FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 12 mar 2013, 12:39

Kako bi onda nazvao ono što je napravila Borussija?
Kužim ja tebe sve,zanimljivo mi je kako definiraš te pojmove. :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 mar 2013, 12:46

SiamoNoi je napisao/la:Kako bi onda nazvao ono što je napravila Borussija?
Kužim ja tebe sve,zanimljivo mi je kako definiraš te pojmove. :mrgreen:
Sad mi reci koji klub točno, jer pazi što sam rekao. To vrijedi u večini slučajeva. Ali opet ovisi o onome što koji klub radi i kako koji klub radi.

Eto pogledaj si HSV pretprošlo ljeto što je napravio i koliko mu je kvaliteta pala, ali i troškovi i onda pogledaj HSV prošlo ljeto, pa ćeš si možda približiti ono o ćem pričam.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 12 mar 2013, 14:41

sanjingr je napisao/la:Per la prossima stagione abbiamo già acquistato, Andreolli, Campagnaro, Laxalt, Ruben Botta e siamo ai dettagli per Mauro Icardi.

Imaju li kakvo misljenje strucnjaci na ovo,poput MaGiCe,Antona,i ostalih :mrgreen:
Jel to ovaj Botta??

http://www.youtube.com/watch?v=po8XPedCPcc
Amar Osim selektor BiH

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 mar 2013, 14:50

Je to je taj, ovako kad gledam clip cini mi se kao neki mix alvareza i coutinha :mrgreen: ali cudno mi je to da dolazi besplatno. Ajde barem se ne mozemo zajebat, uvik ga mozemo otjerat kao sta smo ga doveli hahah
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 12 mar 2013, 14:59

Da ne raspravljate oko pada Intera, kako sam najavio, narednih desetak godina aBd će biti sušni period u crno-plavom dijelu Milana, a nadamo se i u crveno-crnom. :mrgreen:

Evo već tri godine bez titule, možete izdržati još sedam bar. :mrgreen:

Sad ozbiljno. Anton je dosta dobro to rekao i dijelim mišljenje, davno sam ja slično nešto napisao i rekao da bez provjerenih igrača nema ništa. Od ovih nedokazanih igrača Inter ne može imati koristi. Veliki klubovi ne trpe to i nemaju vremena čekati da od mladih fudbalera neko postane kvalitetan igrač. Interu treba neko ko će momentalno donijeti kvalitet i unaprijediti igru.

S druge strane i Magica je fino rekao da ''iz prazne ne puca'', tako da je s pravom ovaj moj optimizam da u narednih desetak godina aBd nema titule. Nadam se da je tako i u slučaju Milana, mada su oni uvijek ozbiljniji rival. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 12 mar 2013, 15:39

I meni dota lici na Rikija lik s tim sto ima i desnu nogu :)

A sto se tice Juventusovca:
Sarajevo1946 je napisao/la:Da ne raspravljate oko pada Intera, kako sam najavio, narednih desetak godina aBd će biti sušni period u crno-plavom dijelu Milana, a nadamo se i u crveno-crnom. :mrgreen:

http://www.tubechop.com/watch/1015458

Treba se kratko odgovarati!!
Amar Osim selektor BiH

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 12 mar 2013, 15:48

Prejako :lol: :mrgreen:
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 12 mar 2013, 17:07

Sarajevo1946 je napisao/la:Da ne raspravljate oko pada Intera, kako sam najavio, narednih desetak godina aBd će biti sušni period u crno-plavom dijelu Milana, a nadamo se i u crveno-crnom. :mrgreen:

Sad ozbiljno. Anton je dosta dobro to rekao i dijelim mišljenje, davno sam ja slično nešto napisao i rekao da bez provjerenih igrača nema ništa. Od ovih nedokazanih igrača Inter ne može imati koristi. Veliki klubovi ne trpe to i nemaju vremena čekati da od mladih fudbalera neko postane kvalitetan igrač. Interu treba neko ko će momentalno donijeti kvalitet i unaprijediti igru.

S druge strane i Magica je fino rekao da ''iz prazne ne puca'', tako da je s pravom ovaj moj optimizam da u narednih desetak godina aBd nema titule. Nadam se da je tako i u slučaju Milana, mada su oni uvijek ozbiljniji rival. :mrgreen:
U zadnje vrijeme vise trolas od mene :mrgreen:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 12 mar 2013, 17:52

Pa nije tako. Nisam ja baš neki provokator. Gledam utakmice Intera ko i utakmice Juventusa, komentarišem često ovdje. Ovako nešto provučem kroz zajebanciju, ali nemate se razloga ljutiti, to je normalno. :mrgreen:

Davno sam ja napisao kako gledam na razvoj situacije u Interu i to je moje mišljenje.

Evo, da vas utješim imam neki osjećaj da ćete Kup osvojiti. Fkt :mrgreen:
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 12 mar 2013, 19:02

Nisi provokator i normalno da svako moze na svakoj temi da iznese svoje misljenje a da ga se u startu ne sasjece.
Ali ne bih se slozio sa tobom da bez provjerenih igraca nema nista,pa tvoj klub je upravo primjer kontra od toga,Conte je vecinu polovnjaka izdigao na veci level i slozio respektabilnu ekipu.

Moje misljenje je da moras imat jak osnov pa na njeg mozes redat i malo slabije ili neprovjerene igrace koji ce izgledat dobro uz jak temelj ekipe.
Ako Inter odradi dobar ljetni prelazni rok brzo i brze nego sto mislite ce se vratiti na vrh.
Sezona koliko god losa bila u jednom se dijelu dobilo,dobio se taj neki osnov u Handanovicu,Zabcu,JJ,Guarinu pa hajmo reci i Kovacicu na kojeg se moze osloniti u buducnosti,a najvise skripi u ofanzivnom dijelu gdje se dobio Palacio koji ce bit odlican u rotaciji za naredne najmanje dvije godine,eh kad dodamo tu ove iskusne koji trebaju biti tu kad zaskripi ali nikako vise glavni kotac u ekipi.
Eh sad pod dobrim ljetnim rokom podrazumjevam rjesavanje gdje najvise skripi,dobar bek,koji se moze naci za solidne pare,veznjak koji ce radit prevagu u igri,i u ofanzivnom dijelu dva najpotrebnija igraca uz Longa i Palacia koji ce cinit napadacke opcije.
Kad dodas na ovih 4-5 igraca jos 3-4 dobra ciljana pojacanja,onda ti moze proci i da ti igra ili Gargano ili Pereira ili Yuto(ovi su slucajno izabrani) a da to previse ne osjetis,ali kad imas na terenu 7 igraca koji su dobri za klupe i rotacije e onda imas problem pa izgledas ovako kako izgledas.
Poslije ljetnog prelaznog roka cu znati sta mogu ocekivati,sta me moze iznenadit a sta me nece razocarat,ali pratit cemo mi ovaj klub pa ko god igrao za njega.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Emiliano
Kontakt:

Post Postao/la Emiliano » 12 mar 2013, 20:07

Očekivana i zaslužena pobjeda Bologne. Do kraja prvenstva bi red bio dati šansu Marcu i Kovačiću, jer 3. mjesto nismo u stanju uhvatiti. A i bolje će odigrati od Gargana ili Schelotta.
Nella gioia e nel' dolore, per il' Inter eterno amore!
La serenità del gruppo, nello spogliatoio, è rimasta assolutamente intaccata.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 mar 2013, 22:24

Gledam ovaj Schalke protiv Galate, ovaj Bastos zvijer od igraca a doveli ga za 2 mill pratio sam i ostale utakmice kako je dosao i fakat je jedna od najbolji zimski kupovina, sto se tice lige 5! kako bi nama dobro dosao sada, ali ne oni dovode hebenog Roccia :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

internazionale09
Kontakt:

Post Postao/la internazionale09 » 13 mar 2013, 21:30

SVI KOJI SU ZAINTERESOVANI DA OSNUJEMO UDRUŽENJE NAVIJAČA INTERA IZ BIH , NEKA UĐU U OVU GRUPU . SVE VAŠE PRIJEDLOGE GOVORITE OVDJE : http://www.facebook.com/groups/357176684401649/" onclick="window.open(this.href);return false; . MOŽEMO SE NEKADA I OKUPITI ZAJEDNO DA GLEDAMO UTAKMICE .

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 13 mar 2013, 22:50

Kada sam bio trener u Interu, eh, to je bio niz. Prvo smo slavili u finalu Kupa protiv Rome. Onda smo otputovali u Sienu i pobijedili za osiguravanje krune prvaka Serie A i nakon svega je iduća utakmica bila finale Lige prvaka u Madridu, kada smo savladali Bayern. I vi valjda mislite da je to mnogo bolje od ovog aktuelnog niza
Jose na pitanje o nizu od tri pobjede sa Realom ( Barca 2x i ManU )..

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 13 mar 2013, 23:16

nek bude frajer pa nek se sad vrati u Inter...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 mar 2013, 23:44

Mago je napisao/la:nek bude frajer pa nek se sad vrati u Inter...
Sto bi se vracao u Inter :?:
"Isisao" je do kraja jednu veliku generaciju, ostavio pecat u italijanskom fudbalu, isterao neke svoje sukobe...sada je tamo tim koji treba stvarati, u klubu vise nema novca, a rezultati se traze.
Zato je zabavno koketirati sa navijacima preko uvlakackih izjava. ;)

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 13 mar 2013, 23:47

Spominje Inter svako malo. Ako ga toliko voli nek se vrati i nek sad napravi nesto kad nema vise para kolko pozeli.

Logicno je da od toga nema nista,al me nerviraju izjave kako mu je u Interu bilo najljepse,kako voli Inter i slicnoi. Ako je tako vrati se i pomozi. **** pare ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 mar 2013, 23:50

Sta vas briga, vi ste trenera vec kaparisali. :mrgreen:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 14 mar 2013, 00:06

Haman da je tako. Ne volim ga, al godinama se dokazuje i mozda je i vrijeme da se oproba u velikom klubu. :mrgreen:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 14 mar 2013, 08:58

Mago je napisao/la:Spominje Inter svako malo. Ako ga toliko voli nek se vrati i nek sad napravi nesto kad nema vise para kolko pozeli.

Logicno je da od toga nema nista,al me nerviraju izjave kako mu je u Interu bilo najljepse,kako voli Inter i slicnoi. Ako je tako vrati se i pomozi. **** pare ;)
Druže , otkud takva ljutnja spram Josea.Za razliku od Mancinija koji Inter nikad i ne spomene, Jose nas spominje na svakom mjestu i u svakom razgovoru za medije, više nego li Chelsea ili Porto ( barem ja imam takav dojam ).Meni je lijepo čuti da strašno cijeni tripletu i vrijeme provedeno u Interu...

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.