Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
DaBogda popadali svi redom. 

yebiga, nisam odigro navijački ako će ti bit' lakšemandraX je napisao/la:DaBogda popadali svi redom.

Ali sam obećo da ću da bodrim glumce večeras

naprijed rejal
- legenda reala
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:DaBogda popadali svi redom.

Ja odigro keca

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Legendo, još te ono ludilo od jutros drži?
O kakvoj zaluđenosti, kakvim fazonima ti pametuješ majke ti?

O kakvoj zaluđenosti, kakvim fazonima ti pametuješ majke ti?

ma ja sam uvijek za real sto se tice europskih utakmica.
+1Sveti je napisao/la:i ja samKapioFootball je napisao/la:jbg, ja odigro na prolaz MilanamandraX je napisao/la:Imal' ovdje iko od "madridista" da je uz nas sutra?
Imal' te Spanske ljubavi 'bem vam misa.

LenBias je napisao/la:

- Bane Madridista
- Kontakt:
Izvinjavam se sto skrecem sa teme. Braco Madridisti, ima li neko da zna raditi u nekom programskom jeziku?
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Tek sad ovo vidim:
Ronaldu u utakmici protiv Celte pao šećer u krvi
Prva zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo doživio je pad šećera u krvi pri kraju nedjeljne utakmice protiv Celte, pa je morao popiti tabletu glukoze, piše Marca…
Real je u Vigu slavio s 2-1, a kako je Celta svim silama pokušavala izjednačiti u završnoj fazi dvoboja, dvostruki strijelac Ronaldo nije želio izaći iz igre unatoč tome što je osjetio slabost. Umjesto toga je prišao klupi i uzeo tabletu glukoze koja mu je pomogla da vrati energiju u mišiće i mozak i odigra utakmicu do kraja.
Portugalski je nogometaš igrao protiv Celte nedovoljno oporavljen od viroze koja ga je napala poslije povratka iz Manchestera gdje je Real u utorak pobijedio United (2-1) i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka. Dva je dana proveo u krevetu, a lijekovi koje je pio su ga potpuno iscrpili. Unatoč tome, nije želio propustiti putovanje u Vigo, a tableta koju mu je dao liječnik pomogla mu je da izbjegne eventualni napad hipoglikemije.
U svlačionici se, pak, potpuno oporavio nakon što je pojeo komad pizze koja tradicionalno čeka nogometaše Reala nakon utakmica.
[youtube][/youtube]
Ronaldu u utakmici protiv Celte pao šećer u krvi
Prva zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo doživio je pad šećera u krvi pri kraju nedjeljne utakmice protiv Celte, pa je morao popiti tabletu glukoze, piše Marca…
Real je u Vigu slavio s 2-1, a kako je Celta svim silama pokušavala izjednačiti u završnoj fazi dvoboja, dvostruki strijelac Ronaldo nije želio izaći iz igre unatoč tome što je osjetio slabost. Umjesto toga je prišao klupi i uzeo tabletu glukoze koja mu je pomogla da vrati energiju u mišiće i mozak i odigra utakmicu do kraja.
Portugalski je nogometaš igrao protiv Celte nedovoljno oporavljen od viroze koja ga je napala poslije povratka iz Manchestera gdje je Real u utorak pobijedio United (2-1) i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka. Dva je dana proveo u krevetu, a lijekovi koje je pio su ga potpuno iscrpili. Unatoč tome, nije želio propustiti putovanje u Vigo, a tableta koju mu je dao liječnik pomogla mu je da izbjegne eventualni napad hipoglikemije.
U svlačionici se, pak, potpuno oporavio nakon što je pojeo komad pizze koja tradicionalno čeka nogometaše Reala nakon utakmica.
[youtube][/youtube]
Padosmo miDzoni je napisao/la:+1Sveti je napisao/la:i ja samKapioFootball je napisao/la:
jbg, ja odigro na prolaz Milana

naprijed rejal
jedini razlog zbog kojeg mi je drago sta su prosli je da mogu naletit na nas
Joj što se neko digo'.andro234 je napisao/la:jedini razlog zbog kojeg mi je drago sta su prosli je da mogu naletit na nas

Momci, imal' šta na kladi?

druze nije fino da ovdje pisemo o njima , najzad veceras mi je bilo svejedno ko ce proci , real je pokazao da moze igrati sa barcelonom , milanom pogotovo , necemo se lagati vjerujem da niko od nas ne zeli barcu a Boga mi ni bayern u cetvrtfinalu , nakon onako teske grupe i manche u osmini finala vrijeme je da izvucemo nekog laganog , prizeljkujem galatu il' portoandro234 je napisao/la:jedini razlog zbog kojeg mi je drago sta su prosli je da mogu naletit na nas

Sto smo se prepaliandro234 je napisao/la:jedini razlog zbog kojeg mi je drago sta su prosli je da mogu naletit na nas

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- KapioFootball
- Kontakt:
Padosmo miSveti je napisao/la:+1Dzoni je napisao/la:i ja samKapioFootball je napisao/la:

Ne vjerujem hahaha, neka su izgubili kad su .....
A jos sam bio stavio prolaz Galatasaraya

HALA MADRID!!!
Padosmo miKapioFootball je napisao/la:+1Sveti je napisao/la:i ja samDzoni je napisao/la:

Ne vjerujem hahaha, neka su izgubili kad su .....
A jos sam bio stavio prolaz Galatasaraya

Ja Sve mislio da sam igrao prolaz Milana,i udjem na racun kad ono zeleno igro 1 na Barcu

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bayern-BVB
Barcelona-Juve
Real-Galata
Porto/Malaga-PSG
I onda u finalu Barca
Barcelona-Juve
Real-Galata
Porto/Malaga-PSG
I onda u finalu Barca

Real-Juve
Barca-BVB
Bayo-Porto
Galata-PSG
Polufinale s Barcom finale s Bayom
Barca-BVB
Bayo-Porto
Galata-PSG

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa da Bayern bez da je postenu utakmicu odigro ude u finale,a Real se kolje sa svimaLBJ MVP je napisao/la:Real-Juve
Barca-BVB
Bayo-Porto
Galata-PSG

i mislim da bi Porto mogo sutra ispast,nisu nesto uvjerljivi ove sezone,a Malaga iako je u losoj formi moze odigrat dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.