Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ma čini mi se da sad prelaze u onaj termin od 4 sata, teškostorm_raider je napisao/la: zatrpace on nekoga dobro ovih dana.. samo gledajte.
Veceras su u 00:30legenda reala je napisao/la:Ma čini mi se da sad prelaze u onaj termin od 4 sata, teškostorm_raider je napisao/la: zatrpace on nekoga dobro ovih dana.. samo gledajte.
Ma znam, nego, još 1-2 tekme u ovom terminu oko 1 i onda onaj od 3:30 5-6 utakmicaPapastathopoulos je napisao/la:Veceras su u 00:30legenda reala je napisao/la:Ma čini mi se da sad prelaze u onaj termin od 4 sata, teškostorm_raider je napisao/la: zatrpace on nekoga dobro ovih dana.. samo gledajte.
Vjeruj da cu gledati i na posao.. Navikne covjek vremenom.legenda reala je napisao/la:Ma čini mi se da sad prelaze u onaj termin od 4 sata, teškostorm_raider je napisao/la: zatrpace on nekoga dobro ovih dana.. samo gledajte.
Bude vazda. Bez brige.Blek_Stena je napisao/la:Nisam gledao ni jednu Mirzinu tekmu u NBA, hoce li biti kakvih kvalitetnih linkova? veceras sam raspolozen da pogledam tekmu, a mozda mu i srecu donesem
Trenutno korisnika/ca: alemsa, aqarius, armin, CAGarfia, costacurta08, dark44, filip13, forgempp, FRANK RIBERY, Fudo, galia95, Grk1234, guillermo, Imamkarbarum, InatSilniBosanski, invincible1921, inzomni, JackW, JHam, kevindurant1903, LloriS, MElloo, mirsonetz, PeppermintSA, Rimes87, s4mke, Shategabri, Slobodanpad1945, StevieG8, Stole, VensanKasel i 229 gostiju.