sretno !nime_tm87 je napisao/la:U toku je operacija Josipa Kvesica,Sretno Kvesa i brz oporavak
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Isprepada momka

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- SarajlijaTM
Ma ja Osim obicno za takve govori da su POJACANJAZeljo.ba je napisao/la:Nemojte se nista nadati oko ovog makedonca samo cu ti reci.momak nije u formi ima viska kila.nikakvo on pojacanje nece biti i nece on zadugo zaigrati ako je i ikako potpisao ugovorJMs1921 je napisao/la:Sta bi za ovog Makedonca za sutra?Jel moze igrati?Mozda je vec neko odgovorio na ovo,ako jeste jbg nisam upratio...(e ovo ne moras brisati)

Nidje veze,ne siri bezze dezinformacije,cim budu gotovi papiri,momak uskace u prvih 11
Ja fino napisem nisam se nasao prozvanim u tvome dugackom postu (mozes vidjeti iznad), a morao sam reagovati jer si me spomenuo @crown (također iznad), ako moram crtati, ne moram obojitizaboljisportuBiH je napisao/la:Prevagnulo je to što ne pamtim ko je nešto napisao sem ako mi ne zapadne neka specifična stvar za oko ili ako je neko ko ima specifične postove kao npr @boccacio, pile, camac itd. Onda ja napišem post o svemu što sam pročitao generlno. Ako mi je neko specifičan onda odgovorim na njegov post ako imam potrebu. Sad smo poajsnili ovaj nesporazum ja sa svoje ti sa svoje strane:) Nekako sam u tvom odgovoru na moj post primjetio kao da si se pronašao ali drago mi je da nisi i da sam pogriješio.crown je napisao/la:Nisam se pronasao prozvanim u tvome dugackom postu, nisam siguran da se ovo "ja procitam skoro sve, a ne ko neki samo post iznad" nije odnosilo na menezaboljisportuBiH je napisao/la:@crown možda si se pronašao negdje ali nije mi bila amjera da tebi repliciram već sam pisao generalno za komentare ovdje na forumu. Inače ja pročitam (kad uđem na forum) skoro sve, a ne ko neki samo post iznad (ne mislim na tebe:))., jer htio sam reci da ako bas citas skoro sve na forumu, vjerovatno si primjetio da nakon Travnika pisem umjerene postove, podrzavajuci svakog igraca, ne osuđujuci ga nakon jedne-dvije tekme s nekim prijedlozima sta bih volio da se pokusa ili promijeni u nasem sastavu ili igri...izgleda da je kod tebe prevagnulo ono "skoro" u citanju svega...jer moja replika na tvoj dugacak post je bila ista takva (malo sam naruzio Svraku, kapiten je, morao
), ovih dana puno vise koristimo tastaturu da pokudimo, malo manje da hvalimo

Sretno Kvesa i da nam se vratis jos bolji.nime_tm87 je napisao/la:U toku je operacija Josipa Kvesica,Sretno Kvesa i brz oporavak
Simpatican makedonac bitce vam pojacanje sigurno, tanki ste pravo kako nema Kvesica
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kako smo pravo tanki, isto bodova osvojili, dali 2, primili 2, a vi dali 5, primili 5... ???aS_Roma je napisao/la:Simpatican makedonac bitce vam pojacanje sigurno, tanki ste pravo kako nema Kvesica
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa i oni su taki ( satrovacki )Baja_Zvjerka je napisao/la:Kako smo pravo tanki, isto bodova osvojili, dali 2, primili 2, a vi dali 5, primili 5... ???aS_Roma je napisao/la:Simpatican makedonac bitce vam pojacanje sigurno, tanki ste pravo kako nema Kvesica
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
protiv zvijezde u nedjelju u 18 sati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
divno...astra1922 je napisao/la:protiv zvijezde u nedjelju u 18 sati

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Vidim niko ne prenosi temu :S :Sastra1922 je napisao/la:protiv zvijezde u nedjelju u 18 sati
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
neznam to je i mene zanimalo,ako ima da ne dolazimjovanmaksimovic je napisao/la:divno...astra1922 je napisao/la:protiv zvijezde u nedjelju u 18 satiimal prenosa?

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
dok se govorilo da je utakmica u subotu u 6, Arena je trebala prenositi, ako je termin nedjelja, ne znam da li će tako ostati...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jedna lijepa vijest:
"Josip je upravo operisan, zadnji krizni ligament je samo operisan, dok meniskus nije ostecen i druga dva ligamenta su sama zarasla ! bolje ne moze biti, sve je proslo bez problema hvala Bogu !"
"Josip je upravo operisan, zadnji krizni ligament je samo operisan, dok meniskus nije ostecen i druga dva ligamenta su sama zarasla ! bolje ne moze biti, sve je proslo bez problema hvala Bogu !"
Sad sam gledo pregled programa na areni za subotu i nedjelju, ne prenose ni jednu tekmu BH Premier lige ove sedmice :Sanonimni je napisao/la:dok se govorilo da je utakmica u subotu u 6, Arena je trebala prenositi, ako je termin nedjelja, ne znam da li će tako ostati...
Željo ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
Chelsea ♥
B.Dortmund ♥
zar je toliko bitno radi jedne pozicije koliko je ko dao golova i primio ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Kako smo pravo tanki, isto bodova osvojili, dali 2, primili 2, a vi dali 5, primili 5... ???aS_Roma je napisao/la:Simpatican makedonac bitce vam pojacanje sigurno, tanki ste pravo kako nema Kvesica
I ja ne znam sta ovdje pisem, ovdje ste svi kompleksaši i to veliki !!!
Jeste li bilo kome ista normalno odgovorili, da ne uzimate nesto drugo usta i da odmah ne poredite ?
To sto sam rekao da ce sigurno biti bolji od Stanica vjerovatno hoce i to je to, haj vozdra
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bice **** vrijeme preko vikedna... Nadajmo se da ce teren ostati u normalnom stanju...
Nece mjenjat formaciju mozda nacin igre ali sad je i onako kasno za neke vece promjene.Nemoze se ekpreimentisati u sezoni ako se zeli napraviti bilo sta.adilbeg je napisao/la:adilovic hodzic
bekric
amare poslusaj molim te
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
kad moze murinjo moze i onpile87 je napisao/la:Nece mjenjat formaciju mozda nacin igre ali sad je i onako kasno za neke vece promjene.Nemoze se ekpreimentisati u sezoni ako se zeli napraviti bilo sta.adilbeg je napisao/la:adilovic hodzic
bekric
amare poslusaj molim te

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.