalim se moze igrati.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Sad kad je Barca prošla, svejedno je.
Moje želje su BVB, Galata ili Porto. Ponajmanje bih volio PSG.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
posto vise nama Milana drzim vam fige do kraja i da osvojite abd ako moze ikako... volio bi da dobijete nekog ''lakseg'' ali i mozda barcu pa da im se osvetite za ovo veceras 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- pendjercity
- Kontakt:
Bolje osvetu ostaviti za finalemilanist je napisao/la:posto vise nama Milana drzim vam fige do kraja i da osvojite abd ako moze ikako... volio bi da dobijete nekog ''lakseg'' ali i mozda barcu pa da im se osvetite za ovo veceras
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
milanist je napisao/la:posto vise nama Milana drzim vam fige do kraja i da osvojite abd ako moze ikako... volio bi da dobijete nekog ''lakseg'' ali i mozda barcu pa da im se osvetite za ovo veceras
Hvala druze volio bih lakseg protivnika ali na kraju nije bitno u ovoj fazi sve je moguce tako da sa svima momacki odigrati pa sta bude
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- korisnikforuma
- Kontakt:
Zašto ne vjerujem milanistima kad nam dolaze ovdje i donose dobre želje

Ah da, zato što **** lažu
1/4 finala je uspjeh, mislim da bi većina nas odmah potpisala isto na početku sezone Lige šampiona.
Ko god da nas dokači biće teške i tvrde utakmice, a i čini mi se da se igraju dvije u sedam dana a između prvenstvena tako da bi to bio ''dernek'' opasnih razmjera.
Neko spomenu da bi možda bolje bilo nekog ''velikog'' favorita tako da bi Conte mogao motivisati ekipu do krvi. Ne bih se ni ja bunio
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Ko god da nas dokači biće teške i tvrde utakmice, a i čini mi se da se igraju dvije u sedam dana a između prvenstvena tako da bi to bio ''dernek'' opasnih razmjera.
Neko spomenu da bi možda bolje bilo nekog ''velikog'' favorita tako da bi Conte mogao motivisati ekipu do krvi. Ne bih se ni ja bunio
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Evo sad možemo halvu pravit imamo jednog u Milanu jednog u Interu i tebe kod najboljihadojuve je napisao/la:Hvala svima na dobrodoslici.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
nema vise lahki protivnika tako je jbg.. volio bi da dobijete kantalonce i da ih izbacite, mada ko sto ovaj rece da ih dobijete u finalu i da pobijedite bilo bi mi jos drazeYucca je napisao/la:milanist je napisao/la:posto vise nama Milana drzim vam fige do kraja i da osvojite abd ako moze ikako... volio bi da dobijete nekog ''lakseg'' ali i mozda barcu pa da im se osvetite za ovo veceras
Hvala druze volio bih lakseg protivnika ali na kraju nije bitno u ovoj fazi sve je moguce tako da sa svima momacki odigrati pa sta bude![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
korisnikforuma je napisao/la:Zašto ne vjerujem milanistima kad nam dolaze ovdje i donose dobre želje![]()
![]()
Juve - BvB
Kakav bi to meč bio.
- legenda reala
- Kontakt:
A ništa "vaša" stalna mušterija Real MadridSarajevo1946 je napisao/la:Sad kad je Barca prošla, svejedno je.
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Contentissimo
- Kontakt:
pa budi siguran da vise Real zeli izbjeci Juventusa nego Juventus njih, jer nama ove godine u LP je cilj da sto dalje doguramo a Realu je to jedini nacin da spasi sezonu, pozdravlegenda reala je napisao/la:A ništa "vaša" stalna mušterija Real Madrid![]()
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 10 gostiju.