Kužim ja tebe sve,zanimljivo mi je kako definiraš te pojmove.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sad mi reci koji klub točno, jer pazi što sam rekao. To vrijedi u večini slučajeva. Ali opet ovisi o onome što koji klub radi i kako koji klub radi.SiamoNoi je napisao/la:Kako bi onda nazvao ono što je napravila Borussija?
Kužim ja tebe sve,zanimljivo mi je kako definiraš te pojmove.
Jel to ovaj Botta??sanjingr je napisao/la:Per la prossima stagione abbiamo già acquistato, Andreolli, Campagnaro, Laxalt, Ruben Botta e siamo ai dettagli per Mauro Icardi.
Imaju li kakvo misljenje strucnjaci na ovo,poput MaGiCe,Antona,i ostalih
Sarajevo1946 je napisao/la:Da ne raspravljate oko pada Intera, kako sam najavio, narednih desetak godina aBd će biti sušni period u crno-plavom dijelu Milana, a nadamo se i u crveno-crnom.![]()
Evo već tri godine bez titule, možete izdržati još sedam bar.![]()
U zadnje vrijeme vise trolas od meneSarajevo1946 je napisao/la:Da ne raspravljate oko pada Intera, kako sam najavio, narednih desetak godina aBd će biti sušni period u crno-plavom dijelu Milana, a nadamo se i u crveno-crnom.![]()
Evo već tri godine bez titule, možete izdržati još sedam bar.![]()
Sad ozbiljno. Anton je dosta dobro to rekao i dijelim mišljenje, davno sam ja slično nešto napisao i rekao da bez provjerenih igrača nema ništa. Od ovih nedokazanih igrača Inter ne može imati koristi. Veliki klubovi ne trpe to i nemaju vremena čekati da od mladih fudbalera neko postane kvalitetan igrač. Interu treba neko ko će momentalno donijeti kvalitet i unaprijediti igru.
S druge strane i Magica je fino rekao da ''iz prazne ne puca'', tako da je s pravom ovaj moj optimizam da u narednih desetak godina aBd nema titule. Nadam se da je tako i u slučaju Milana, mada su oni uvijek ozbiljniji rival.
Jose na pitanje o nizu od tri pobjede sa Realom ( Barca 2x i ManU )..Kada sam bio trener u Interu, eh, to je bio niz. Prvo smo slavili u finalu Kupa protiv Rome. Onda smo otputovali u Sienu i pobijedili za osiguravanje krune prvaka Serie A i nakon svega je iduća utakmica bila finale Lige prvaka u Madridu, kada smo savladali Bayern. I vi valjda mislite da je to mnogo bolje od ovog aktuelnog niza
Sto bi se vracao u InterMago je napisao/la:nek bude frajer pa nek se sad vrati u Inter...
Druže , otkud takva ljutnja spram Josea.Za razliku od Mancinija koji Inter nikad i ne spomene, Jose nas spominje na svakom mjestu i u svakom razgovoru za medije, više nego li Chelsea ili Porto ( barem ja imam takav dojam ).Meni je lijepo čuti da strašno cijeni tripletu i vrijeme provedeno u Interu...Mago je napisao/la:Spominje Inter svako malo. Ako ga toliko voli nek se vrati i nek sad napravi nesto kad nema vise para kolko pozeli.
Logicno je da od toga nema nista,al me nerviraju izjave kako mu je u Interu bilo najljepse,kako voli Inter i slicnoi. Ako je tako vrati se i pomozi. **** pare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.