Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Aus und vorbei. Greuther Fürth spielt nächste Saison wieder dort, wo der Verein auch hingehört: In der 2. Liga! Die FÜRTHerliche Bundesliga-Bilanz: Kein schöner Fußball, kein sympathischer Verein, keine Fan-Euphorie. Kurzum die Bundesliga sagt: Danke für Nichts!
Lijepo u Bildu opisaše Furthovu sezonu. Moguće je da ih dogodine na isti način naslijedi Braunschweig.
Lijepo u Bildu opisaše Furthovu sezonu. Moguće je da ih dogodine na isti način naslijedi Braunschweig.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kicker Tim kola, Igrač kola je Ivica Olić

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- anton 1983
- Kontakt:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Autor teksta effe_sa, a na forumu admin anton1983, a moderator effe_sa. Šta je dečki, ovaj vam forum postao pretjesan? 

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- anton 1983
- Kontakt:
Pa ono je Bayernov forum, velika je to razlika naspram ovog foruma...S tim da ovo nigdar nije bio "moj" forum niti će biti "moj" forum.KSIVLE je napisao/la:Autor teksta effe_sa, a na forumu admin anton1983, a moderator effe_sa. Šta je dečki, ovaj vam forum postao pretjesan?

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- anton 1983
- Kontakt:
Re: VfB Stuttgart
Ima euforije, ali kad se razara po kvartu!effe_sa je napisao/la:Ma njihov je problem što bi oni da štede a da ostvare visok plasman.
A njihovi navijači su najveća bruka u Bundesligi, jer toliki grad, oni stadion ne popune kako treba. Nema tu euforije oko kluba, sve to nekako blijedo izgleda. A kad se samo sjetimo vremena s magičnim Dreieck-om: Balakov, Bobić, Elber ili vremena sa Hlebom, Kuranyjem, Gomezom.....

Pa dobro, ali zar nije zanimljivije tamo di ima i rivala? Ono, zbog podbadanja, sprdnje i tako. Btw, Antone na tebe sumnjam da pišeš onu kolumnu Švabo na jednom portalu. 

- anton 1983
- Kontakt:
Kako koji puta, ja sam ovakve forume preraso, sad je sve na tome dal mi se da ili neda. Nemoj me krivo shvatit, ali ovdje je prevelika koncentracija, dječurlije, a to i sam znaš što znači. Kao što i rekoh, onakvi forumi su puno drugačiji i tam bar znam s kim imam posla te nema idiotizma. ovdje se moraš naoružat sa žiPcima, ako oćeš biti OZBILJAN: Zato ja više i nisam, večinom se glupiramKSIVLE je napisao/la:Pa dobro, ali zar nije zanimljivije tamo di ima i rivala? Ono, zbog podbadanja, sprdnje i tako. Btw, Antone na tebe sumnjam da pišeš onu kolumnu Švabo na jednom portalu.

Nigdje ti ja ne pišem po portalima, a i ne znam na što misliš?
http://www.lopta-online.net/index.php/s ... 1-svabo-27" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ovaj BL podforum čak i nema toliko balavaca koliko se meni čini. A ima dosta odličnih forumaša, pa se može i fino raspravljati. Jedino što po meni fali je malo paprenije rasprave, ali ne one di ćemo se vrijeđati i ismijavati tuđe stavove, već one podjebavatschke di se i puno pametnog kaže i još prtzne protivnika

Ma ovaj BL podforum čak i nema toliko balavaca koliko se meni čini. A ima dosta odličnih forumaša, pa se može i fino raspravljati. Jedino što po meni fali je malo paprenije rasprave, ali ne one di ćemo se vrijeđati i ismijavati tuđe stavove, već one podjebavatschke di se i puno pametnog kaže i još prtzne protivnika
- anton 1983
- Kontakt:
Nisam jaKSIVLE je napisao/la:http://www.lopta-online.net/index.php/s ... 1-svabo-27![]()

Slažem se, no opet ima dosta. No ti si rekao da je poanta prcanje sa svima, a meni se ne prcaju bFB-ofci, već "stranci", a tu se karte nanovo mješaju po pitanju, dječurlije.KSIVLE je napisao/la:Ma ovaj BL podforum čak i nema toliko balavaca koliko se meni čini. A ima dosta odličnih forumaša, pa se može i fino raspravljati. Jedino što po meni fali je malo paprenije rasprave, ali ne one di ćemo se vrijeđati i ismijavati tuđe stavove, već one podjebavatschke di se i puno pametnog kaže i još prtzne protivnika
ja čak mislim da ovdje po pitanju BUNDESLIGE vodim više rasprava o ostalim klubovima, jer tamo nam to nije tako interesantno, a tu mi se o Bayernu u biti niti ne da pisati, jer tam napišem sve što oču i što me muči..
Re: VfB Stuttgart
Stutgart je ex-yu grad tako da ne treba nista da vas cudi.Kada ima rezultata, naravno da ce biti publike na tribinama.Prosto ko pasulj.
Ne ulazu puno zato sto nemaju para, mislim da sam letos video vest gde je pisalo da imaju neki minimalan profit.A i verovatno da ce ulagati vise tek kada nekog prodaju, ovako mislim da ce vise da se oslanjaju na njihov omladinski pogon.Na pocetku sezone cetvorica igraca su prekomandovana iz drugog tima u prvi, a zimskom prelaznom roku jos dva.Najveca greska koju su napravili je sto nisu letos prodali Kuzmanovica kada se vec znalo da nece da produzi ugovor.Svakako bi dobili 3-4 puta vise novca nego sto su dobili od Intera.Ocekivao sam da ce Didavi da ima vecu rolu, ali izgleda da ga je povreda sprecila u tome.Kako je covek odigrao proslu sezonu u Nirnbergu, ocekivao sam da ce u istom tempu nastaviti u Stutgartu.Njima preostaje samo da formu tempiraju za Kup, da su nesto uradili u proslom kolu kada su gostovali Kuzenu imali bi cemu da se nadaju u prvenstvu.Ovako jedini izlaz u Evropu je da pobede Frajburg u polufinalu Kupa.
Pokazali su interes da otkupe Makedin ugovor.

Ne ulazu puno zato sto nemaju para, mislim da sam letos video vest gde je pisalo da imaju neki minimalan profit.A i verovatno da ce ulagati vise tek kada nekog prodaju, ovako mislim da ce vise da se oslanjaju na njihov omladinski pogon.Na pocetku sezone cetvorica igraca su prekomandovana iz drugog tima u prvi, a zimskom prelaznom roku jos dva.Najveca greska koju su napravili je sto nisu letos prodali Kuzmanovica kada se vec znalo da nece da produzi ugovor.Svakako bi dobili 3-4 puta vise novca nego sto su dobili od Intera.Ocekivao sam da ce Didavi da ima vecu rolu, ali izgleda da ga je povreda sprecila u tome.Kako je covek odigrao proslu sezonu u Nirnbergu, ocekivao sam da ce u istom tempu nastaviti u Stutgartu.Njima preostaje samo da formu tempiraju za Kup, da su nesto uradili u proslom kolu kada su gostovali Kuzenu imali bi cemu da se nadaju u prvenstvu.Ovako jedini izlaz u Evropu je da pobede Frajburg u polufinalu Kupa.
Pokazali su interes da otkupe Makedin ugovor.
Frank Kramer trener druge ekipe Hoffenheima - koji je na utakmicama protiv HSV-a (16.kolo) i BVB-a (17.kolo) bio v.d. trenera prve ekipe Hoffenheima - je novi trener Fürtha. Isti je potpisao ugovor do ljeta 2015 i vec ce u Subotu protiv Bremena sjediti na klupi Fürtha.
Kako ovaj Fürth ima samo GLUPU upravu to se ne moze rijecima opisati.

Kako ovaj Fürth ima samo GLUPU upravu to se ne moze rijecima opisati.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Fakat. Bezlicniji kolektiv moje oci ne vidise u svom BuLi stazu.KSIVLE je napisao/la:Aus und vorbei. Greuther Fürth spielt nächste Saison wieder dort, wo der Verein auch hingehört: In der 2. Liga! Die FÜRTHerliche Bundesliga-Bilanz: Kein schöner Fußball, kein sympathischer Verein, keine Fan-Euphorie. Kurzum die Bundesliga sagt: Danke für Nichts!
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Schalke je ovo morao proći.
Sad još samo fali da i u BL potonu, a ne bi me to čudilo. Na kraju ostade BL na 2/7 u četvrtfinalu. Loše. 

2/7 bi bilo loše da je nakon prvog kruga...Nećeš 2/7 do kraja sezone računat, na kraju onda ćeš još u finalu reći 1/7 a nisu dva pa loše.....KSIVLE je napisao/la:Schalke je ovo morao proći.Sad još samo fali da i u BL potonu, a ne bi me to čudilo. Na kraju ostade BL na 2/7 u četvrtfinalu. Loše.

Ali iskreno nisam zadovoljan, mogla su 3 biti i najveći uspjeh BuLi nakon 15 godina, a Schalkeu je po kvalitetu mjesto među osam i bili su večeras bolja ekipa. Na kraju Galatini igrači više nisu mogli ni hodat.
A Terim je komotno mogao dijelit Bajramluk sudijama nakon utakmice, pogotovo glavnom sucu. Bajram je bio podavno, ali za bajramluk nikad nije kasno.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pa loše je ako uzmeš u obzir da imaš 3 prolaza (Arsić, Shakhtar i Genk) i 5 ispadanja. Prošlo se samo u mečevima di su BL-klubovi bili jasni favoriti. A imam osjećaj da ćemo se mi međusobno potući u četvrtfinalu, tako da će 1/7 u finalu biti ekstra.effe_sa je napisao/la: 2/7 bi bilo loše da je nakon prvog kruga...Nećeš 2/7 do kraja sezone računat, na kraju onda ćeš još u finalu reći 1/7 a nisu dva pa loše.....![]()
![]()

Daj Bože.KSIVLE je napisao/la: A imam osjećaj da ćemo se mi međusobno potući u četvrtfinalu, tako da će 1/7 u finalu biti ekstra.
effe_sa je napisao/la:Nećeš 2/7 do kraja sezone računat, na kraju onda ćeš još u finalu reći 1/7 a nisu dva pa loše...

Žao mi je Schalkea, bili su bolji u većem dijelu utakmice. Drugi gol koji su primili je pravi amaterski, dok je prvi bio sontagšus od altintopa.
I on se, pizda, kune u njihov dres.

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta, no glavu gore, moglo je biti i gore.
Zamisli da smo u kozi Engleza.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mogao biti historijski uspjeh, nakon 15 godina da opet budu 3 u četvrtfinalu. 2 među osam najboljih je super, ali sad sve dok bar jedan ne bude u polufinalu, ne mogu se smirit za ovo večeras.Omerbavarac je napisao/la:Steta, no glavu gore, moglo je biti i gore.
I očekujem sad sudijsku kompenzaciju u nastavku takmičenja....

Iznerviralo me večeras što sudija sječe igru kad ne treba i daje priliku igračima Galate da otežu igru, onda sudi Kolašincu faul na kraju, koji i nije faul i da bude gore čovjeku da žuti karton...Još niz smješnih sudijskih odluka...
Djelovalo je u svemu da je Schalke žrtvenog jagnje.....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ne znam za Vas, ali je ovo za mene veoma los ucinak...Mogao bih razumjeti da je Schalke igrao protiv Barcelone ili Reala, ali je u pitanju Galatasaray (uz sav respekt prema toj ekipi).
Kada se sve sabere neuspjesna sezona u Evropi za Bundesligu, koju Bayern i BVB mogu spasiti eventualnim plasmanom u finale LP - gdje Bayernu dajem vece sanse.
Kada se sve sabere neuspjesna sezona u Evropi za Bundesligu, koju Bayern i BVB mogu spasiti eventualnim plasmanom u finale LP - gdje Bayernu dajem vece sanse.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.