Igra i u "velikom klubu" čini mi se za Prašku SpartuCartman je napisao/la:Bravo za kadete koji su pobjedili za svog kolegu i prijatelja.
A pazite ovoga sto je dao gol: Zinedin Mustedanagić. Pravo fudbalsko ime.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Igra i u "velikom klubu" čini mi se za Prašku SpartuCartman je napisao/la:Bravo za kadete koji su pobjedili za svog kolegu i prijatelja.
A pazite ovoga sto je dao gol: Zinedin Mustedanagić. Pravo fudbalsko ime.
Izleda samo bliza rodbina gledalaPapastathopoulos je napisao/la:Sta je to ba, 33 gledaoca ??:lol:
Pa i jeste Zinedinjasmin10 je napisao/la:cuj Zidan Mustedanagić![]()
da se nisi mozda zayebali
cuo sam za ime Zinedin ali za Zidan nikad nisam cuo
a ovaj je iz tvog kraja, je l' tako ?bavarian_bk je napisao/la:Pa i jeste Zinedinjasmin10 je napisao/la:cuj Zidan Mustedanagić![]()
Jeste sigurno.Znam da nam je pokaziv'o neku trebu,ima isto ovako prezime.jasmin10 je napisao/la:a ovaj je iz tvog kraja, je l' tako ?bavarian_bk je napisao/la:Pa i jeste Zinedinjasmin10 je napisao/la:cuj Zidan Mustedanagić![]()
a glupo mi da se lik zove Zidan
![]()
![]()
![]()
Objavio 12 fudbalera,jer je rekao da ce ostale naknadno ubaciti i da brojati 20 fudbalera do kraja nedelje.tulln je napisao/la:Imali spisak u-21 jel objavio Jagodic
Moze bit' nisam proveravao,ali mi je ostalo u glavi od jutros da sam procitao da je golman.tulln je napisao/la:Hvala Devil a zar nije taj avdic stoper iz ceske
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.